Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

CroParadise Pink & Blue Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 983 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 983 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.6

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
16 Cze 2017
7.7

A little far away from the action but that makes it easier to get a good night's sleep. The room was very spacious and clean. All linens and towels provided. Huge lockers with hangers inside. The kitchen is a bit small and wasn't always the cleanest. Bathrooms were always clean and there were enough, I didn't feel like I was ever waiting in line. Overall a good hostel for the price!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
14 Cze 2017
9.4

Great hostel with friendly staff, very close to town. Would stay here again if visiting Split!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Ak67
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Cze 2017
9.4

Such a lovely place, massive lockers for all your belongings and a great atmosphere! About a 10 minute walk from the harbour, 2 minute walk from the markets and supermarket.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Cze 2017
7.4

it was nice rooms were comfy but the wasn't really good atmosphere because there's no common room. fine if you are in a group not that good if you are traveling alone.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Belgia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
4 Cze 2017
7.1

Moeilijk te vinden, maar wel goed gelegen! Eenmaal aangekomen belden we aan, kwam je binnen in een soort appartement waar er niet aangeduid stond als je naar boven of naar beneden moest.. alles was krap (keuken en gemeenschappelijke ruimte kon je met 5 mensen maar zitten). Kamer was zeer ruim, met bankjes en tv. Om 6u werd je al wakker omdat er geen verduisterende gordijnen hangen. Personeel was vriendelijk, badkamer was proper.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
3 Cze 2017
9.4

Staff are great here. The location is a few minutes walk to the old part of town. Beds and comfortable and the showers hot. Great value for money!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
1 Cze 2017
8.9

Great hostel, pretty central, easy walk to everywhere. Kitchen is pretty tiny as is the communal space but nice general vibe. Staff very friendly and willing to give advice on things to see and do. Overall, very pleasant stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Cze 2017
9.1

Great little apartment... many stairs so might not be suitable for some. Nice to have little kitchen and balcony. In safe neighbourhood but very hard to find. It did have a sewage type smell in that part of city and apartment but would still recommended because of the space and proximity to water and old town but not right in busy area.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • marcev2016
  • Argentyna, dwójka, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
1 Cze 2017
5.4

Son mas habitaciones que un hostel. Nisiquiera es posible cerrar las habitaciones c llave entraba constantemente gente de otras habitaciones a dejar o sacar cosas. Lo unico bueno las duchas

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • vando199336
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
26 Maj 2017
10.0

The best hostel ive been to!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.