Hostelworld.com

Dal Bo Hostel

  • Av Sur 2 y Av Universidad Esq de San Francisco, Esq de Pajaritos,Residencias S.Francisco,Capitolio, Caracas, Wenezuela
Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 215 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.8
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 215 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.8
Dal Bo Hostel Located at Av Sur 2 y Av Universidad Esq de San Francisco, Esq de Pajaritos,Residencias S.Francisco,Capitolio, Caracas.
Dal Bo Hostel
Venezuela
Caracas 1030 Av Sur 2 y Av Universidad Esq de San Francisco, Esq de Pajaritos,Residencias S.Francisco,Capitolio
92% 215
10.5036780 -66.9154285
Dal Bo Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Wenezuela, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Kwi 2016
10.0

Un MUCHAS GRACIAS a Gustavo por estar pendiente y ayudarme a saber como andar en Caracas desde que bajé del aeropuerto. Tampoco quiero olvidarme de Melvin por su atención. Estuve por trámites. Muy recomendable!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Mar 2016
9.7

very good place in Caracas . Only complaint was the lack of an electric kettle for making a drink

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
1 Mar 2016
10.0

une des meilleures auberges que je connaisse emplacement ideal en plein centre de caracas en face de l assemblee natiionale , a deux pas du metro capitole , une bonne literie , un ordinateur gratuit a votre disposition, des sanitaires propres une cuisine fonctionnelle , l ideal et en plus un patron Gustavo a votre disposition pour vous aider l auberge type a recommander pour ceux qui veulent decouvrir caracas en toute securite ....l

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Lut 2016
9.7

Gustavo (the owner) is absolutely great, made me feel like I was at home and nothing was too much to ask and there was always beer in the fridge. He actually saved my life one more than one occasion! The city is a bit scary when you're on your own but he helped me get around and plan trips. Absolutely great thanks Gustavo xxx

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
27 Sty 2016
10.0

Slightly difficult to find but well worth the effort. Rooms are clean, the owner is extremely helpful and the included breakfast is delicious and fulfilling. On an unrelated note, I would advise travelers to bring sufficient US notes or Euros with them when travelling to Venezuela because the ATM withdrawal exchange rates are pitiful. Your best bet would be to exchange your notes for Bolivar after chatting with the owner who will likely point you in the right direction.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
15 Sty 2016
9.1

I felt like at home. Me senti como en casa. Con esto esta dicho todo

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Gru 2015
9.1

great location to see many of the historical areas of Caracas, Gustavo (owner) is great. The only real hostel in Caracas, but is worth being the only one, personal safes and lockers are available, a computer is too. Would return to da Bol hostel- definitely.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Gru 2015
8.9

Gustavo was an excellent host. He told us the best places to visit in Caracas and took us around the city in his car to help us with our tourism. Once again, thank you Gustavo for your hospitality and willingness to help with any problem/situation I had.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.