Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

DanyHouse Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 1152 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 7.8
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 7.6
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 1152 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 7.8
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 7.6

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • contactorkt8352
  • Urugwaj, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
28 Lip 2017
9.4

Es un lugar muy limpio y ordenado . La muchacha que lo atiende es muy amable y lo primero que hace es orientarte en la cuidad con las cosas para ver. Calidad precio me parece bien . Volvería sin duda

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Lip 2017
6.9

El internet es malo, se me hizo muy improvisado el espacio. Para el precio, no me agradó.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Lip 2017
10.0

Great hostel! Had everything you needed and the staff were extremely helpful. Would stay here again

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Lip 2017
10.0

Schon als wir reingekommen sind fühlten wir uns gleich willkommen. Es ist ein sehr familiäres Hostel, die Vermieterin Alessandra macht jeden Morgen Frühstück für die, die möchten (alle anderen haben aber die Möglichkeit den Kühlschrank und die Mikrowelle im Gemeinschaftsraum zu nutzen) und gibt super Tipps für den Aufenthalt. Auch die Lage ist gut. In der Stadt ist man zu Fuß recht schnell und man braucht auch nur ca. 20 min zum Bahnhof. Wir würden das Hostel auf jeden Fall wieder buchen :D

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
16 Lip 2017
8.3

Feels like home when you are there :) very helpful and welcoming.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
14 Lip 2017
9.1

Excelente la atención, muy amigable lo que es genial para alguien que está viajando y quiere no tener situaciones estresantes.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Lip 2017
5.4

It was a really good location but no ac so be prepared to sweat all night. The bunk bed in the girls dorm squeaks and it might fall so be careful. Also, very loud at night because it is located on a busy street.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
6 Lip 2017
2.0

I never stayed here and tried to cancel my reservation weeks in advance. Not only did they continue forward with my reservation after repeated emails back and forth from multiple people confirming it was canceled, but weeks later and they've never refunded the deposit. I paid for the deposit protection and now the staff won't respond at all. Never thought it would be this complicated to just cancel a booking

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Lip 2017
10.0

Where do I start. Alessandro went above and beyond for us. Her warm, caring and helpful nature was second to none. We really enjoyed our trip and this was primarily due to her hospitality. The accommodation was clean, secure, walking distance from city centre, and is really great value for what you pay. Highly recommend to any traveller from any age. Thanks once again for a great stay and would stay next time whenever in Florence!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Cze 2017
8.9

Pretty wonderful staff. Only complaint was the lack of AC in the rooms. It was in the 90s (F) when I was there and the room was so hot at night I couldn't sleep well. Overall good experience though, no bunk beds in the mixed room was a plus. Lockers were small though.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.