Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

DREAM House hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.3
Znakomity 750 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 9.3
ZAREZERWUJ
9.3
Znakomity 750 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 9.3

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
16 Kwi 2017
10.0

I rate it 10 - the best hostel I have been staying at so far.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Many thanks. We are here for your comfort!

  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
16 Kwi 2017
9.4

Auberge très sympa. J'ai dormi dans une chambre réservées aux femmes : c'était très propre. Le bar en bas est sympa. Il y a une cuisine aussi pour se faire à manger avec tous les ustensiles. Au niveau de la location, elle est très bien placée: dans la descente saint André, a 15mn à pieds de la cathédrale sainte Sophie. Le personnel est tres serviable également. Je recommande cette auberge !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Merci beaucoup. Nous avons eu le plaisir de vous accueillir ici. A bientôt !

  • Anonimowy
  • Węgry, Grupy mieszane, 41+
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
8 Kwi 2017
10.0

Dream House Hostel is in a very central location in Kiev and they offer us a very good airport transfer. You can visit the city on foot from there. All of the staff was very friendly and helpful. We could leave our belongings in the luggage room after checking out without any worries. They have great facilities for cleaning up and doing what backpackers do best after a hard walking day - sleep, or find a nice place to down a beer and vodka or two.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks a lot for visiting us. You are welcome here any time!)

  • erinlparker151682
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
6 Kwi 2017
10.0

Excellent stay. Within walking distance of many local sites. The neighborhood itself is great with many food options. Anything further is easily reachable by the nearby metro. Key card and pin required to access the facility. Lockers available in room. Great accommodations, clean rooms and bathrooms. Restaurant and pub has a great menu and good food. Breakfast isn't available until 8am though which isn't the most convenient if you have an early start. Would recommend and stay again in the future

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

We are grateful for your feedback. Our team is hope to host you again.

  • Anonimowy
  • Turcja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Kwi 2017
9.7

The only hostel that's worth staying in Kiev. You don't have to look for anywhere else.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you very much. Looking forward to see you again!

  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
4 Kwi 2017
10.0

I wish I could have stayed there more instead of going to Elements

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks for being with us. Hope to see you soon.

  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Kwi 2017
10.0

Great place! I Recommend it!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Many thanks!

30 Mar 2017
6.9

Staff are friendly. However, the hostel itself is very very open, anyone are able to come in and out of hostel, which is a totally security nightmare. Don't trust on sercurity camera. No one "can" do anything even if thefts are caught on screen.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Mężczyzna grupy, 31-40
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
24 Mar 2017
10.0

Just perfect!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Mar 2017
9.7

Awesome hostel! Really nice friendly stuff. Great location. You can reach Supermarkts, city center, restaurants and pubs in just a few minutes. Good thing the Druzii bar in the same building offers lot of great breakfast staff and Fresh smoothies to start the day. Only negative, our room was really dark (too small window- room was in cellar).

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.