Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
7.6
Bardzo dobry 360 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.2
  • Bezpieczeństwo 7.8
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 7.8
  • Atmosfera 6.4
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 7.2
ZAREZERWUJ
7.6
Bardzo dobry 360 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.2
  • Bezpieczeństwo 7.8
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 7.8
  • Atmosfera 6.4
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 7.2
Cressy Located at Via Volturno, 27, , Rome.
Cressy
Italy
Rome 00185 Via Volturno, 27
76% 360
41.9045448 12.4993944
Cressy
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Lip 2016
10.0

Really nice clean, great value hostel, close to a little market and attractions. Just lacks a communal/socialising area but great if with a few friends.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Serbia, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
18 Lip 2016
8.6

We shared a private room. We were able to lock up our stuff in the room, and there was an absolutely gorgeous view of Rome from our window. There was a fan in the room, which was nice. However, the elevator in the building is pretty finicky, and having to walk up to the fifth floor with our backpacks on was a huge pain. The staff is nice. The beds are very hard, and not too pleasant. Also there is "included wifi", but it's basically nonexistent.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
17 Lip 2016
7.1

Really well located, useful for a one night stay before you leave the city from the central station or first day you arrive to find somewhere else .. not common room, not friendly staff, not "hostel atmosphere", just a room... no kitchen, bathrooms ok, beds OK and cleanness ok

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Lip 2016
6.3

No AC. No wifi in room, only in the lobby. Shower is not separated at all from the rest of the amenities in the bathroom, so the toilet and the whole bathroom floor will be wet after shower.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
13 Lip 2016
10.0

Funcionários atenciosos e prontos a te ajudar, indico a todos

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
8 Lip 2016
9.1

Great location, near to a train station and to Rome's main touristic points. Not really a hostel spirit but a great place to sleep. Great helpful staff

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
2 Lip 2016
7.4

Good place to stay, nice and clean and close to the main attractions. Staff were very nice and helpful

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
30 Cze 2016
9.4

L’hôtel est très bien situé. C'est un très bon rapport qualité/prix! Nous recommandons cet hôtel aux personnes qui désirent visiter Rome facilement.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
29 Cze 2016
4.9

밤에 일하는 분만 항상 대기하시고 남자분은 너무 친절!!낮에 여자분 완전 단답에 분명 짐 맞길 수 있다 되 있는데 돈받고 나갈때도 나가는데 엘레베이터 문 닫고 가라하면서 내가 열어놧던것 마냥 기분 나빳다

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • andrebriand
  • Chile, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
23 Cze 2016
6.3

Si vas solo a dormir, me parece bien! Tiene buenas camas, muy cómodas. No dispone de loker, pero al menos yo no tuve problemas con ello ya que estaba en un habitacion con dos camas solamente. No posee espacios comunes el hostel como para compartir con otros visitantes. En definitiva y como yo que pasamos todo el día fuera disfrutando de Roma y solo llegamos en la noche a dormir, me pareció bien. Si me parece recomendable, cambiar los colores del hostel, todo es muy oscuro lo cual desanima.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.