Hostelworld.com

Czech Inn

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 3,631 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 7.9
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 8.9
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 3,631 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 7.9
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 8.9
Czech Inn Located at Francouzska 76, , Prague.
Czech Inn
Czech Republic
Prague 10100 Francouzska 76
89% 3631
50.0718357 14.4464206
Czech Inn
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
26 Kwi 2016
9.4

Avec le Sophie's hostel (même chaîne), c'est le meilleur rapport qualité/prix qu'on puisse avoir à Prague! Et de loin! Le personnel est très accueillant et attentionné, la décoration intérieure est top, l'ambiance est géniale, la cuisine est très propre. Bref pour un nuit ou une semaine, je recommende fortement ces hostels!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Kwi 2016
8.9

Awesome staff, good location, supervalue for money.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • lecomble
  • Maroko, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
22 Kwi 2016
7.7

Les toilettes laissent à désirer À part ça .. Très meilleur rapport qualité prix Je le recommande

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
21 Kwi 2016
6.9

There were lots of massive groups do it was difficult to meet anyone as a solo traveller. The beds were great, really comfortable and when someone on the rope bunk moved they didn't speak. It was all clean and well kept. The location was not good becuase you had to get a team or bus anywhere which adds up.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks for staying with us and for your feedback. Glad to hear you found the beds comfortable and the Hostel clean. This is important to us. It is a shame though that you didn't take advantage of our great area but understand that you just wanted to see the main sights. And yes, for some of these it is best to take a tram but the stop is right out front and I think for 1 EUR a ride, it's a pretty good price. Hope to see you next time.

  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
19 Kwi 2016
10.0

Probably one of the best hostels I've every stayed in!! I cannot commend the staff there enough on the job they do, the lady who checked me in spent five minutes going over the map with me, making suggestions, advising on transport and answering questions. The rooms were large and clean. The hostel is a one minute walk from a tram station, a ten minute walk from a metro station, or a lovely 25-30 minute stroll from the town centre. They also offer a great free walking tour. I'll be back!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Kwi 2016
10.0

This place was great!!! Very clean and the staff was amazing!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Kwi 2016
10.0

My stay here was perfect, clean and comfortable facilities and super kind staff!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Kwi 2016
9.4

Staying in this hostel was great! Very clean and the environment was very comfortable. And the dorm beds were warm and comfy. I didn't have to worry about safety as I felt totally safe and slept soundly. Highly recommended!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Kwi 2016
9.7

The staff at this hostel were the friendliest of any hostel I've stayed in for the last two months! Fantastic facilities, beautifully refurbished rooms and whilst its not city-center the tram in is easy and quick.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Kwi 2016
9.1

this hostel was so nice. clean & cozy beds, nice modern shower, beautiful building. stay here!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.