Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.1
Fantastyczny 132 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.6
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 8.1
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 8.1
ZAREZERWUJ
8.1
Fantastyczny 132 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.6
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 8.1
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 8.1
Darwin YHA Located at 97 Mitchell St, , Darwin.
Darwin YHA
Australia
Darwin Northern Territory 0800 97 Mitchell St
81% 132
-12.4600860 130.8360528
Darwin YHA
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
1 Sty 2017
8.0

Limpio. Amables. Poco movimiento en esta epoca del año.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Lis 2016
8.0

Good place for one or two nights. Maybe a bit basic for someone over 25 on a long stay but the staff seemed very helpful in organizing people to go on day trips

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
29 Paź 2016
4.3

Kitchen was so dirty Price is expensive for the service offer Building is pitiful

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
23 Paź 2016
7.7

Great kitchen and facilities Staff not super welcoming or friendly Clean rooms Off street parking available

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
10 Paź 2016
7.7

Nice hostel to stay in for a chilled vibe. Free pancakes for breakfast on Sundays.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
15 Wrz 2016
10.0

After a late flight I got a mail with al the stuff that I needed to know. How to find my room with the key and that I could check in the day after. Good atmosphere and clean!!!!! Btw great coffee (l)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Sie 2016
8.6

This is the 3rd time I have stayed at the Darwin YHA and I and my friends find the location is just brilliant with a 10 minute stroll to the CBD and access to the water. We greatly enjoyed this stay and recommend it to other travelles.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hongkong, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
19 Sie 2016
8.0

Staff can be really friendly and helpful (yes they can be not :) ). The place is clean and the ensuite bathroom is the most beautiful bathroom I have seen in hostels, and is cleaned every day I guess. Trouble is... there's no sockets next to your bed if you sleep on the top of the bunk bed, and there's no bed light, and more inconveniently, there's no lockers! YHA! But no lockers! That's unbelievable to me.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • burnsbelinda373
  • Australia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
13 Sie 2016
9.1

Great hostel for alternative to a hotel. A safe and quiet environment. I stayed in four bed dorm and was placed with others in a similar age range to me. The kitchen was handy and the outdoor area was nice to relax at. Not a party hostel so had a great night sleep. Carpet was new and bathroom was in good condition, air conditioning made room pleasant temperature.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Sie 2016
5.7

Die Mitarbeiter waren nicht besonders freundlich, vor allem der Besitzer war recht unfreundlich und ließ sich auch auf keinen Rabatte ein. Viel zu teuer für das Hostel. Würde ich nicht mehr hingehen.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.