Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Crash Palace

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 1,245 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.7
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 1,245 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.7
Crash Palace Located at 1271 Hinemaru Street, , Rotorua.
Crash Palace
New Zealand
Rotorua Bay of Plenty 3010 1271 Hinemaru Street
90% 1245
-38.1386746 176.2552714
Crash Palace
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • sabrinapilemand
  • Dania, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Sty 2017
10.0

Best hostel we've stayed in for 4 months! Really quiet and the owner was the sweetest woman you'll ever meet. Very clean, lots of activities to do, and really great facilities including a hot tub!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • paigejenner
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Sty 2017
10.0

Very comfortable bed, friendly staff and a great location! Was ideal.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Sty 2017
9.7

Sehr sehr cooles hostel! Schöne zimmer, cooles staff, sauberes bad, free pasta&reis&gewürze, die atmosphäre ist echt sehr entspannt und die lage ist auch echt perfekt:) würde jederzeit wiederkommen und kann es nur weiterempfehlen!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • piloca
  • Francja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Sty 2017
8.3

Good place to stay but hey take more when you pay with Visa card.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Sty 2017
5.7

Centrally located. Friendly staff. Decent security. Not the liveliest atmosphere. Kitchen cleanliness and resources (utensils, plates/bowls, etc.) could be improved. Horrible water pressure in the showers, especially when other shower is running.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Filipiny, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Sty 2017
9.4

Stayed here for a night with two other mates and we really enjoyed this place. The bar is well stocked and there's a lot of things to do like play pool or watch a movie. What sets this apart are the staff which are very friendly and accommodating.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
3 Sty 2017
8.6

Great place with fun activities. The common area are cool, large and very colourful

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
14 Gru 2016
8.9

Staff were very accommodating! Ended up in a 4 bed dorm room with a couple which was uncomfortable. Staff moved us the next morning without any issues. Very appreciative of that. Cleanliness was not let down by the hostel but male guests being unable to comprehend how to use a toilet effectively. Overall a decent hostel with free rice and pasta.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

thanks for coming to stay we appreciate it. like how you picked up its the guests who make the mess !! love it safe travels

13 Gru 2016
7.7

Decent location. Pretty quiet, very small kitchens, lots of jostling for space. Average experience.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
13 Gru 2016
10.0

Best hostel ive been too. Amazing atmosphere

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.