Hostelworld.com

Danhostel Copenhagen City

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 2171 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.2
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 2171 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Lut 2017
10.0

We loved DanHostel!! Great location and service for a great price!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Sty 2017
8.0

Ubicación excelente!! Cerca de la estación central de trenes y a tiro de piedra de todas las atracciones turísticas de la ciudad. Las habitaciones son amplias y estan limpias. Antes de irnos leimos algunos comentarios en los que se decía que te hacían pagar por todo: sábanas, toallas, maletas, etc. Así que nos fuimos cargadas con ello. Sin embargo, nada más llegar nos dieron sabanas y toallas sin coste alguno. Solo hay que pagar si se dejan las maletas despúes del Check Out (2 eur).

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Sty 2017
7.7

Ostello situato in un'ottima posizione, pulito e accogliente.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Sty 2017
5.4

Location was good, did not find the staff helpful or friendly. Room was very un clean

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
1 Sty 2017
9.1

Great location near Tivoli and station. Breakfast good value and choice also nice atmosphere with music. Glad I chose more expensive room with fantastic view.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
1 Sty 2017
8.3

Free baggage room to store luggage before checking in was great, and the bar also had nice food.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Gru 2016
9.1

Had a great stay. Best price during NYE. Walking distance to Tivoli Gardens as well as muesems and shops and restuarants. Rooms were comfortable. Dorm style rooms set-up nicely. More space than expected. Can bring lock or purchase lock there. Wifi strong in main lobby and lounge but not great in room. Still great experience

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Gru 2016
8.6

Mi sono trovata molto bene e lo consiglio.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
30 Gru 2016
4.0

Staff are not super helpful Limited access to kitchen Not a social atmosphere at all Do not stay here if you're a solo traveler

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • imy6195631
  • Anglia, Grupy mieszane, 25-30
  • Obieżyświat
  • 24 Recenzje
29 Gru 2016
8.9

More of a hotel than a hostel so it was difficult to make friends other than that I can't really find fault with the place. If travelling solo I do recommend paying extra for a more social hostel

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.