Hostelworld.com
Ceny
mapa
Recenzje
6.7
Dobry 800 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.4
  • Bezpieczeństwo 6.7
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 6.5
  • Atmosfera 6.0
  • Czystość 6.1
  • Udogodnienia 5.5
ZAREZERWUJ
6.7
Dobry 800 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.4
  • Bezpieczeństwo 6.7
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 6.5
  • Atmosfera 6.0
  • Czystość 6.1
  • Udogodnienia 5.5
Dancehostel Located at Via Nazionale, 22, , Florence.
Dancehostel
Italy
Florence 50123 Via Nazionale, 22
67% 800
43.7777562 11.2528324
Dancehostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
24 Maj 2016
5.7

The hostel is cheap and in a good location. It is very loud at night and the bathroom needs a serious makeover. The bedroom was in good order and clean. The bathroom was cleaned during the day but not very well - a large amount of hair was left on the floor of the shower the whole time I was there

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Maj 2016
9.4

Hostal ubicato in ottima posizione, semplice,pulito,e con ottimo rapporto qualità prezzo. Personale disponibile e simpatico ,molto buona anche la colazione! vivamente consigliato!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
23 Maj 2016
8.6

La verdad es que después de leer los malos comentarios no sabía si ir. Pero el hostel estaba limpio, es verdad que no tiene lockers, pero en mi pieza tenía llave. El baño limpio, el personal muy buena onda y también te dan un desayuno aunque no dice nada. El WiFi en mi pieza funcionaba bien. En relación calidad/Precio es inmejorable. Yo lo súper recomiendo!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Malediwy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
20 Maj 2016
6.0

Well it wasnt bad. But for that price I wish they had more facilities. It was just an apartment changed into a hostel. The bathroom was weird. But the location was good. And the guy who runs it doesn't speak English but he's a kind hearted guy.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
14 Maj 2016
4.3

Location is good but it is hard to find at first cuz there is no sign on the street. It was so noisy at night EVEN WE CLOSE THE WINDOW. Only one shower place that is not broken.I booked two nights. So after first night I put something on my bed. But when i came back that evening, my bed was TAKEN OVER BY SOMEONE ELSE. My stuff was left somewhere in the room and I LOST MY TSHIRT. I have to find another bed to stay.Reception don't speak Eng we have to use google translate.He just said sorry

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • hamilton_liam
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
13 Maj 2016
6.6

The location was great however it wasn't easy to find! Sort of you get what you pay for in that everything was very basic and needed upgrading. Rolando was very friendly and a good bloke even if his English wasn't the best!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
12 Maj 2016
6.0

No me considero muy exigente para los hostales, sólo busco un lugar limpio y cómodo para dormir, un baño limpio yagua caliente para bañarme. este lugar era incómodo, pequeño, el baño compartido por todos (uno solo), sis e acaba el papel no hay quien ponga más, el dueño no te dice dónde encontrarlo si es que necesitas algo, hicimos el check out temprano y tuvimos que dejar las llaves en la cama porque no supimos donde encontrarlo. Lo único rescatable es la ubicación

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
8 Maj 2016
10.0

Çok güler yüzlü personelleri var. Tuvalet ve banyolarda gayet temiz. Hatta güzelde bi balkonu var sabah kahvaltınızı veya akşam yemeğimizi balkonda yapabilirsiniz. İki gece konakladık ve çok memnun kaldık.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Maj 2016
7.1

Cheap hostel worth the money. Good place for backpackers where you can get to meet new people. It's a small hostel so everyone talks to everyone. Staff is really friendly but couldn't speak much English. No place to cook food and the showers didn't always have warm water. But more than that I had a great time!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Maj 2016
7.7

그냥 머물기 괜찮아요 위치는 기차역과 정말 가까운데 찾기가 너무 어려웠어요 따로 표시도 없고 ㅠㅠ 그래도 괜찮아요

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.