Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Crash Palace

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 1540 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 1540 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
3 Wrz 2017
8.6

Absolutely perfect for what I needed. Warm, helpful and close by to everything.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
29 Sie 2017
9.7

Nice backpacker !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
28 Sie 2017
9.1

Great hostel with really friendly staff. There is everyday another programme in the evening. So you get to know other travellers, can win beers at competitions and have a lot of fun. Nice atmosphere and the hot tub outside is pretty cool. Kitchen and dining room was a bit small especially at the main dining times. But on the whole great hostel, would absolutely recommend and would like to stay there again.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
23 Sie 2017
9.4

This place has a hot tub spa, pool table and a kitchen with salt n spices. Also the beds are very nice and the whole atmosphere was just really great. You will see two lists of must-do walks in the rotorua area near the reception- very helpful to if you are into geothermal pools and natural beauty.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Sie 2017
9.4

Bis jetzt das beste Hostel in dem ich war. Besonders das Personal und die Sauberkeit hat mir gefallen. Das Badezimmer und die Küche waren picobello und das Personal sehr cool drauf und freundlich. Als ich einen sehr späten Bus in den Redwood Forest nahm, war jemand von denen zufällig mit im Bus und hat sich später Sorgen gemacht, weil ich erst so spät alleine wiederkam und kein Bus mehr zurück fuhr.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Sie 2017
9.4

Erg fijn hostel! Zeker een aanrader

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Sie 2017
8.9

This place was super cool, I could tell if you stayed here in a more popular season (we stayed in Aug), then the place would have people popping everywhere. There was a hot tube that was clean and guarded. There was a back patio hang out spot and a bar inside. The rooms were nice all, gotta love it when the hostels ask you to bring your sheets down because then you know they get cleaned. The kitchen and bathrooms were good too, no complaints.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
10 Sie 2017
10.0

BEST PLACE EVER!!! 👏👏👏

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Sie 2017
8.6

Crash Palace was clean and had a laid back atmosphere. They do keep a piece of photo ID when you check in though, which is a bit inconvenient.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Sie 2017
10.0

The location is wonderful and the staff is SUPER helpful with great suggestions of things to do around town. I've stayed here twice in the past two years and will continue to return!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×