Hostelworld.com
Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 300 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 300 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.0
David Boat Located at Conradstraat 417, 1018 NE, Amsterdam.
David Boat
Netherlands
Amsterdam 1018NE Conradstraat 417, 1018 NE
87% 300
52.3710403 4.9292242
David Boat
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • arsturges956135
  • Kanada, Grupy mieszane, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
22 Kwi 2016
7.1

We stayed in the Captain's cabin area and found it too cold every night! Also pretty far away from all the sights. If you're looking for a quiet and charismatic stay then this is your place, but it wasn't for me!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • tyfanynycole2750
  • USA, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Kwi 2016
8.6

Had a great stay at David Boat. David is extremely friendly and welcoming! The boat is in an easy to reach location, clean, quite, and charismatic.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Kwi 2016
9.7

Nous avons passé un très bon séjour à Amsterdam. David est très sympathique. Présent quand il le fallait. La péniche est très bien située : dans un endroit très calme mais aussi très bien desservi par le tramway. Ce qui permet de visiter facilement Amsterdam. Le logement dispose de ce qu'il faut pour passer un bon moment (bonne literie, bonne douche) et c'est très agréable de se réveiller avec la faune locale (grèbe huppé, poules d'eau, héron, canards). Nous recommandons ce logement.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Kwi 2016
10.0

David est tres gentil endroit tres calme a 5 mn a pied du tram et a 5 mn du centre en tram

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Mar 2016
8.9

Staying in a houseboat was a unique experience. Room was cozy and tidy, location not far from the centre in a peaceful area, and David was very friendly and helpful. The only downside was the neigbour's cockerel, who woke up early in the morning, but that problem was easily solved by wearing earplugs at night!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Mar 2016
5.1

I had stayed in other boats before and they were much better for almost the same price. I didn't like the toilet, as there was no door, just a curtain, so no privacy AT ALL. The heating was not working properly 2 out of the 4 nights we were there, so the owner gave us a refund, but it was not the solution, as we got sick cos of the cold. We just saw the owner as we arrived, then we had to communicate by text messages all the time. Light was very poor, couldn't almost see!

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

I did make a mistake with the heating system thermostat. I sincerely apologise. kind regards, David

23 Mar 2016
9.7

David was an amazing host - friendly, informative and readily available for any queries I had during my stay. The boat itself wasn't too far from the city (we walked from the train station) and was neat and tidy ready for our arrival. The room was adorable - we had the very front of the boat which made our stay incredibly unique. I couldn't have asked for better value for money. Amazing stay. I can't wait to return. Thanks a million David!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Mar 2016
8.9

David was very helpful with showing us around our room for our stay. We loved having our own space with a room and bathroom/shower. David is a very nice guy and we would stay here again!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
16 Sty 2016
6.9
Przetłumaczone przez Google

To miłe i przytulne miejsce, całkiem na pobyt i bardzo wygodne, aby dostać miasta tramwajem, choć jest to ładna okolica na spacery po wielu sklepów, kawiarni, pubów ...... typowy holenderski na twojej drodze. Doskonałym gospodarzem i najlepszą osobą, dziękuję Dawidowi. Patrząc w przyszłość, aby odwiedzić ponownie.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Sty 2016
9.7
Przetłumaczone przez Google

Jesteśmy zachwyceni z naszego czasu w David Łodzi! David był bardzo przyjazny gospodarz i Łodzi było to idealne miejsce, aby spędzić czas w Amsterdamie. Lokalizacja jest bardzo dogodna, w miłej spokojnej okolicy, ale tylko kilka minut spacerem od zgiełku centrum miasta. Prawdziwe doświadczenie Amsterdam

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.