Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Crianlarich Youth Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 103 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 9.1
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 103 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 9.1
Crianlarich Youth Hostel Located at Station Road, , Crianlarich.
Crianlarich Youth Hostel
Scotland
Crianlarich FK20 8QN Station Road
90% 103
56.3914898 -4.6165591
Crianlarich Youth Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
10 Wrz 2016
9.7

I had a great experience at this hostel! That is, after I finally made it there....be aware that the actual town of Crianlarich is a mile off of the West Highland Way, so if you've trekked from Rowardennan you've got another mile to go! The gentleman at the front desk was lovely and very helpful. Bonus for not making me feel stupid that I managed to put my clothes and powdered detergent in the DRYER instead of the washer haha...long day. Beds were very comfortable and it was overall very nice!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szkocja, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
9 Wrz 2016
8.6

It would seem that money has been spent on Crianlarich over the last few years, as the kitchen has been split into staff and self-service areas. And there are new pillows, duvets etc. in the rooms. One of the best things about the hostel is the large dining area - not many hostels have one this size! Arrive early and you can do your laundry - you may need it if you are on a long outdoor trip. It rains a lot here, and that means mud! A change of staff again this year, but very helpful once again!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
20 Sie 2016
9.4

Das YHA hat ein tolles, rustikales Ambiente. Die Duschen und die Küche sind ganz neu. Schöne Lage im Grünen, trotzdem nur ein kurzer Weg zum Bus und Dorfladen. Die Mitarbeiter waren auch sehr nett.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Cze 2016
10.0

Lovely hostel, very clean. The staff was very helpful and nice.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szkocja, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Cze 2016
10.0

Very well run hostel with well above average facilities.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szkocja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Cze 2016
10.0

Fabulous comfortable accomodation for 5 ladies walking the WHW. Lovely clean washrooms and great location for local shop and pub!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szkocja, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Maj 2016
9.7

friendly and helpful staff and very good facilities.only comment from me is that i found the heating on at night made it too warm .good value .

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Maj 2016
10.0

Wow superbe Auberge !!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Maj 2016
8.6

Hostel muy bien equipado! Espacios comunes amplios y la sala de secado impecable. Habitaciones amplias!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Maj 2016
9.4

Nice, clean, quiet and friendly. A good place to stay if you're passing through or in the area to do outdoor activities, which is what most people seem to be doing here!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.