Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Cozy Bangkok Place

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.4
Znakomity 819 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 9.9
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.8
  • Udogodnienia 9.5
ZAREZERWUJ
9.4
Znakomity 819 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 9.9
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.8
  • Udogodnienia 9.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
23 Lip 2017
8.6

Really nice place. Single room was a bit dingy and mattress was old and uncomfortable but atmosphere and staff were nice. It's in Chinatown and there's not much touristy going on in the area but that is why I chose this place. Great transport links to the metro, riverboat and Hua Lamphong train station. Other travellers in the hostel were really decent.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Lip 2017
9.7

Das Hostel war wirklich sehr schön und wir haben uns sehr wohlgefühlt! Es ist zwar etwas weiter entfernt vom Geschehen Bangkoks allerdings sind alle Sehenswürdigkeiten gut und schnell mit dem Taxi oder Tuktuk zu erreichen, was beides extrem günstig ist! Die Mitarbeiter waren super nett haben sich um uns gekümmert und waren immer hilfsbereit! Besonders gut fand ich, dass wir nach dem Auschecken unsere Rucksäcke dort verstauen konnten, bis wir endgültig abgereist sind! Wir sind super zufrieden!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Lip 2017
10.0

Fabulous Hostel. Can not recommend it enough. Incredibly spacious. Very clean throughout with good AC and fans on the room. No shoes as normal and you never felt dirt or grit on your feet. Staff very helpful.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Lip 2017
9.7

Me parece impecable. Agradables en trato, silencioso, muy limpio, cercano a Hua Lampong, bien comunicado.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • veroniquevero17694
  • Kanada, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
6 Lip 2017
9.4

Very good location. Friendly staff. I would recommend anyone who doesn't mind a firm mattress (a bit too ferm for me) to stay here.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
29 Cze 2017
8.9

I had a rather nice stay at Cozy Bangkok place. The staff were friendly, my single room was spacious and outfitted with two fans. I would stay here again if I were in Bangkok and looking for a quiet, out of the way hostel with a nice atmosphere.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Cze 2017
8.6

Excellent hotel, très propre et accueil chaleureux, on nous a même accueilli tard. L'endroit n'est pas évident à trouver seul et les taxis ne connaissent pas l'adresse.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Wietnam, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Cze 2017
8.0

Easy access to metro station, it's the good point. Very clean, another point. A little bit quiet and peaceful, suitable for family group.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Cze 2017
9.1

El Hostel está situado cerca de la estación de tren y de los centros comerciales. La estancia ha sido muy agradable y tranquila. Muy recomendable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
31 Maj 2017
8.6

The actual hostel itself is great. The rooms are clean, staff is friendly. The only issue is that it isn't close to that much so we had to cab everywhere or walk long distances. But we definitely had a very enjoyable stay there.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.