Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

CroParadise Green Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 2040 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 2040 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.6

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Meganchivers
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Wrz 2017
9.1

Great location to old Town. Good value.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • dymphigoesglobal
  • Belgia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
15 Wrz 2017
9.1

We got an apartment which was very spacious and clean. Absolutely loved it.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Wrz 2017
10.0

We stayed in a double deluxe room in an apartment shared with two other rooms (although one was empty). The facilities were great, including aircon, a TV and a computer in the room. The kitchen was well equipped. Comfy bed, too. No complaints at all! Would stay again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Niemcy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Wrz 2017
10.0

all best regards

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Wrz 2017
8.0

Rooms are split into mini apartments and the A/C keeps everything cool. There is no whole-Hostel common room, just ones in each apartment, luckily we had great room mates. Location is perfect, just off Old Town and close to the supermarket. Rooms generally clean and tidy although so unchecked parts of our room could have done with a wipe again. Towels provided which is great and TV in room full of movies to escape the midday heat.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Wrz 2017
10.0

Friendly & helpful staff. Clean rooms. Good location.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Belgia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Wrz 2017
8.6

We rented a double bed room in a shared apartment for a couple of days, the other facilities such as the kitchen and bathroom were well-equipped and shared with two other rooms, luckily we had no problems with our roommates. Our room was clean and comfy and there's A/C in each room to provide sufficient cooling, there's also a TV and computer with plenty of movies to kill some time. Overall, our stay was worth the money!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
11 Wrz 2017
8.0

clean friendly - just what we wanted. a little more expensive than other hostel no towels provided room with 4 beds was actually 3 beds and a couch with a bed sheet on- unlucky for my friend

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • jimmybracken007
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
11 Wrz 2017
9.4

Excellent facilities, highly recommend

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
10 Wrz 2017
8.6

The hostel is "divided" in more 2 or 3 parts. We were staying in a apartment with 2 dorms of 6 people. The staff was helpful and gave us advice. Globally we liked staying there.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×