Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Dahab Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 828 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 828 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.6

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
21 Kwi 2017
9.7

great place to stay. I book there again if I come back to cairo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Kwi 2017
10.0

El mejor hostel de El Cairo.Buena ubicación,bonito y bonitas vistas en un ático ajardinado..Tiene ascensor.El precio es el mas barato de todos los hostel para una habitación individual. El único problema es la disponibilidad.. Jejej Muy solicitado.Un saludo y que disfrutéis de esta linda ciudad.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
10 Kwi 2017
8.9

A pocos metro del museo egipcio. El servicio.siempre muy atento. Relacion calidad precio eatupennda. Muy recomendable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Kwi 2017
8.9

가격대비 위치, 시설이 좋습니다. 픽업서비스도 택시흥정 할 필요없이 괜찮은 가격에 편하게 이용할 수 있어서 좋았어요. 체크아웃이 12시라서 여유롭게 있을 수 있었습니다.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Kwi 2017
9.7

총 5박동안 지냇는데 따흐릴 광장에서 걸어서 5-10분정도 위치에 있고 건물 맨 위층에 있어서 햇빛도 잘 들어요 루프탑 같은 공간도 있어서 분위기도 좋고 일단 깨끗합니다 이불도 사람 바뀔때마다 새탁하는 것 같고 수건은 하루에5파운드인데 수건도 깨끗해요 공용으로 쓰는 화장실이랑 샤워실도 깨끗하고 온수도 잘나오고 수압도 좋아요 숙소에서 결제하면 90파운든데 호스텔월드에서하면 102?엿던거 같아요 저는 하루만 호스텔월드에서 예약하고 나머지는 그날그날 숙소에 말해서 지냈어요 근데 인기가 많아서 방이 없는 날도 있어서 중간에 하루는 다른 곳에서 지냈습니다

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
2 Kwi 2017
8.9

Nice hostel in the centre of cairo. Quite different to all the others! Good facilities, and well-priced breakfast! Would stay again, but probably in the summer when it is a little bit hotter, as I found the outside chilling areas really cold!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
31 Mar 2017
10.0

Great hostel with friendly staff, and the rooftop has a great atmosphere to hangout with other guests. The beds were comfortable, washrooms and showers were well kept and clean.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Mar 2017
10.0

A true oasis right in the middle of Cairo. Great staff, perfect location, clean rooms, and very pleasant shared areas on the rooftop, we absolutely recommend it !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Mar 2017
9.4

If you are looking for something cheap but good in Cairo, we can really recommend Dahab Hostel. It is situated very central and close to everything else. The staff is friendly and from the rooftop you have a beautiful view. We also felt very safe there.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Mar 2017
9.4

For the price, Dahab Hostel cannot be beat -- I've stayed in a lot of hostels, both abroad and in Cairo, and Dahab is by far the friendliest, most helpful, and has the most congenial atmosphere. The open-air setting means you never feel trapped, and adds a lovely touch, and is very conducive to a sense of community. Also, it is the cheapest option available, and a lot nice than other hostel options in the area. A very enthusiastic recommendation!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.