Hostelworld.com

Cracow Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 907 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 9.0
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 907 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 9.0
Cracow Hostel Located at The Main Square 18 (Rynek Glowny 18), , Krakow.
Cracow Hostel
Poland
Krakow 31-008 The Main Square 18 (Rynek Glowny 18)
92% 907
50.0608169 19.9370419
Cracow Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • dinochai
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
22 Maj 2016
9.4

Stayed at 12bed dorm, spacious, each gets a locker with small shelf. Awesome hostel overall, great location, wonderful people, loved it!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Maj 2016
9.7

Amazing Hostel. I would recommend to everyone. The location is the best possible, and facilities are as described. Enjoy

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
19 Maj 2016
8.3

Great location right in the square. Place seemed realticrly clean.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Maj 2016
10.0

I cannot fault this hostel! Everything was great, excellent value for money, really helpful staff and of course the best location. Will definitely be staying here again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Maj 2016
9.1

You couldn't find a hostel with a better location in Kraków - right on the main square of the city, and with great restaurants in the vicinity (which the staff will help you find). I didn't meet one unfriendly staff member - in fact, one went out of their way to call the Auschwitz Museum on my behalf to help me arrange my trip, and looked at bus availability. The free breakfast was a bonus too.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Maj 2016
6.9

The hostel was okay but on amazing. It was clean but I found there were not enough showers. The location is amazing though but I think the atmosphere kind of ruined that because it was pretty difficult to meet people

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
2 Maj 2016
8.9

Amazing location right on the square. Friendly and helpful staff. Spacious rooms with comfortable beds. Kitchen and bathroom facilities great and always clean. Hostel was just lacking some atmosphere during my stay, seemed to be a lot of big groups staying there rather than backpackers. Overall a great hostel though!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
30 Kwi 2016
10.0

Very great.good location,good facilities and good staff.You never regret that you choose it.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Kwi 2016
10.0

La mia valutazione a questo ostello è pari a 10.È posizionato in modo ottimo,proprio sulla piazza centrale della città. Nelle vicinanze si hanno tutte le attrazioni che la città offre così da vedere tutta la città a piedi! In questo ostello la pulizia è ottima,tutto sempre super pulito e colazione abbondante. Se volete visitare Cracovia potete prenotare benissimo su questo ostello.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Kwi 2016
10.0

Absolutely amazing!! This is the best location in Krakow.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.