Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Cozy Bangkok Place

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.3
Znakomity 797 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.4
ZAREZERWUJ
9.3
Znakomity 797 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.4

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • mpatel10
  • Kanada, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Maj 2017
10.0

First of all, the staff was super friendly and the little tour of the place was highly appreciated. The beds were comfy and the hostel in general is just a really cozy place, like its "Google search" name describes it. Loved the place, loved the neighborhood, definitely going back everytime I'm in Bangkok.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Maj 2017
9.1

Schönes, ruhiges Hostel, aber trotzdem nah zu Chinatown und dem Hauptbahnhof. Die Mitarbeiter sind freundlich und super hilfsbereit und das Englisch ist auch gut 😉 Definitiv zu empfehlen!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Kwi 2017
9.1

Good place to stay, extremely clean and quiet. Close to the train station but not very close to attractions. Staff nice and helpful.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
27 Kwi 2017
10.0

Best hostel i have been so far in Asia.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Kwi 2017
7.4

Sweet hostel, I felt comfortable and safe and the staff were helpful. The area is pretty terrible though..

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Kwi 2017
8.3

Lovely stay in Cozy, great to have their own washing machine and dryer, kitchen facilities also handy and free water. It's out of the tourist hub but perfect for transit. Staff were friendly and extremely helpful. Not a party hostel so you'll get a great night of sleep. Will stay again if passing through Bangkok.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
13 Kwi 2017
9.7

Awesome hotel with a lovely staff, who will help you with anything you want ! Close to the subway, but you'll need a Tuk/taxi for many things, even if I recommend to reach Wat Pho by walking (30 minutes), which will lead you in the middle of the lovely chinatown. I loved staying here !!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Kwi 2017
9.4

Super sauberes Hostel mit angenehmen Mitarbeitern und einer tollen, ruhigen Atmosphäre.Hauptbahnhof und Metro fußläufig gut zu erreichen.Gerne wieder!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Kwi 2017
10.0

Awesome! A real get away from the busy city..but in a good location so you can reach a metro quickly. Had great facilities and friendly staff..plus free coffee and tea. One of my best hotel/hostel experiences I've had! Highly recommend!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Kwi 2017
9.1

Staff is very friendly and the warm welcome was special. A great place to relax and escape busy Bangkok.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.