Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Cruz del Sur Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 1662 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 7.5
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 1662 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 7.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
14 Lip 2017
9.1

A good stay with so many things to do, I ended staying longer than planned. Comfortable beds and quarters. This is one of those hostels where you can find a good group of people to go out with on the excursions that are available in Ushuaia. FYI they close the kitchen at 10 every night and the Internet tends to work only in the recreational room. After the time I stayed, would recommend this as the best option in Ushuaia considering the several others available.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • ituartem_1206
  • Argentyna, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Cze 2017
10.0

Muy buena atención y buena onda, llegué sola y al otro día llegó una amiga. Me sentí cómoda como en mi casa. Ambiente cálido y familiar. Ana y Nick son geniales anfitriones y te guían y recomiendan donde ir, donde no ir. Nos prestaron botas de lluvia para dos excursiones. Todo muy limpio! y contas con toalla, sábanas limpias y lockers en los cuartos. Lástima que sólo había enchufes en las zonas compartidas. Está re bien ubicado y mi estadía fue genial. Sin dudas lo recomiendo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • f_zumaya5387
  • Meksyk, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Maj 2017
10.0

Gran hostel que te hacen sentir como en casa, mucha comunicación y amabilidad, no puede haber mejores anfitriones cono ana y nick que te ayudan en todo para pasarla de lo mejor, de 10

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • stoller858039
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Maj 2017
9.4

Loved our visit to Ushuaia! Staying at Cruz del Sur added to our whole experience. Nick and Ana treat everyone like family. They love where they live and want to share it with you. And when we had to leave early to catch our flight they provided for us specially. Only thing I would change is that they only have wifi in the common room, should be throughout. But that being said, if given the chance again, I would stay at Cruz del Sur. 100%! Loved it!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Peru, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Maj 2017
10.0

Uno de los mejores Hostel que visite, Ana y Nick son lo maximo, te ayudan muchisimo y te hacen sentir como en casa, super recomendable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Maj 2017
10.0

Excelente servicio, Ana y Nick son super atentos y te dan las mejores opciones para aprovechar tu estancia en Ushuaia. Super recomendado!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • xycc123456
  • Chiny, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
19 Maj 2017
10.0

super clean and warm home Love the host Nick&Ana so much Love the graffiti on every walls

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Maj 2017
10.0

Todo muy bien, buena onda y sobre todo muy limpio, muy recomendable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
18 Maj 2017
10.0

Anie y Nick son maravillosos! Excelente servicio al cliente, todo super limpio, te ayudan mucho a que vivas la mejor experiencia en Ushuaia y en su hostel. Elegí la mejor opción.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Maj 2017
10.0

Es la primera vez que comento sobre un hostel pero esta vez lo amerita... me trataron super bien dandome todos los datos necesarios para disfrutar de la ciudad de acuerdo a mi bolsillo y tiempos. Jamas vivencie un hostel tan limpio. Como dato hasta podes ir al baño descalzo. La ubicacion es perfecta a una cuadra del super y una de la principal. En su estructura el hostel es muy comodo. Lo principal q en la epoca que fui la calefaccion es la que va, siempre en remera y sin calzado. Muchas gracias

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.