Hostelworld.com

Cozy Planet Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
9.5
Znakomity 364 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.9
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.3
ZAREZERWUJ
9.5
Znakomity 364 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.9
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.3

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
4 Lut 2017
10.0

My favorite hostel in Kaohsiung. Our host was incredibly friendly. Good location, great facilities.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Sty 2017
9.7

Great spot for seeing Kaohsiung! They also have a partnership with a scooter rental company, so being able to get around was easy.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • blumemin
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
27 Sty 2017
9.4

Had a very pleasant time at this place. Super well located in terms of restaurants and public transportation. Staff was incredibly friendly and helped us out a lot with all sorts of information.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
25 Sty 2017
9.7

Very nice place, friendly staff, but a little bit quiete, it is not a party place but a very nice, friendly , clean place to stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Sty 2017
10.0

The staff was incredibly friendly and helpful. The directions to get there were very clear. My room was clean and very comfortable. I would recommend anyone come there.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Sty 2017
8.9

Very clean, very nice staff, good location. Some of the most comfortable beds I've ever found in a hostel. Only complaint was that the common room was filled with mosquitoes in the evening.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
24 Gru 2016
10.0

Great hostel with quality service, facilities and staff. Conveniently located, highly recommended.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Gru 2016
10.0

Super amazing. Staff was so accommodating and it was extremely clean. Very cheap and worth the money. Would stay again for sure!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Lis 2016
9.1

環境不錯,很喜歡客廳的沙發,做起來很舒服,不過早餐的麵包常常不夠吃.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
18 Lis 2016
9.7

This place was awesome for multiple reasons. We planned to arrive late on a Friday and needed scooters for a 7am departure the next day. This hostel is teamed up with 555 Scooter Rentals and had the scooters delivered to the hostel and ready for us when we arrived on Friday night. Even with a 2 hour delay on our flight coming in the owners stayed up late to greet us at 1 am. Upon arriving we quickly signed papers and inspected the scooters and were able to go to bed ready to take on the day.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.