Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Cozy Planet Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 378 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 8.8
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 378 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 8.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Szkocja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
19 Maj 2017
9.4

Excellent, friendly and helpful staff. Clean and affordable too. The thick mattress was to die for! Certainly recommend this place to anybody!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Malezja, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 55 Recenzje
1 Kwi 2017
6.3

Would not recommend this hostel in Kaohsiung as there are lot of other hostels in the city with better atmosphere.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
31 Mar 2017
10.0

Awesome place to stay with perfect location and friendly staffs.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Mar 2017
10.0

我是香港過來參加台东三鉄賽事的,結束后回到高雄,正需要找家安靜舒適,環境干淨的民宿,在网上看到cozy的介紹就直接預定了,店主人林先生,非常熱誠的接待,現場環境比网上介紹還要來得真實,而且附近不遠就是自强夜市,找吃的也很方便,下次重來,必定再入住此店喔!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 20 Recenzje
20 Mar 2017
8.3

As the name suggests this hostel is cozy and seems like a mixture between an hostel and a guest house. I felt at home and I also stayed one more night as I liked a lot the Kenting area.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
14 Mar 2017
9.1

It was a nice place. Was off season on a weekday so had the whole place to ourselves. It was like chilling in your friend's living room.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
26 Lut 2017
5.4

화장실 포함된 여자 4인 도미토리 이용했었는데 옆방은 더블룸이라 커플이 올수도 있음. 내가 간 날에 하필 옆방에 커플이 있었는데 게스트하우스에서 무슨 생각인지 신음 참을 생각도 안하고 격하게 밤을 보내더라 잠을 못잤음. 그리고 우리한테 안내해줬던 침대가 알고보니 다른 투숙객에게 이미 안내했던 침대라 혼선이 와서 1박은 한명이 간이침대에서 자야했다. 다시는 묵고싶지 않음. 옆방의 문제는 숙소가 아니라 그 게스트의 문제였지만 그래도 좋지않은 기억만 남았다.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Tajwan, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Lut 2017
9.4

Except that every time I turn, the bed makes such noise, everything is perfect. Jenifer is friendly, rooms are tidy, which make our trip in Kaohsiung wonderful!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Lut 2017
9.1

Great hostel !! The owners are very sympathic, they will give you some very good advices. Perfect location in the center of the city and very accessible by subway. The dormitory is very comfortable and clean. Very good quality/price, i recommand !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
24 Lut 2017
8.6

Great, helpful staff. Very clean with new appliances. Needs a few more shelves, but otherwise a very comfortable, cozy stay!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.