Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Cruz del Sur Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 1,329 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 1,329 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 8.6
Cruz del Sur Hostel Located at Gobernador Deloqui 242, , Ushuaia.
Cruz del Sur Hostel
Argentina
Ushuaia Tierra del Fuego 9410 Gobernador Deloqui 242
92% 1329
-54.8050260 -68.3024311
Cruz del Sur Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
20 Wrz 2016
9.7

Center of town, grocery is a block away, hostel is safe and clean. There are a few rules to follow, but the rules allow guest to all have a great stay. Nick & Ana are welcoming and will give you all the info you need. Kitchen is small and can get tight during peak eating times, so you have to time your kitchen use or eat out. One of the best "budget" hostels I have stayed at.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Izrael, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Wrz 2016
9.1

A great hostel,has a strong domestic atmosphere, the owners are really friendly and helpful and the location its excellent!.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Wrz 2016
10.0

Excelente lugar, destaca la limpieza sobre todo de los baños, cosa difícil de encontrar en muchos hostels. Las habitaciones muy cómodas. Muy cálido. Los dueños tienen muy buena onda. Lo recomiendo 100%

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Wrz 2016
9.4

Great place to stay. Central in the town, great at helping book tours and planning the days adventures. The owners Ana and Nick are extremely nice.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
15 Wrz 2016
9.7

Lugar maravilhoso e ambiente agradável, muito fácil de confraternizar Atendimento muito bom, funcionários sempre atenciosos

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Wrz 2016
9.7

Ana, Nick e Cren (assim que escreve?) são ótimos anfitriões :) O fato de não poder entrar com sapatos sujos no hostel é ótimo pra limpeza. Localização excelente, td mt bom :))))

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Wrz 2016
9.7

If you want to stay in a very personal Hostel, where you can meet nice people from all over the world at the end of it, stay in Cruz del Sur! I had amazing time, Ana and Nick make a very special place, to which I will come back - for sure!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Wrz 2016
10.0

Lugar muito bem localizado, perto da rua principal de Ushuaia. Staff muito atencioso, sempre ajuda no que for preciso. Ambiente tranquilo e aconchegante, café da manha muito gostoso. Calefação funciona super bem, instalações de banheiro otimas. Recomendo a todos.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Wrz 2016
10.0

If you're going to the end of the world, you might as well go to the best place in town! 😉 You'll feel welcome, respected, safe AND will meet great people! And if you care about cleanliness, that is definitely the place! In bref, don't wast your time looking further and enjoy Ushuaia the best way!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
11 Wrz 2016
10.0

I´ve stayed in Cruz del Sur in Sep/16 and had a great time. The hostel has a great atmosphere and the whole place looks like the owners thought of everything. Nice shower, fair breakfast and awesome staff! They provide laundry service which is a life saver. Ana and Nick, the owners, are superb, and Israel was just as amazing. If I´m ever back to Ushuaia, I´ll definetly go back there. No power plugs in the rooms, but there are plenty in the building. ATM´s within 2 blocks. Cool lounge area!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.