Hostelworld.com
Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 1,028 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 1,028 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 8.3
DanyHouse Located at Via Bolognese,8, , Florence.
DanyHouse
Italy
Florence 50139 Via Bolognese,8
89% 1028
43.7867879 11.2625312
DanyHouse
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Kwi 2016
10.0

Muy cómodo el lugar, la ubicación y la atención! Ni bien llegas, Liborio te brinda un mapa de la ciudad y la información turística necesaria. Lo recomiendo!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
17 Kwi 2016
8.9

Only stayed for one night but would go again. Beds are pretty comfortable and the wifi was great. Bathrooms are a bit small and don't leave anything to the imagination for those staying in the room, but still a nice place. Location isn't the best but a bus stop is close so it isn't too much work to get places.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
15 Kwi 2016
8.9

Kitchen was there but not for guests. Strange. Excellent hospitality by the lady on desk. She helped with everything i needed and above all perfect location. Close to the station and close to bus stop makes it approachable for city centre as well.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
25 Mar 2016
8.9

The staff at DanyHouse was excellent. The woman from Argentina who works here is so friendly and helpful. She made me feel at home in the hostel. Seriously, one of the best hostel staff! The hostel is about a 20 minute walk from the center, not so bad. The hostel was clean and nice looking.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Mar 2016
8.6

The hostel was very well maintained, can't complain. Liborio's always keen to help with anything you need. Thanks for a great stay! The restaurant tips and places to see are much appreciated.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
16 Mar 2016
7.7

I hate giving these reviews... I really do. The staff were so nice and helpful and really felt at home there but the beds were not clean... My bed especially.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Mar 2016
9.1

Un excelente hostal. Lo mejor es la amabilidad de Liborio y su disposición a que tengas una buena estancia. Es un hostal familiar, tranquilo y con pocas personas. Las instalaciones muy bien, lo único que podría mejorar es el desayuno. Volvería y lo recomiendo absolutamente. Felicitaciones Liborio!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Mar 2016
10.0

Fantastic hostel!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Mar 2016
10.0

The Dany House Hostel is wonderful, I met many young guests, l 'is the atmosphere was fabulous, in the evening we talked and drank great wines. Liborio has put us at ease making us feel at home. Cleaning at the top every morning. Super recommended!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Lut 2016
7.7

Extremely friendly hostel, breakfast is only 2 euros, close to bus stop to take you into the centre. An issue was that the room was very noisy with traffic which made it difficult to sleep

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.