Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Czech Inn

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 4,415 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 7.9
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.8
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 4,415 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 7.9
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.8
Czech Inn Located at Francouzska 76, , Prague.
Czech Inn
Czech Republic
Prague 10100 Francouzska 76
89% 4415
50.0718357 14.4464206
Czech Inn
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Gru 2016
9.4

This hostel was great! There was a cheap all-you-can eat breakfast with lots of variety, the staff was superb, and the atmosphere was very hip. A bang for your buck!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
3 Gru 2016
9.4

Great stay, lovely clean hostel and easy walk to centre of town

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Gru 2016
7.1

La habitacion estaba bien. Lo que no me gustaron son los banios. Son todos compartidos y ademas tenes partes del banio distribuidas por lugares: por un lado la ducha, por otro lado el inodoro y en la habitacion un lavabo. Le daria un "mas o menos" de ubicacion, porque no esta muy cerca de todo lo que hay para ver, pero como la linea 22 de tranvia pasa por enfrente, todos es facilmente alcanzable.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Gru 2016
8.9

The staff were very friendly and helpful. It's definitely close to the public transport so you can easily get to the city center. But for people like me who like to travel on foot, it's about a 30 minute walk. The bedrooms are clean, Wi-Fi is alright, and although the bathrooms aren't the best, this place is worth the price you pay for.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
2 Gru 2016
9.4

This is a fantastic hostel to spend your time in Prague at. The staff is extremely nice and helpful, the rooms are clean, well equipped and cheap. The bar downstairs is inexpensive and cozy and the location, while a good walk from downtown, is right next to a tram stop that can have you in the center of Old Town in 10 minutes. This is a must stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Lis 2016
10.0

BOOK THIS HOSTEL RIGHT NOW!! Such a great atmosphere and the staff could not have been better. Don gave great insight on where to go and always made sure we had a good time. The basement bar is really nice with a happy hour where we met a lot of cool people. Just book this hostel... it's the best I promise.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
25 Lis 2016
7.7

Boas instalações e de fácil acesso. O bar é bacana e a cerveja é muito barata, porém muito pouco frequentado. Deixou a desejar no check out, sendo que eu já tinha pago no check in e eles não registraram e nem me deram comprovante, por isso queriam cobrar novamente.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Rumunia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
21 Lis 2016
9.4

Hello, I stayed at Czeck Inn, Prague for one night in November, it was clean and warm, also the staff was friendly, Would recommend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
19 Lis 2016
9.7

Great hostel in Praha. Super friendly staff I have to say. Both thumbs up.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Lis 2016
8.6

Insgesamt - gute Eindrücke. Sehr nette Mitarbeiter und alles sauber. Die Haltestelle ist 1 Min. entfern, es gibt paar Kiosk und Restaurants in der Nähe. Der Geruch und die dunkle Wände im Bad waren nicht mein Ding. Sonst alles Prima.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.