Hostelworld.com

Crafoord Place

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 822 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.7
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 822 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.7

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Szwecja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
16 Lut 2017
8.9

Nice people, nice staff. I also happened to get a nice view of the city from the room. Not that importnat but a nice bonus anyway. This is one of the hostels I would consider a revisit in Sthlm.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
9 Lut 2017
9.4

This hostel is fine, it had everything and was in a perfect location for me. The only disadvantage was lack of lockers for everyone - you just had to get one in the corridor if it happened to be empty.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank You for sharing:) Ingrid and staff

12 Sty 2017
10.0

No complaints about the Crafoord Place! One of the best hostels I've been to in a while - the staff is friendly, knowledgeable and fun. If you're visiting Stockholm I highly recommend staying here!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank You very much !!! Ingrid and staff

  • Anonimowy
  • Szwecja, dwójka, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Gru 2016
8.9

Hemtrevligt vandrarhem med trevlig personal.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Lis 2016
8.6

Nice cozy place that has a homey feel. At the time I stayed, most occupants were generally older and not that communcative. Otherwise, a good value. Would stay again.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Indie, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
26 Lis 2016
10.0

Best Hostel ever!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Turcja, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Lis 2016
9.4

Hej! We felt like home. Tak for everything, :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Lis 2016
9.1

Cool place! They still do the whole "pay for sheets" that is so common, but otherwise, the price is fair, and the location is really good--not totally in the center of Stockholm, but close enough to walk on down. The beds are super comfortable, and the view from some of the bedrooms and kitchen is simply incredible. The only drawback is that they only had two toilets. But they did have extra sinks and several showers, all individually separated. I highly recommend this place!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank You very much! We do have five toilets, sorry you didn't look around? Ingrid

  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
28 Paź 2016
7.4

Normal, mas um preço razoavelmente caro pro lugar. so isso

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
19 Paź 2016
9.1

Auberge Génial, tres propre et tres sympa. - Wifi rapide et facile, - cuisine super equipé et tres fun - Pas chers pas rapport au coups de la vie en Suéde. very good hostel. I recommend

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Merci beaucoup !!! Ingrid avec le personnel

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.