Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Danhostel Copenhagen Bellahøj

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 236 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 6.2
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.7
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 236 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 6.2
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.7

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
10 Sie 2017
8.6

Bon endroit. Pas de personnel la nuit et nous avons subit beaucoup de bruit d'autres voyageurs et leur incivilité Une seule prise électrique pour 6 personnes dans la chambre et pas de multiprise disponible.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Sie 2017
8.6

Staff is really kind and helpful. It is a little far from the city center, but the buses are always running and it is in a very quaint and quiet area, so definitely recommend if you value relaxation. Breakfast was awesome. Some issues with the wifi, but it's free so you know, whatever, no biggy. The vibe was slighty odd, as it also homes families and is not exclusively a youth hostel, but overall, i enjoyed my stay there. oh and it's really clean & they give everyone a lockbox so that's nice too

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Sie 2017
5.4

Careful while booking: they're gonna charge you via internet before arival and they are not flexible about it. I had a problem with my credit card and the staff whom I talked with was totally uncooperative . But the staff at the hotel was nice. Quite far from the centre.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
4 Sie 2017
8.6

Bon accueil. Quartier calme. Plutôt pour les groupes (dortoir de 10 bruyant).

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • marie-e-mueller5151
  • Niemcy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Lip 2017
9.4

Alles was man erwartet, super nettes Personal, alles sauber.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Lip 2017
8.3

Super für Familien. Für Jugendliche auch okay, leider ist die Lage nicht die beste. Mit dem Bus braucht man ca. 20 Minuten ins Zentrum. Zur Bushaltestelle läuft man ca. 5 Minuten. Busse fahren eigentlich immer, das ist also kein Problem. Die Dorms sind groß und unkompliziert ausgestattet. Die Gemeinschaftsküche ist auch super ausgestattet. Nebenan ist ein schöner Park. Insgesamt ist es sehr ruhig. Also für Familien echt super auch wegen des Parkplatzes. Für Jugendlichen auf jeden Fall auch okay

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
28 Cze 2017
6.3

La posizione rispetto al centro, se non hai mezzi propri, è piuttosto decentrata. L'atmosfera non è molto calda anche se ha molti spazi/servizi disponibili per gli ospiti: sala giochi, due sale lettura/televisione. La cucina in dotazione agli ospiti e spettacolare. A chi piace ritaglierai momenti di pace, appena fuori c'è un bel parchetto completo di laghetto in cui si può anche pescare.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Cze 2017
8.9

Staff was very helpful, close to bus station, very safe area.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
24 Cze 2017
8.0

A mi-chemin entre auberge et hôtel, cet hostel accueille en grande partie des familles en chambre privée. Il n'y a donc pas la meilleure ambiance pour rencontrer des gens, mais il demeure l'un des hostel le plus confortable dans lequel pu rester. La cuisine à notre disposition est très bien équipée et permet de sauver beaucoup de sous vu le prix des choses à Copenhague. Très loin du centre-ville (plus d'1 heure à pied) vous serez forcément contraint d'utiliser le bus à 24 couronnes le trajet.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Cze 2017
7.1

It is a very nice place, clean and safe. A bit far from the city center but you can easily reach it with the bus. Maybe I was unlucky or maybe I am too old, but I found some noisy and impolite guys in my room. Please remember that the bedroom is made for sleeping, not for talking and that not everyone wants to wake up at 7 am. BE A NINJA WHEN YOU SLEEP WITH OTHER PEOPLE.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.