Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Da! Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.0
Fantastyczny 198 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 7.8
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 7.7
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 7.6
ZAREZERWUJ
8.0
Fantastyczny 198 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 7.8
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 7.7
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 7.6

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
25 Lip 2017
5.7

In diesem Hostel ist Zuviel kaputt. Aufzug kaputt (Hostel liegt in der 4ten Etage!), Getränkeautomat defekt (Defektschild durfte nicht aufgehangen werden, Geld gab es auch nicht zurück.) Zimmer sind zu klein, daher entströmt Ihnen den Duft eines "Pumakäfigs", Badezimmer nicht belüftet, daher subtropisches Klima, Betten sind sehr wackelig.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
24 Lip 2017
9.7

Es difícil de encontrar, deberían colocar un letrero en la reja de la calle para mejor ubicación. En la misma calle antes de llegar al Tajj Mahal restaurante de la esquina, hay una reja negra a la derecha entras al parqueadero y la puerta del fondo esa es la entrada

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Lip 2017
8.0

Very good locatie, at arbat street and walking distance from Kremlin (max 20 minutes). The people were nice, and there was a big common area with good kitchen facilities. The toilet and showers are a bit outdated but clean and good enough.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Gwatemala, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
8 Lip 2017
6.0

They didn't allow my stay because I was missing some form from my previous hostel that they reported to the authorities that I was staying there. Every other hostel just asked for my migration form and they were okay with that. The staff was not helpful finding a solution if any, so I left.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Lip 2017
4.3

WORST HOSTEL we ever had!! Not recommendable. Yes, it's not toooo expensive but don't expect anything from it. Super UNFRIENDLY STUFF (+ no knowledge about Moscow), all utilities (Bed, blankets, chairs, bathroom) were broken or at least very STINKY. Description of hostel is NOT TRUTHFUL. AND reception is NOT OPEN 24/7 as it says in description. Only from 8-24h. We arrived early at 6 and had to wait 2 hours until we could leave our backpack inside the hostel. Our advise: Take another one!

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
27 Cze 2017
9.1

It would have been good to have some information around the hostel about whats going on in the city or things that you can do - walking tours etc. It would have been fun to have a games night or something, so other guests can meet each other. Could have done with a coffee filter or free coffee and sugar.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
23 Cze 2017
5.4

The hostel is very centrally located but not in the street specified - it was hard to find. The owner was not very nice The 2nd time I checked in they were serving me at 3 o' clock in the morning - I really appreciate. The bed sheets were short.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
19 Cze 2017
9.1

No había lockers útiles para guardar las cosas y las personas que estaban durante mi estancia, un tanto olorosas. La ubicación es excelente y el personal, aunque a veces pareciera un poco tosco, están dispuestos a ayudar siempre.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
19 Cze 2017
8.9

Pequenio apartamento familiar con las habitaciones convertidas en cuartos de hostal. Camas confortables con lindos colchones que parecieran abrazarte a la noche. Linda vista y buena zona. A metros de la estacion Arbatskaya y de la calle vieja Arbats (una de las principales peatonales moscovitas) donde uno pude encontrar lo que quiera. Lo negativo es que es muy pequenio. Si se llena de gente, el roce puede generar discordias. Solo hay 2 banios, ambos con ducha, pero no son suficientes.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chiny, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Cze 2017
8.0

住的10人间,房间其实是很小的,床垫很软很厚,非常晃,在上铺总感觉要掉下来,动一动也非常吵,10人间相互比较影响。但胜在位置良好,步行到红场也就10分钟。需要取舍。

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.