Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Dar Rabha

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 757 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 757 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.4

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
14 Sie 2017
9.7

We had the best time at Dar Rabha ! Perfect location , perfect atmosphere , perfect staff (they might even play cards with you if you ask nicely ) . Thanks for having us guys , can't wait to come back :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
14 Sie 2017
8.9

Ostello carino, abbastanza pulito e con servizi buoni. Personale molto disponibile. Bagno in comune in camera e aria condizionata. Per il prezzo che propongono è assolutamente da tenere in considerazione.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
7 Sie 2017
2.9

Awful place to stay, unfriendly service just a single bathroom for all guests, really horrible hostel- never again.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
31 Lip 2017
10.0

Très bonne auberge, accueil très soigné et respectueux. Propreté des lieux. Personnel serviable, disponible et à l'écoute.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • mory-kaba613
  • Niemcy, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
30 Lip 2017
9.1

The hostel is located in the center of the Medina. Close to food market and other stuff to visit. The hotel is nice and a good stay for a couple of days. The owners are very friendly and helpful and provide useful tips

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Lip 2017
6.0

Not a very nice rooftop, could have been made nice!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

tnx a lot for that amazing review we need to change the decoration and make the prices more comfortable for us .

21 Lip 2017
8.0

Enjoyed our two days there. It can be difficult to see how they calculate the price. The calculation from euro/dollars to dirham was wrong in our opinion.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

thanks for your review we always we cuculate euro 1 * 10.5 and the most of time it was more but we stay at the minumu and dollars 9.13

  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Lip 2017
8.6

Nice place in the Medina. Staff very helpful. The room was clean.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
17 Lip 2017
7.7

Beautiful building with simple, nice and spacious, but imperfect privates. The toilet lid and seat were completely loose (you could lift them off the toilet). There was a sink but the water would runs on the floor cause there is no drain pipe. Shower was nice, but above sink and toilet so that it showers the whole bathroom. Breakfast was great for the room prices! Location perfect! Staff was kinda helpful and nice but gave some wrong info for medina tour price so we had to pay more.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

tnx a lot and hope we have more german like you soon

  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
16 Lip 2017
8.0

Das Hostel liegt in guter Lage in der Nähe zu vielen Cafés und Restaurants. Wir wurden vom Personal freundlich aufgenommen und in ein spartanisch eingerichtetes Zimmer geführt - 2 Betten, eine Matratze auf dem Boden und ein Tisch. Gemütlich war es nicht unbedingt aber sauber. Das Zimmer war direkt neben der "Rezeption", daher war immer eine gewissen Geräuschkulisse vorhanden. Das Personal war sehr nett und hilfsbereit und bietet auch Touren u.a durch die Medina an.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Vielen Dank für Ihren Kommentar

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.