Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

CroParadise Green Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 1,669 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.7
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 1,669 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.7
CroParadise Green Hostel Located at Culica Dvori 31, , Split.
CroParadise Green Hostel
Croatia
Split 21000 Culica Dvori 31
87% 1669
43.5092968 16.4426708
CroParadise Green Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
30 Gru 2016
6.6

일단 청결한건 모르겠어요 거리는 좋아요 하루정도야 뭐

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chiny, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
26 Gru 2016
8.6

great location

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
24 Gru 2016
9.4

We had a really nice stay here. The receptionist was nice, the beds we're comfortable and the place was pretty clean. The location is great too, within 5 minutes walking you're in the center of Split.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Gru 2016
10.0

Really nice staff! everything is super clean and neat and it's just 5 minutes away from downtown. 100% recommendable, you ain't gonna find anything like this for such a low price! no wonder that it's been chosen as one of the best hostels in Split. next time in town I'll definitely stay there.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • danielecandrade7613
  • Brazylia, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
26 Lis 2016
9.4

Excelente!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Indie, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
25 Lis 2016
9.4

Best location you can expect. Staff is very accommodating as they shifted our booking as we booked the hostel for wrong date by mistake. Common room didnt have nice atmosphere maybe because it was not peak season. Definitely recommend it.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
13 Lis 2016
9.1

Excellent location! The rooms were a bit cool but it was the low season. I would stay again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 18-24
  • Obieżyświat
  • 25 Recenzje
6 Lis 2016
9.1

4인실 이용했는데 잘 이용했습니다. 부엌도 방 바로 앞에 있고 잘 갖춰져 있었습니다. 다만 화장실 2개, 샤워실이 1개여서 붐빌 수 있겠다는 생각이 들었습니다.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 20 Recenzje
24 Paź 2016
10.0

Great loication close to the old town and 5-10 mins from the bus/train station and ferry port. Decently-sized dorms with large lockers and also a good kitchen. Cool outdoor areas with a balcony and terrace, also the staff are smiley and happy to help :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Paź 2016
9.7

Great location, excellent price. Have stayed here before and would definitely stay again. Had a private room for the cost of a single bed in Dubrovnik.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.