Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Dar El Yasmine

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 374 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.1
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 374 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.1
Dar El Yasmine Located at 34 Talla Sghira Derb Ahl Tadl, , Fez.
Dar El Yasmine
Morocco
Fez 30000 34 Talla Sghira Derb Ahl Tadl
85% 374
34.0624190 -4.9803479
Dar El Yasmine
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Lip 2016
10.0

Increible lugar. Los cuartos impecables y el personal mejor aun! Nos sentimos siempre como en casa!! Saludos a Mohmed!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
6 Cze 2016
8.3

Great place to stay for cheap. The staff are quite helpful and it wasn't hard meeting fellow travellers. It's also located off one of the Main Streets in the medina which is handy

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
6 Cze 2016
10.0

Beautiful hostel, clean and in an excellent location, just 5 minutes from bab bou jeloud in the heart of the medina. There are no lockers however there is always someone at reception and the rooms are kept locked if no one is in therefore I had no problem leaving my stuff there. Definitely recommend this place if your in Fez on a budget! :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Maj 2016
8.9

Beautiful riad guesthouse, located just off the main street of Fès Medina, 3 minutes walk from the Blue Gate. Huge breakfast included in the price, mint tea and coffee served on arrival. Great balcony area on the top floor and beautiful bedrooms. Very friendly and trusting staff - we didn't pay for our rooms or the trip organised for us to Chefchaouen until our last night. Only minor complaint was that our air conditioning did not work. Would highly recommend Dar El Yasmine.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
14 Maj 2016
8.6

Muy buen trato de parte del personal. Ayudaban en lo que fuera necesario. Limpiaban y cambiaban las toallas cada día. El baño un poco pequeño pero limpio. En la propia medina muy bien ubicado. Es un hostal con pocas habitaciones y con mucha tranquilidad. Muy buen desayuno. En la azotea había cómodos sillones muy agradable por la noche.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Maj 2016
6.0

Reservamos la habitación de lujo y la verdad que no muy de lujo. El baño sobre todo muy precario, pequeño y la ducha sin cortina, por lo que mojas todo cuando te duchas. Habitaciones oscuras y pequeñas, éramos 4 en una habitación que a mí parecer era de dos. El desayuno muy bien. El personal quiere venderte solo sus tours, al llegar no nos dieron mapa y nos informaron muy poco sobre recorridos, etc. No volvería ni lo recomendaría.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
12 Maj 2016
8.9

Good location in Medina. facilities, beds and bathrooms are decent. Not spectacular but is sufficient for the budget traveler. There is a common area to drink tea which is pretty nice, good breakfast also

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
11 Maj 2016
6.0

Reservation made at Yasmine, they take you to some other place near by.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hello , Thanks for taking time to write a feedback ,we work with a few wibesites of reservation and sometimes we receive more than one reservation for the same room . we offer rooms similar Quality in our second place . we are looking to welcome you in Dar el yasmine .

  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Kwi 2016
9.4

Ottima posizione cordialità e bellezza Raccomandato

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • marinetalo4295
  • Hiszpania, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Kwi 2016
10.0

Una experiencia genial en Dar el Yasmine!!!Escoger un Hostel sin pensar mucho, mirando que este cerca y que tenga buen precio...y encontrarte con Dar el Yasmine...fue una gran suerte!! Solo llegar el trato fue bueníssimo, inmejorable. Relajarte en el Riad con un té con menta, disfrutar de las frescas noches de marruecos en la terraza, buen ambiente, comodidad, limpieza y un desayuno riquíssimo!!!! La verdad que no se porqué no tiene un 10 en hostel world!! Yo si vuelvo repito!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.