Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Dar Rabha

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 618 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.7
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 618 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.7

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
20 Lut 2017
9.7

Es un lindo Hostel y esta cerca de la medina. Ellos ofrecerán un guía pero no es necesario, ya que el guia no hace mucha cosa que no sea andar por fuera de las mesquitas y la universidad no se puede entrar pues es una mesquita ahora y el tinte es posible llegar solo. Es un poco mas caro de lo que que acostumbra cobrar en otros hostels. El personal es guay, simpaticos y muy hospitalarios y el hogar es muy limpio y tiene calefacion.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Lut 2017
6.0

Staff were friendly. Meet nice people in the dorms however no security whatsoever. All doors open and no lockers readily avaliable. Bathroom in dorm had strange smell and shower flooded during use. breakfast was bland but nice.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

really your surprise me but thank you for your advice just for loockers we have in our office and we already put it a signe inside dorm room to contact reception , for the other things ( smell and shower flooded ) this part of dormitory we just opened two month ago but we will check that and fixed soon thanks a lot

15 Lut 2017
8.6

お湯は熱いし、水圧も最高でした!スタッフもフレンドリーです。 ただ入り口が最後、何度か曲がらないといけなくて人気がない道も通りますが、ほんの少しだけなので大丈夫です!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

harigatooo !!!!!

  • Anonimowy
  • Argentyna, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
14 Lut 2017
9.1

Excelente atención! Muy buena predisposición. Said excelente! Nada de lujo, pero ideal para conocer Fez!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

we are happy to see some reviews like that

  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
14 Lut 2017
8.9

El hostel esta muy bien ubicado, a pasos de la puerta azul. Said es muy amable, nos dio recomendaciones para recorrer la Medina y nos ayudó a contratar otras excursiones. Recomendado!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

muchas gracias said

12 Lut 2017
10.0

It was a bit tricky to find the first time, but after that it was a total jewel! The staff were always so nice and gave great recommendations! And of course the riad is really beautiful. Breakfast was wonderful and also set up so it is very easy to meet people for solo travelers. I will definitely stay here again, when I come back to Fes!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

we appreciate that from you

  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
10 Lut 2017
8.3

Big rooms

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

thank you

  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
7 Lut 2017
9.7

Awesome breakfast and amazing showers. They have a roof top which has beautiful views of the city too. Just perfect!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

awesome poeple thanks a lot

6 Lut 2017
8.0

If you don't have a map or GPS this place is tricky to find. The staff quite friendly, the breakfast is okay. The dorms are nice and big, but the bathroom was a little dirty with a very clogged shower drain. Overall a satisfactory stay.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
5 Lut 2017
8.6

Located in the medina so you can reach everything by foot. Rooms are spacious and clean. Staff was really friendly always offering to help answer questions or walk us from place to place since as a female you get a lot of harassment in Morocco so I really appreciated that. Only complaint is the bathrooms get a little musty smelling but that's everywhere in Morocco. And there was no lockers to lock up personal items. But overall cleanest hostel I stayed at in Morocco.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.