Hostelworld.com
Ceny
mapa
Recenzje
6.7
Dobry 775 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.5
  • Bezpieczeństwo 6.7
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 6.5
  • Atmosfera 5.8
  • Czystość 6.4
  • Udogodnienia 5.5
ZAREZERWUJ
6.7
Dobry 775 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.5
  • Bezpieczeństwo 6.7
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 6.5
  • Atmosfera 5.8
  • Czystość 6.4
  • Udogodnienia 5.5
Dancehostel Located at Via Nazionale, 22, , Florence.
Dancehostel
Italy
Florence 50123 Via Nazionale, 22
67% 775
43.7777562 11.2528324
Dancehostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Azerbejdżan, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Kwi 2016
2.9

disgusting! there were insects in my bed! yes, it is true that the room is very cheap, but anyway it should meet at least basic standards! the landlord cannot speak in english and also very rude! you must exactly avoid to rent a room in this hostel!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
15 Kwi 2016
9.4

It's good considering how cheap it is. Shower is poor though, it's not strong enough. Oh and super squeaky beds. But apart from that it was pretty decent

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
8 Kwi 2016
8.0

Estaba bueno, típico apartamento hecho host, sin cocina, buenas camas aunque rechinan. Las habitaciones son grandes, el personal es una masa! Grande Guille. Tiene un baño grande compartible. Está bien para dormir un fin de semana.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Kwi 2016
2.9

Place was a war zone, starting from the kitchen and moving to the rooms and the bathroom. No hot water for more than 2 days. Bed sheets gave a rash. Price is really cheap but not worth it. Maybe for just a night. Please avoid if you can afford a bit more.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
5 Kwi 2016
5.4

This hostel is very difficult to find, it seems to just be a converted apartment, at times there were no staff around, in fact I found it very difficult to even know who the staff were. Great location and price.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
5 Kwi 2016
4.9

The best thing about this place was the location, as it's only about a 5 minute walk from main SMN train station. But that's where the positives end. Sporadic availability of a manager, a single bathroom for 20 guests, no atmosphere,

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
2 Kwi 2016
8.6

Très bon hostel, se trouvant au 3e étage d'un immeuble bien situé dans Florence.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
31 Mar 2016
8.6

Dancehostel is not far from the train station, maybe a little noisy at night since there is a street in front it. However, I like it, the staff is very nice, security is also good.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
31 Mar 2016
4.6

when they cleaned the rooms, I'm not sure they even washed the sheets. I just saw the guy iron, fold, then stash them away. shower was usable at best and plumbing was awful. you really have to look up the place beforehand to find it or else you'll walk right past it.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • tsmith30
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
30 Mar 2016
9.4

The guy that runs the place is very kind and hospitable, wants to make your stay as comfortable as possible, also very helpful. Good breakfast too. Would stay here again

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.