Hostelworld.com
Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 315 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 7.9
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 315 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 7.9
David Boat Located at Conradstraat 417, 1018 NE, Amsterdam.
David Boat
Netherlands
Amsterdam 1018NE Conradstraat 417, 1018 NE
86% 315
52.3710403 4.9292242
David Boat
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Włochy, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Cze 2016
8.9

Davvero un'esperienza da provare, David il proprietario è un ragazzo gentilissimo e davvero ospitale!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
7 Cze 2016
8.6

Rapporto qualita' prezzo ottimo, a sole tre fermate di tram dalla stazione centrale, David il titolare e' una persona simpatica e disponibile. Sicuramente da consigliare

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
30 Maj 2016
8.0

David met us upon arrival and gave great tips to get around the city. The boat was a cool experience and we slept well. The step up to the toilet is a little challenging. The room could get a little warm, but overall we were comfortable; it was great value for the money. Location was a bit out of the main action of the city, which was nice so it was quiet at night and the area felt very safe. We were able to bike just about everywhere in a matter of minutes.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
26 Maj 2016
8.9

We enjoyed our stay on the houseboat a great deal! David is a very friendly host. We definitely would stay on his houseboat again. The boat is located in a quiet neighborhood. There is a cozy café just a two minutes walk away; there are also some smaller shops in the neighborhood and a restaurant. The next tram stop is five minutes away, the tram takes another five minutes to main station. You can also walk to the center which takes you about 25 minutes.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Maj 2016
10.0

We loved our stay on David's boat! The location was nice and quiet but easy to get a tram to the centre of town. David was very helpful with directions. The room was basic but just what we needed. Would definitely recommended and love to stay there again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Maj 2016
8.9

Simple mais propre avec toutes les commodités, bel emplacement, je recommande

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Maj 2016
8.0

Séjour agréable. Quartier bien desservi par tram, quartier calme.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
13 Maj 2016
10.0

My husband and I have stayed in some questionable locations and this was not the case for David Boat. David was super nice and friendly. He even ordered a cab for my husband and I since we needed to be at the central station at 430 am. The boat is nice and clean and the bed is comfortable. The location is quiet and safe as well as an easy 3 stops from central station. This was an amazing experience everyone in Amsterdam should have. Definitely recommend!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Kwi 2016
9.4

Boot schnuckelig... David & Bruder sehr nett -toller Aufenthalt... Wetter war mäßig, aber kann schließlich keiner steuern... Kein TV o.ä. - aber benötigt man in Amsterdam ja nicht ;-)... Sehr sauber! :-) - Nicht mitten im Zentrum, aber schnell vor Ort.. Sicher toll bei gutem Wetter.. schnell mit Fahrrad im Zentrum (wir nicht genutzt bei Regen)... Nachts mussten wir trotz 6-Tagesticket das Taxi nutzen, da Nachtbus nicht auffindbar.... wären gern auf Details eingegangen aber Zeichen begrenzt

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • arsturges956135
  • Kanada, Grupy mieszane, 25-30
  • Obieżyświat
  • 26 Recenzje
22 Kwi 2016
7.1

We stayed in the Captain's cabin area and found it too cold every night! Also pretty far away from all the sights. If you're looking for a quiet and charismatic stay then this is your place, but it wasn't for me!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.