Hostelworld.com

CroParadise Green Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 1,373 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 1,373 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.6
CroParadise Green Hostel Located at Culica Dvori 31, , Split.
CroParadise Green Hostel
Croatia
Split 21000 Culica Dvori 31
89% 1373
43.5092968 16.4426708
CroParadise Green Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Maj 2016
9.7

Had a fantastic stay in the private twin room here. The location is fantastic, facilities are clean and ample (TV in our room, closet, personal laptops and desktops, fridge, fully stocked kitchen) and they cleaned the common rooms daily. Cannot recommend highly enough!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
19 Maj 2016
9.1

Nice Hostel. You are staying in different flats. Nice if your roomies are cool, bad if they are not ;) then it cloud be hard to get in touch with the other travellers. Clean, friendly, and a very good price. I recommend this place For some good days and nights in Split.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Pakistan, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
16 Maj 2016
9.1

The hostel is located near the bus station (5-10 mins walk). The rooms were nice and clean and a bed in 3 bed dorm for good price. The lockers were quite huge to store your luggage. The beds were quite comfortable. The hostel lacked a good common room and atmosphere and the reception was in another building than the rooms. Plus, there was no free tea/coffee as usually in many hostels around.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Maj 2016
9.4

Perfect location, even better value for money. It has everything that backpacker needs. Especially now (early may) during the low season it's quite quiet and cosy. And did I mention terrace with an awesome view at the historic center? I am more than glad that I chose it for my stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Maj 2016
8.0

I stayed 2 nights in a private room. The hostel is located a short walk away from the old town and the staff is very helpful.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
11 Maj 2016
7.1

The staff was really nice, but the hostel itself is not very nice...at least the building that we were staying in.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
10 Maj 2016
9.1

Hostel is no common area which is showing in pictures. I asked reception told me it will open in summer. Anyway hostel is super clean and comfortable bed. I have great sleep. Hopefully I will coming back to summer.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Maj 2016
8.9

I had a good stay, pretty relaxing, with a convenient proximity to the farmer's market.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Maj 2016
9.4

Excellent location, the facilities were clean and the staff very helpful. I would defintely stay here again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Maj 2016
10.0

tres bien situé tres propre .Je la recommande vivement

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.