Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Danhostel Copenhagen City

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 2,079 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.6
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.2
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 2,079 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.6
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.2
Danhostel Copenhagen City Located at H.C.Andersens Boulevard 50, , Copenhagen.
Danhostel Copenhagen City
Denmark
Copenhagen 1553 H.C.Andersens Boulevard 50
84% 2079
55.6709536 12.5768995
Danhostel Copenhagen City
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
15 Sie 2016
8.0

L'ostello è buono, ma troppo costoso per quello che promette. È vero che copenaghen è costosa già di suo, ma almeno le lenzuola potevano includerle nel prezzo, o almeno permettere i sacchi a pelo (che sono vietati). L'atmosfera è cordiale, ma più da hotel che da ostello. Comunque ottima pulizia, camere abbastanza spaziose e posizione fantastica.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
12 Sie 2016
8.9

Ostello buono, anche se potrebbe migliorare (nel caso delle camerate condivise). Scomode le prese elettriche, messe in posti poco strategici, poco confortevole avere i letti così attaccati con conseguente mancanza di almeno un minimo di privacy. Posizione non centralissima, ma a dieci minuti dal Municipio e 15 da Christiansborg. Staff assolutamente competente e disponibile.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Sie 2016
8.9

위치와 시설은 좋았습니다. 스테프도 친절한 편입니다. 다만, 16층이라 수압이 너무 약해서 샤워하기에 불편했습니다.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Sie 2016
6.6

Really good location and friendly staff. However, there is no soap in the bathrooms and they charge for bedding as well as leaving luggage upon departure.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, dwójka, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
8 Sie 2016
8.0

Precio elevado. Estaría genial k por ese precio incluyera el desayuno

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Sie 2016
8.3

Отличный хостел. Неплохое расположение, очень приятный холл, отличный интернет. Немного удивила очередь на чекин, а также не смогли оставить чемодан в luggage room, т.к. Она была переполнена. Завтрак платный (75 крон) и в кафе достаточно грязно, т.к. не все за собой убирают.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Sie 2016
6.3

Très bien situé, mais vraiment trop cher pour ce que c'est !

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Sie 2016
9.4

Muy recomendable en todos los aspectos.... Mi experiencia y la de mi pareja ,GENIAL.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • michaelflynn61
  • Irlandia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
31 Lip 2016
8.6

Copenhagen is an expensive city. Danhostel is good value for where it is. It's more like a hotel than a hostel. The place is immaculately clean and very modern. Rooms are minimal but exactly what you need and well kept. There is a bar/cafe which we didn't use but seemed to be relatively good. Its not your traditional backpackers hostel to mix and mingle but that being said, you can meet other travellers. Copenhagen is a great city and if I went back i would stay here. Great staff!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Lip 2016
9.1

The Hostel is awesome, good location, very clean, secure, with kitchen, laundry and a wide place to stay. The only negative thing is the price!!! It is expensive and it does not include sheets, towels, breakfast, lock for the lockers. And they do not take into account the amount that you pay in advance through HW to make the booking.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.