Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

DanyHouse Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 1,114 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 7.9
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 1,114 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 7.9
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 8.4
DanyHouse Hostel Located at Via Bolognese,8, , Florence.
DanyHouse Hostel
Italy
Florence 50139 Via Bolognese,8
88% 1114
43.7867879 11.2625312
DanyHouse Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Singapur, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
18 Lis 2016
8.9

Cosy place with great host

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Lis 2016
10.0

Best hostel I have stayed at! Staff were amazing and so kind! Clean bathroom and comfy bed. Walking distance to the centre. Incredible welcoming and a thorough explanation of where to go and what to eat! Home away from home !!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
31 Paź 2016
8.0

A nice place to stay.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Paź 2016
9.1

Had a great time here - the bed was lovely and soft, and the staff were really friendly, often joining us for drinks or when we were sitting around chatting. Having to be out of the rooms from 10am - 1pm was a bit unusual, and particularly hard when hungover, but the staff were understanding and not too strict about it. Short walk to the centre of Florence (10/15 mins) and got a map at check in of the best routes and places to visit! Really lovely place, would happily stay there again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • boulton100
  • Anglia, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 56 Recenzje
18 Paź 2016
8.3

It really is hard to fault Liborio as a host - probably the fullest and most in depth introduction to a city/hostel upon arrival I've ever had and could not possibly be more friendly and helpful. Good breakfast in the morning and nice and pleasant dorm rooms with very soft beds. Some may find the hostel a little small and there is 1 bathroom/shower room for all guests which could mean queues - though I didn't encounter any issues when I was there.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Paź 2016
10.0

Personale accogliente, atmosfera davvero famigliare,il miglior Hostel di Firenze!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
10 Paź 2016
7.7

En general es un buen hostel, tanto Liborio como su compañero de Vietnam son muy amables y te brindan toda la información que necesites. El hostel es muy limpio y está ubicado a unos 25 minutos caminando del centro histórico de la ciudad. La conexión wifi funciona pero no es veloz. Me pareció un poco excesivo el precio en relación a lo ofrecido. El desayuno es un poco pobre y las camas fueron muy blandas para mi gusto.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • shikha117
  • Indie, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Paź 2016
10.0

Great location. Helpful staff. Libirio and Juan were super nice And helpful. They clean everyday. Beds were nice. Thanks for the stay guys.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Paź 2016
9.1

It was good. The only thing that sucks is being woken up at like 9:30 every morning so they can clean. They pretty much kick you out. Also the breakfast is kind of awful haha. But good environement good people good place.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Wrz 2016
10.0

Exlecente hostel!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.