Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 132 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 7.8
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 132 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 7.8
David Inn Located at Via Ricasoli 31, , Florence.
David Inn
Italy
Florence italy 50122 Via Ricasoli 31
86% 132
43.7760209 11.2578105
David Inn
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
12 Lis 2016
7.4

Le lit était confortable, l'hostel vraiment bien situé mais ambiance un peu bizarre et creepy!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 23 Recenzje
31 Paź 2016
8.6

Fantastic location, clean and nice staff. Quite a small hostel and was pretty quiet socially, facilities were ok. Could do with a breakfast offering.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
20 Paź 2016
8.3

It is very strangely decorated which just makes for a weird space. It was fine, stayed there for 3 nights and it was just a space to sleep. You cannot beat the location which is why this place is worth it along with the staff. It is run by a mother, father, and daughter and all three of them made a point to ask about me and recommend different things to do. It was clean and comfortable, just not a great space to hang out it.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Paź 2016
6.9

The location can't be beat and the staff was so incredibly helpful but the beds were not the most comfortable. The atmosphere was not very exciting as it is such a small hostel and there are some older people staying there but I still met some incredible people to explore the city with.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
10 Paź 2016
9.4

The staff are amazing and one of the best atmosphere hostel I have been in. The location is GREAT!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Paź 2016
9.7

Great value

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
7 Paź 2016
9.1

This hostel is in a good location close to the centre of town, 2 mins walk only. Staff look after you well, dorms light and airy, kitchen area to prepare food has all the right items to use.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Wrz 2016
9.1

Had a very nice stay! Amazing staff. Clean rooms. Could be a big cheaper but the location I suppose makes up for it all. Cheers y'all

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Wrz 2016
7.4

cute and convenient. nice staff. perfect location and good suggestions. decorated a bit like a sweet sorority house. lessthan comfortable beds. but overall worth it for central location.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Wrz 2016
9.1

It's a cosy little place two blocks down the street from the dome, in the old house on the fourth floor. Ready access to every old town sight. Short walk to the train, just past the market. 30€ with tax to be close to everything.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.