Hostelworld.com

Dar El Yasmine

Ceny
mapa
Recenzje
9.3
Znakomity 417 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 9.1
ZAREZERWUJ
9.3
Znakomity 417 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 9.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
6 Lut 2017
8.6

Nice staff, well located and awesome breakfast

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Lut 2017
9.7

Great place, great location, great staff. Thanks Jamal for your arabic lessons! Amazing breakfast included. Thanks for a good stay! Also there is a lovely terrace to relax on :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Sty 2017
9.4

I stayed in a private room, which was pleasant and very characterful. Staff were helpful and very friendly, and the location is excellent! I would definitely recommend!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, dwójka, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
9 Sty 2017
10.0

We absolutely recommend this place, the location is really good, it´s in the Medina, but very quiet. The breakfast was the best we had in Morocco (or maybe in life? :D) Staff is kind and really nice. We stayed at the double room, which has a nice and clean private bathroom. We would definitely stay here again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you so much hope to see you again: ☺

  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Gru 2016
8.9

Staff were especially friendly - I moved to a separate affiliated hostel close by due to an issue with the water pipe. Hassan, the main host, was always around & super friendly. The owners were also around & very friendly also (as typical of Moroccans I guess)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
25 Gru 2016
10.0

If you like warm wonderful hosts in a warm and wonderful riad in Fes.. then you are looking at the right place to stay. My name is David and I am a world traveler that has seen all facets of the guesthouse/hotel/ hostel world and this particular location was by far the most amazing because of the genuine goodness of the people that manage the riad. Particularly Jamal ... be sure to book more than one night

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Gru 2016
8.6

Location couldn't have been better. The staff were friendly and helpful.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
17 Gru 2016
10.0

Quizá el único pero que pondría es que los administradores tratan de venderte sus propios tours, pero es algo que se comprende. Por lo demás, la ubicación y limpieza son perfectas y los chicos muy amables. Lo mejor de nuestra estancia fue Moasim, un amigo de los administradores que conocimos casualmente en nuestro viaje mientras estábamos perdidos y nos ayudó en todo! jeje

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Gru 2016
9.7

Superbe petite auberge au milieu de la Medina, l'emplacement permet un calme la nuit, l'arrêt de bus est a 10 minutes a pied ! Dortoir tres bien et l'acceuil est top :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Gru 2016
10.0

Dar El Yasmine is right in the Medina of Fés and a perfect starting point for getting to know the city. Jamal and Abdul were perfect hosts, offering us tea when we arrived, showing us a map of the city, explaining things and always caring! We can definitely recommend this place.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.