Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

CroParadise Green Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 1677 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.7
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 1677 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.7

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
19 Lut 2017
10.0

Wonderful place to stay.Right in center of city very close to railway station and old town. There's a smart TV and iMac in each room.Even people whom you are staying with you are friendly. Cooking facilities are good

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
16 Lut 2017
8.6

I booked a private room for a very good price during the off-season and I felt like I stayed at the Hilton. The bed was huge and comfy. There was a TV and laptop. The place is very peaceful and quiet, a nice getaway close to the coast.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
8 Lut 2017
7.4

Accueil professionnel et chaleureux. Assez bruyant à cause de l'exiguïté de l'appartement où sont les chambres. Porte d'entrée dure à ouvrir. Lit confortable. Salle de bains moyennement propre. Cuisine petite, avec peu de matériel, pas très bien tenue (nourriture qui traîne, étagères grasses, pas d'étiquetage). Bouilloire, thé, café disponibles. Excellent emplacement : gare routière 10 min, palais de Dioclétien 2 min, commerces de base (supermarché, snacks, boulangeries) et marché à 2 pas.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
30 Sty 2017
10.0

Super-friendly staff, I felt like I was always asking a another question or favor but they were happy to help! They even have computers for use. Great place.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Indie, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
1 Sty 2017
10.0

One of the best hostels I have stayed at. The staff was extremely friendly, and the facilities were up to the mark. Loved the place. Thanks for making the trip even more wonderful!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
30 Gru 2016
6.6

일단 청결한건 모르겠어요 거리는 좋아요 하루정도야 뭐

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chiny, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
26 Gru 2016
8.6

great location

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
24 Gru 2016
9.4

We had a really nice stay here. The receptionist was nice, the beds we're comfortable and the place was pretty clean. The location is great too, within 5 minutes walking you're in the center of Split.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Gru 2016
10.0

Really nice staff! everything is super clean and neat and it's just 5 minutes away from downtown. 100% recommendable, you ain't gonna find anything like this for such a low price! no wonder that it's been chosen as one of the best hostels in Split. next time in town I'll definitely stay there.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • danielecandrade7613
  • Brazylia, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
26 Lis 2016
9.4

Excelente!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.