Hostelworld.com

Cracow Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
9.3
Znakomity 889 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.7
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 10.0
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 9.1
ZAREZERWUJ
9.3
Znakomity 889 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.7
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 10.0
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 9.1
Cracow Hostel Located at The Main Square 18 (Rynek Glowny 18), , Krakow.
Cracow Hostel
Poland
Krakow 31-008 The Main Square 18 (Rynek Glowny 18)
93% 889
50.0608169 19.9370419
Cracow Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
28 Kwi 2016
9.7

The location is in the heart of the main square and because of this please remember that it will be a bit nosy at times. The staff was extremely friendly. The facility was was clean. The breakfast was nothing special. Overall, will stay here again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Kwi 2016
9.7

位置特别好!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Kwi 2016
9.1

Located in the Main Square this is a perfect place to stay in Kraków if you want to be amongst the life of the city. With bars, restaurants and shops all around everything is in walking distance. But cheap and plentiful public transport is nearby so travelling around is very easy.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
8 Kwi 2016
7.7

Really bad wifi.. Only get at reception

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
6 Kwi 2016
8.9

The best thing about this hostel is definitely the location! Right on the main square it is a perfect place to start from when exploring the city. The train/bus station is within walking distance. It is clean and the rooms are spacious and nice. The staff was friendly and helpful. The only downside to my stay was that there were not too many people so it was difficult to meet other travellers.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Kwi 2016
8.9

En general, el hostal es muy bueno, la ubicación es perfecta, y su personal muy amable, lo único "malo" es su WiFi quise comunicarme con mi familia y jamás pude hacerlo. Pero muy bien todo lo demás, claro que regresaría.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Kwi 2016
9.4

Perfect place to stay in krakow. Good situation and good views. Kind people, lot of bathrooms so no problem with showers,... Totally recommended

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Lut 2016
9.4

It was already my third stay and I would come back.best location in town.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Lut 2016
9.1

Can't fault the place. Big rooms, good beds Clean and warm Excellent staff Laundry facility Large common room and kitchen area. Beautiful location Value for money Lively atmosphere

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Sty 2016
10.0
Przetłumaczone przez Google

Idealne miejsce na pobyt w Krakowie! Idealnie usytuowany, doskonała obsługa pod względem udogodnień i atmosfery. Wysoce polecany !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.