Hostelworld.com
Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 350 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 350 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.0

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
3 Lut 2017
10.0

David is a very kind host. He was on time for both my check in and check out. The neighborhood was excellent. It is not in the center of the action, making it more of a place where Dutch people will be rather than tourists. There are plenty of decent and affordable shops and food options near by. But, Amsterdam's excellent transit network makes it easier to get anywhere, there are several different tram stops within 10 minutes of the boat.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Belgia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Lut 2017
7.7

David Boat is een slaapplaats op een toplocatie! Er gaat veel openbaar vervoer naar toe maar het is ook een mooie wandeling. David zelf was een aangename man die mooi op tijd was en waar je alles kon aan vragen. De slaapplaats was correct maar er zit zoveel meer potentieel in. Ik denk dat dit eerder een plek is voor jonge mensen dan voor een iets ouder publiek.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • jessicadurao127452
  • Portugalia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Sty 2017
10.0

This boat was the nicest place I've ever stayed in! I stayed here for 6 nights. The room was super clean, warm and nice. The shower was always hot. David is very nice and helpful. The boat is a little off de center but in a very nice and quiet area, with several cafes to have breakfast. I fully recommend David's Boat!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Sty 2017
8.6

We stayed on the houseboat for two nights and were really happy during our stay. The surrounding neighbourhood is really cool and has a lot of restaurants and cafés, as well as interesting shops. Took a bit of time to get used to opening the lock on the gate, but at least we felt very secure. Location is pretty decent, we chose to walk to town and it wasn't too far.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Gru 2016
8.6

David is a very friendly guy. If you are looking to a cheaper and simple place to stay and doesnt have problems with narrow stairs this is perfect! I would definetly stay again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Gru 2016
7.7

Un excellent rapport qualité-prix pour Amsterdam, proche des commerces et bien desservi par les transports. David est un hôte accueillant. Seul bémol: le pnt de la péniche est un peu glissant et il n y a pas grand chose pour se tenir.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
24 Gru 2016
9.4

We love David and his boat! The inside of the boat is all wooden and has so much character. David was also great at communication and was very welcoming and helpful. The only downside was that the Wi-Fi was inconsistent in the room. You have be on a certain side to access it.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chorwacja, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Gru 2016
9.7

Wie auch von David beschrieben: eine einfache, funktionale Unterkunft und doch etwas besonderes. Ruhig gelegen, in einer Gegend mit kleinen Cafés etc. Außerdem sind Supermärkte nicht weit entfernt. Wenn man gerne zu Fuß unterwegs ist: etwa 20 min. ins Zentrum. Heizung funktioniert prima. David ist nett und hilfsbereit. Jederzeit wieder!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Gru 2016
8.9

Eine außergewöhnliche Unterkunft für Menschen, die das Einfache mögen. Es ist nicht alles perfekt, aber das macht den Reiz aus. David, der Besitzer, ist immer erreichbar, falls man etwas auf dem Herzen hat. Die Lage ist ruhig, aber es finden sich einige interessante Geschäfte in der Nähe. Die Anbindung an das Centrum mit der Straßenbahn ist problemlos und der Tipp mit dem Park&Ride ab Zeeburg perfekt.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
17 Lis 2016
10.0

Really good location, excellent stay, cosy room, and David is a great host!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.