Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Crafoord Place

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 829 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.7
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 829 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.7

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
19 Mar 2017
7.7

Clean place with good facilities. Nice location and enough space in the dormrooms. It felt alittle cramped elsewhere as the hostel was just one long hallway. Enjoyed our time in Stockholm.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
14 Mar 2017
9.7

Wunderschönes Hostel mit sehr nettem Personal, fühlt sich an wie "nach Hause kommen" (Schuhfreie Zone im ganzen Hostel, Sofa-Ecken, Wohnküche). Zimmer waren sehr sauber und die Betten bequem. Die Küche ist ausgestattet mit 2 Kochplatten und einer Mikrowelle, da könnte vielleicht noch nachgebessert werden. Ansonsten alles top - ich würde jederzeit wiederkommen!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
28 Lut 2017
9.7

This place is awesome! Clean, great location, friendly staff, and great value. I had an amazing time, would definitely stay again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank You so much for sharing! Ingrid and staff

  • nathalieschmid17
  • Niemcy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
28 Lut 2017
8.9

We've only been at Crafoord's Place for two nights but we felt super comfortable there because everything and everyone was just super chill and it felt more like a big apartment than a hostel, that was nice. Great Hostel for Backpackers that like to meet new people!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank You so much for sharing!!! Ingrid and staff

  • Anonimowy
  • Szwecja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
16 Lut 2017
8.9

Nice people, nice staff. I also happened to get a nice view of the city from the room. Not that importnat but a nice bonus anyway. This is one of the hostels I would consider a revisit in Sthlm.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank You so much for sharing;) Ingrid and staff

  • Valentinarocco
  • Włochy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
12 Lut 2017
7.4

The Hostel is quite near the city center. The room was quite wrlcoming but the bathroom and shower had a weird smell and they were not really clean.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
9 Lut 2017
9.4

This hostel is fine, it had everything and was in a perfect location for me. The only disadvantage was lack of lockers for everyone - you just had to get one in the corridor if it happened to be empty.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank You for sharing:) Ingrid and staff

12 Sty 2017
10.0

No complaints about the Crafoord Place! One of the best hostels I've been to in a while - the staff is friendly, knowledgeable and fun. If you're visiting Stockholm I highly recommend staying here!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank You very much !!! Ingrid and staff

  • Anonimowy
  • Szwecja, dwójka, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Gru 2016
8.9

Hemtrevligt vandrarhem med trevlig personal.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Lis 2016
8.6

Nice cozy place that has a homey feel. At the time I stayed, most occupants were generally older and not that communcative. Otherwise, a good value. Would stay again.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.