Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Dar Rabha

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 544 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 544 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.4
Dar Rabha Located at 41 Derb Seraj, Fez Medina, Fez.
Dar Rabha
Morocco
Fez 30000 41 Derb Seraj, Fez Medina
89% 544
34.0616991 -4.9824070
Dar Rabha
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
2 Gru 2016
10.0

Très bon accueil. Le personnel de l'hostel est très a l'écoute et sécurisant: Bcp d'informations sur la ville et proposition d'accompagnement gratuite sur les lieux touristiques de la ville. L'hostel est bien situé et offre un cadre agréable pour des rencontres.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Merci pour cette tres bon comentaire vraiment on est tres fieeeeeeeeeeeeere

  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
30 Lis 2016
10.0

오세요 와이파이 좋고 직원들 착하고 위치좋고 깨끗하고 조식주고

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

THANK YOU so much

27 Lis 2016
10.0

Un séjour charmant à Dar rabha, avec une équipe réellement attentionnée et toujours là pour vous renseigner, de belles rencontres, un cadre magnifique et une propreté qui frôle la perfection. Merci Said pour cet accueil.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

BONJOUR ON EST TRES CONTENT DE VOUS ACCEUILLIRE ICI

  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Lis 2016
10.0

Lugar muy bien situado, dentro de la medina pero cerca de una gran salida donde los taxis llegan con mucha facilidad. El personal muy agradable, simpático y atento que además preparan unos desayunos y tes buenísimos incluidos dentro del precio. Yo compartí habitación con 3 amigos, nosotros 4 solos con un lavabo en perfecto estado. Una gran experiencia.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

holla muchas gracias amigas

25 Lis 2016
10.0

Perfect hostel, perfect location, perfect staff. I have to specifically mention Nordin who has been especially helpful and friendly during our stay. Nordin also makes the best Moroccan mint tea so far. Nordin is knowledgeable about matters like transport to other city etc, feel free to ask the staffs anything,The hostel is located very close to the Blue Gate aka Bab Boujloud. Car cannot enter but they will drop you off in front of the gate. I will give 20/10 if I could

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

hello thank you for that reallly i appreciated

22 Lis 2016
9.7

Great value for the money. Helpful staff and great rooms. It is difficult to find, but the medina is a giant maze.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

hello thank you so much for you'r review

21 Lis 2016
8.3

Great common area and awesome breakfast over the normal bread and butter.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

yeahwelcome but we need more point other place didn't have our service thank you

  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
21 Lis 2016
8.9

Good hostel and really helpful staff. They may need to improve the toilets but breakfats is great.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

welcome !!!

20 Lis 2016
7.4

A bit hidden in the alley so it was not easy to find it from the first time. Room was big enough, though lockers would be really good idea. During my stay, there was heavy rain in Fes so we were forced to stay in, and it was extremely cold in the hostel. Without any doubt, the best breakfast out of all the hostels in Morocco where I stayed. I would recommend it, and come back for sure.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

we hope to see you again

  • Anonimowy
  • Chiny, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Lis 2016
8.6

Super nice staff and super nice location!!!! Staff made you tea nonstopping and a very big breakfast included in the already very reasonable price. Hostel is super clean and the staff cleans bathroom, floors and even makes your bed everyday! It would be nice to have secured lockers for valuebles or at least some cabinets in the room. You also have to pay extra money to get your clothes washed. One more thing is the wifi doesnt reach our room, so we had to come to Living room to use it.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

hello thank you so much for everything

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.