Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.0
Bardzo dobry 944 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.1
  • Bezpieczeństwo 7.0
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 7.4
  • Atmosfera 6.4
  • Czystość 6.0
  • Udogodnienia 6.2
ZAREZERWUJ
7.0
Bardzo dobry 944 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.1
  • Bezpieczeństwo 7.0
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 7.4
  • Atmosfera 6.4
  • Czystość 6.0
  • Udogodnienia 6.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
18 Kwi 2017
9.1

Guillermo who runs the olace is a great guy! I wish there were lockers for bags though

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Kwi 2017
6.3

Pasé una noche allí... Si no encuentras otro lugar, al menos ahí tienes una cama, baño y cocina.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
11 Kwi 2017
7.7

The hostel is in the same building of Hotel nazionale. Its was a little bite difficult to find it but the room its ok. Its not a typical hostel is just one floor with three rooms but for a short stay is quite ok. No lockers but our flatmates were very nice so no problems. I dont recommend this hostel if you go to have fun and enjoy the hostel spirit because the common area is just the kitchen. I dont recommend to take a shower because the bath is in the middle of the WC a little bit weird.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • lea1998
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
9 Kwi 2017
6.0

For one night it is okay, perfectly located (close to the station and the city centre) and for the price I can't complain, but I wouldn't stay longer. There's no common area, the staff didn't really care, and the shower was freezing! For one night it is okay but for longer stays I would rather spend a little more.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
1 Kwi 2017
6.0

Solo para dormir esta bien, lo malo es que esta entre una calle de ambiente nocturno, por lo que hay ruido hasta tarde. En lo personal me tocó duharme con agua fría y no estaba el encargado para solucionar el problema, la limpieza del baño deja que desear.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Mar 2017
10.0

Was nice stay🍎 nice staff and perfet locataion

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Mar 2017
9.7

Esta muy bien ubicado ; las informaciones del personal muy buena para ver la ciudad lo mas rapido posible.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Mar 2017
8.9

Buona locazione il personale e amabile

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
6 Mar 2017
10.0

Un ostello centralissimo, uno staff davvero amichevole che viene incontro a tutte le tue necessità. Bagni in comune ma mai pieni. Cucina attrezzata e pulita. Letti confortevoli. Wi-Fi eccellente. Provare per credere!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Grazie mille valerio

  • martina-rolleri
  • Argentyna, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
18 Lut 2017
7.1

Lo mejor: localización, buenísima. Seguridad, normal Personal, lo vimos una vez y nos dio consejos útiles. Altosfera: No sirve para conocer gente Limpieza: Normal Servicios: wifi solo en la cocina Cocina: no hay hornallas ni horno Es muy barato, por lo que tiene cosas básicas, si buscan solo para dormir, va bien. Nos costó mucho encontrarlo, caminamos 1 hora y nadie sabía dónde estaba. Buscar bien

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.