Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

CroParadise Green Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 1876 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 1876 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.6

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
17 Lip 2017
9.1

Hormis le prix, l 'auberge est propre , cuisine , lit , tele, mac dans chaque chambre. Wc et salle de bains nikel. petite terrasse . un supermarché , un atm , juste à coté ,tout proche du centre.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Lip 2017
9.4

I had an amazing stay here. It was my birthday and the staff went out of their way to surprise me. They had a happy birthday banner and party poppers in the room, as well as some treats. It was incredible, they even all signed a card for me. The staff were friendly and the apartment we stayed in had lots of room and everything required including hair dryers and irons, and even a t.v.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Lip 2017
7.4

Nice place to stay for a couple of nights ☺️ Bedroom wasn't cery clean though and the kitchen was very dirty. Also the microwave did not work. Good location, just keep in mind that there are a lot if stairs and the rooms are a little walk away up hill from where you check in at reception so maybe bring a backpack instead of a suitcase. They do your laundry for you for a decent price which is nice!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
11 Lip 2017
8.9

The staff was amazing helped me out loads in a time of need , rooms clean & good set up , location was great rite near the centre so really good all round

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Kobieta grupy, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
10 Lip 2017
8.9

Great location, just a few metres from old town. Facilities were good but for a private room it should have some kind of ventilation. Otherwise nothing to note.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Lip 2017
7.1

Teniamos un apartamento, no estabamos dentro del hostel, quedaba a unas cuadras del hostel, es una buena ubicación, igualmente se llega caminando a todos lados desde cualquier lugar. Un poco ruidoso. Personal muy agradable.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
8 Lip 2017
8.3

Had a private room, clean and new, in a central area of split, close to the old town and markers. Staff weren't overfly friendly but helpful and polite. Would stay again.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
7 Lip 2017
8.3

Really reasonable, not much of an atmosphere but nice place to stay.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Lip 2017
9.4

Great location! I stayed in the private apartments. Can't speak much on atmosphere and staff. Overall, a good stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Lip 2017
9.4

Perfect location and amenities. Wondeful stay in Split!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.