Hostelworld.com
Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 308 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 308 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.0
David Boat Located at Conradstraat 417, 1018 NE, Amsterdam.
David Boat
Netherlands
Amsterdam 1018NE Conradstraat 417, 1018 NE
86% 308
52.3710403 4.9292242
David Boat
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Australia, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Maj 2016
10.0

We loved our stay on David's boat! The location was nice and quiet but easy to get a tram to the centre of town. David was very helpful with directions. The room was basic but just what we needed. Would definitely recommended and love to stay there again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Maj 2016
8.9

Simple mais propre avec toutes les commodités, bel emplacement, je recommande

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Maj 2016
8.0

Séjour agréable. Quartier bien desservi par tram, quartier calme.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
13 Maj 2016
10.0

My husband and I have stayed in some questionable locations and this was not the case for David Boat. David was super nice and friendly. He even ordered a cab for my husband and I since we needed to be at the central station at 430 am. The boat is nice and clean and the bed is comfortable. The location is quiet and safe as well as an easy 3 stops from central station. This was an amazing experience everyone in Amsterdam should have. Definitely recommend!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Kwi 2016
9.4

Boot schnuckelig... David & Bruder sehr nett -toller Aufenthalt... Wetter war mäßig, aber kann schließlich keiner steuern... Kein TV o.ä. - aber benötigt man in Amsterdam ja nicht ;-)... Sehr sauber! :-) - Nicht mitten im Zentrum, aber schnell vor Ort.. Sicher toll bei gutem Wetter.. schnell mit Fahrrad im Zentrum (wir nicht genutzt bei Regen)... Nachts mussten wir trotz 6-Tagesticket das Taxi nutzen, da Nachtbus nicht auffindbar.... wären gern auf Details eingegangen aber Zeichen begrenzt

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • arsturges956135
  • Kanada, Grupy mieszane, 25-30
  • Obieżyświat
  • 24 Recenzje
22 Kwi 2016
7.1

We stayed in the Captain's cabin area and found it too cold every night! Also pretty far away from all the sights. If you're looking for a quiet and charismatic stay then this is your place, but it wasn't for me!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • tyfanynycole2750
  • USA, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Kwi 2016
8.6

Had a great stay at David Boat. David is extremely friendly and welcoming! The boat is in an easy to reach location, clean, quite, and charismatic.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Kwi 2016
9.7

Nous avons passé un très bon séjour à Amsterdam. David est très sympathique. Présent quand il le fallait. La péniche est très bien située : dans un endroit très calme mais aussi très bien desservi par le tramway. Ce qui permet de visiter facilement Amsterdam. Le logement dispose de ce qu'il faut pour passer un bon moment (bonne literie, bonne douche) et c'est très agréable de se réveiller avec la faune locale (grèbe huppé, poules d'eau, héron, canards). Nous recommandons ce logement.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Kwi 2016
10.0

David est tres gentil endroit tres calme a 5 mn a pied du tram et a 5 mn du centre en tram

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Mar 2016
8.9

Staying in a houseboat was a unique experience. Room was cozy and tidy, location not far from the centre in a peaceful area, and David was very friendly and helpful. The only downside was the neigbour's cockerel, who woke up early in the morning, but that problem was easily solved by wearing earplugs at night!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.