Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Crafoord Place

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 890 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.7
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 890 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.7

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Lip 2017
7.4

Overall nice place, would stay there again.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
27 Lip 2017
9.7

I enjoyed my stay. The staff was very friendly, and I met many open-minded humans. I can recommend this hostel and can imagine coming back.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Tusen takk!!! Ingrid med personal

  • Anonimowy
  • Gwatemala, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
27 Lip 2017
9.7

Excelente ambiente, cocina y sala compartida, baños limpios, buen wifi, buena informacion para el turista Lo malo: Lejos de la parada de bus o metro, hay que caminar bastante.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Muchas Gracias!!! Ingrid e personel

  • learam110008289
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
22 Lip 2017
9.4

Super auberge, chambre spacieuse , prise à disposition et la cuisine est un BOn point ( beaucoup de chose gratuite ) , la chill room est agréable. Le personnel très sympathique et à l'écoute ! Je recommande cette auberge à 100 % J'y ai fait de super rencontre

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Merci beaucoup for sharing!!! Ingrid and staff

  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
20 Lip 2017
9.1

Hostel très bien placé en centre ville. Le bar est super avec des prix abordable ! Petit déjeuné vrailent complet et repas types pizza et pâtes disponibles. Par contre le bar ferme a 5h du mat et pour dormir ce n'est pas évident car la musique est vraiment très forte (voir trop forte pour des discussions ...) et le matin a 8h les gars jettes le verre et il y avait des travaux .... les nuits étaient courtes. .. Mais ça reste quand même un super hostel. Je recommande

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Où avez-vous pensé? Nous avons pas de bar ... et certainement pas partie à la PM. 05 !!!

  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
18 Lip 2017
8.3

Everything was great, only the lock system with pin codes didn't seem that safe. Also the bathroom and shower wasn't very clean. But other than that we had a perfect stay, the personal was super nice and also recommended great places to go to. It was just a little weird that there were many old people and families.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank You! Ingrid and staff

  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
17 Lip 2017
7.1

I lost my belongings from here.. :( 이곳에서 2박을 머물렀는데 맨처음 숙소오자마자 방 내의 테이블위에 올려두고 사용한 제 소지품 봉지가 두번째 날 숙소 돌아오니 사라져 있더라고요;; 그 안에 클렌징워터, 헤어에센스, 면봉, 화장솜, 브러쉬 등등이 있었는데 말이에요. 제가 소지품을 마지막으로 확인하고 나가기 직전까지만 해도 제 방(혼성 5인실)에 여자는 없었는데 도대체 누가 이걸 훔쳐가나 했는데, 왠지 여자스태프들이 괜히 의심이 가네요.. 훔친건지 그냥 버린건지.. 청소하다가 버린거라해도 어떻게 확인도 않고 그냥 버릴 수가 있죠?!! 무엇보다 문제인건 이 문제에 대해서 스탭한테 물어보려 해도 리셉션자체가 오후 6시부터인가는 닫아버리니 완전 답답하더라고요! 스태프들이 이곳에서 함께 자는 것 같긴 한데 다들 이날 저녁따라 안보여서 결국 물어보질 못했네요 ㅠㅠ

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Lip 2017
9.7

Great place. Nice and clean. 10-15min walk from central station. Staff is great.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank You so much for noticing my staffs hard work:) Ingrid

11 Lip 2017
9.4

Great place, fun atmosphere! I would definitely go back.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank You for sharing! Ingrid and staff

7 Lip 2017
9.7

Awesome stay in Stockholm, the hostel simply added to the brilliance of the trip. Staff are very helpful and the atmosphere was amazing, met multiple amazing people! Thanks.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank You so much for sharing!!! Ingrid and staff

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.