Hostelworld.com

Dahab Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 679 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 679 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.4
Dahab Hostel Located at 26 Mahmoud Bassiouny St., , Cairo.
Dahab Hostel
Egypt
Cairo Tal'at Harb Sq. 11234 26 Mahmoud Bassiouny St.
91% 679
30.0486184 31.2361586
Dahab Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
14 Maj 2016
6.3

Not clean but a very good atmosphere in the Terrace. I liked the ambient and the personal was nice. Not bad for the price though. Good location.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Maj 2016
10.0

This was the very first stop on my round the world journey and I could not have felt more at home from the moment I got here. The staff were welcoming and extremely helpful in setting up trips for me. The hostel is the top floor of a building and as a result has lots of natural light, and lots of places to relax. I thoroughly enjoyed my stay here and will definitely recommend it to any of my friends travelling to Cairo in the future!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Maj 2016
9.7

The staff at Dahab are so amazing! Mahmoud and Bibo are great. The people who work at the hostel are honest, but sometimes the guides that the hostel hires are not honest. Beware of the merchants that the guides take you to. Do not buy anything before checking the prices at other places. But the hostel has been a friendly experience.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Maj 2016
10.0

Loved my stay here. Was a solo female traveler from the states and felt very comfortable and secure at this hostel. Was in a great central area and the staff was very welcoming and friendly. Will definitley stay here again on my next trip to Egypt!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Maj 2016
10.0

Hôtel improbable au cœur de la ville, Dahab Hostel offre un espace ouvert, ensoleillée, vert et très agréable. La configuration de l’hôtel permet à tous de se rencontrer. Le personnel de l'hôtel est accueillant et serviable; très vite, on se sent à l'aise. Hôtel à recommander à toute la communauté Hostelworld et à tout voyageur de passage au Caire.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • felipehcoutinho8505
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
4 Maj 2016
8.6

This place is very well located, right in the city center of cairo. The staff is friendly and very helpful. The place isn't fancy but kept clean and organized. I think the kitchen could be improved by having some more tools.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
3 Maj 2016
9.4

Highly recommended....

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Kwi 2016
8.6

Die Lage des Hostel in Kairo ist sehr gut! Alle Sehenswürdigkeiten sind fußläufig erreichbar. Das Hostel ist weitgehend sauber. Am Eingang sitzt rund um die Uhr jemand, welcher den Zugang zum Gebäude kontrolliert. Die Ausstattung ist spartanisch, eine Klimaanlage ist wünschenswert. Alles in allem: gerne wieder!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
27 Kwi 2016
9.4

Very nice place. Close to the metro station and Egyptian museum. Clean and nice atmosphere.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Kwi 2016
8.0

Clean room, bathrooms and laundry service

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.