Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Danhostel Copenhagen City

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 2,087 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.7
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 2,087 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.7
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.3
Danhostel Copenhagen City Located at H.C.Andersens Boulevard 50, , Copenhagen.
Danhostel Copenhagen City
Denmark
Copenhagen 1553 H.C.Andersens Boulevard 50
85% 2087
55.6709536 12.5768995
Danhostel Copenhagen City
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Japonia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Wrz 2016
9.1

I don't hope luggage stock and sheets cost . I hope room key is useable to kitchen.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Wrz 2016
9.4

super Lage, toll, Bad, sogar Badewanne im Zimmer zu haben, alles top

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Wrz 2016
9.4

Fabuluos!!!Value for money 1000% which means ten times more then it costs!Only thing they miss is security lockers,you never know who is your roommate although mine was very nice girls and boys. But location,wooow!Everything is close,on the river bank with bridge and dock in front,my room was on corner so i had view on two streets,canal,Christiania and Vor Frelsers Kirke,imagine that!Tivoli,Stroget,Radhaus,Black Diamond,everything on 5 min walk,litteraly! Plenty of amusements and fascilities!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Wrz 2016
8.3

It was a great hostel, with comfortable matrasses and the room was very clean. Very near to the train station. For me it was perfect, because i had to catch my flight in the early morning. There is allways someone available from the staff. And it wasn't expensive! The only thing i missed was a safe locker. When i came into the room the lockers turned out to have no lock (so you should bring that yourself) . I think this could be improved, with little effort ;-) . I would recommend this hostel!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Wrz 2016
10.0

DanHostel City was a perfect place for my geologic sampling team to spend the night on our way to and from Greenland for field work. Clean, cheap and relatively convenient. It was perfect.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Sie 2016
9.4

It was a great experience to stay at Danhostel. But, Upon arrival, Danhostel wanted us to pay the deposit that we paid when we made the reservation. They told that the deposit that was paid was just for Hostelworld and they wanted us to pay the whole price, which we have never encountered in any other hostel.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
15 Sie 2016
8.0

L'ostello è buono, ma troppo costoso per quello che promette. È vero che copenaghen è costosa già di suo, ma almeno le lenzuola potevano includerle nel prezzo, o almeno permettere i sacchi a pelo (che sono vietati). L'atmosfera è cordiale, ma più da hotel che da ostello. Comunque ottima pulizia, camere abbastanza spaziose e posizione fantastica.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
12 Sie 2016
8.9

Ostello buono, anche se potrebbe migliorare (nel caso delle camerate condivise). Scomode le prese elettriche, messe in posti poco strategici, poco confortevole avere i letti così attaccati con conseguente mancanza di almeno un minimo di privacy. Posizione non centralissima, ma a dieci minuti dal Municipio e 15 da Christiansborg. Staff assolutamente competente e disponibile.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Sie 2016
8.9

위치와 시설은 좋았습니다. 스테프도 친절한 편입니다. 다만, 16층이라 수압이 너무 약해서 샤워하기에 불편했습니다.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Sie 2016
6.6

Really good location and friendly staff. However, there is no soap in the bathrooms and they charge for bedding as well as leaving luggage upon departure.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.