Hostelworld.com

Cowgate Tourist Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
7.5
Bardzo dobry 3,019 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.6
  • Bezpieczeństwo 7.0
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 7.9
  • Atmosfera 7.0
  • Czystość 7.2
  • Udogodnienia 7.3
ZAREZERWUJ
7.5
Bardzo dobry 3,019 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.6
  • Bezpieczeństwo 7.0
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 7.9
  • Atmosfera 7.0
  • Czystość 7.2
  • Udogodnienia 7.3
Cowgate Tourist Hostel Located at 96 Cowgate, , Edinburgh.
Cowgate Tourist Hostel
Scotland
Edinburgh EH1 1JN 96 Cowgate
75% 3019
55.9485029 -3.1907129
Cowgate Tourist Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Maj 2016
4.9

El sitio está bien ubicado del centro eso sí quieres fiesta o quieres fiesta porque está en la calle de pubs y discotecas y justo en la cerq de enfrente uno de ellos que tiene bar al aire libre,osea que si no pensáis salir de fiesta no os lo recomiendo. Ese pub cierra a la 1a.m pero los demás están abiertos y la gente por la calle,ademas de esl nuestra ventana de la habitación daba a esa calle,menos mal que llevé tapones para los oídos. También había un solo aseo y ducha para 5 habitaciones.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Wietnam, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Maj 2016
7.1

My suggested improvement is that, customers going in groups should be given more keys to open the door. Therefore they will not have to wait for others to help them. Free coffee is alright. Kitchen is unexpectedly good, well equipped. The bed however causes a lot of noise when you move around on it.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Litwa, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
16 Maj 2016
8.3

Very squeaky beds, otherwise the rooms are nice enough

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
14 Maj 2016
8.9

Super Aufenthalt mitten in der City von Edinburgh. Wir mussten morgens schon wieder auschecken, bevor die Rezeotion geöffnet hat, aber auch das war kein Problem! Einfach die Schlüssel in den Briefkasten werfen und fertig! Das Hostel liegt mitten in einer Straße mit zahlreichen Clubs, sodass es abends zwar etwas lauter sein kann, wegen der Sperrstunde hat man trotzdem noch genug Schlaf!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Maj 2016
5.7

Die Lage des Hostels ist ziemlich zentrumsnah. Leider ist es auf der Straßenseite ziemlich laut, so dass man sich nicht fühlt, als sei man im Hostel, sondern als sitze man direkt im gegenüberliegenden Pub. Dies ließe sich aber durch bessere Fenster in den Griff bekommen. Das Zimmer war relativ sauber, im Gegensatz zu den Duschräumen. Diese waren ziemlich dreckig, die Fenster waren schon durchgefault und die Duschen haben entweder gar nicht oder nur ziemlich bescheiden funktioniert.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Maj 2016
8.3

Great accommodation. Great staff. Great city. Thank you!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Maj 2016
10.0

Excellent rapport qualité prix et localisation géographique. Jamais vu une auberge de jeunesse aussi propre et agréable/pratique que celle là. Bravo! J'ai particulièrement apprécié le calme qui y règne (les murs sont super épais) et la qualité des matelas ^^' (super doux et épais) Bref parfait!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Kwi 2016
6.0

1st time in a hostel... I did not like how the room smelled.. just smelled musty...the sheet was clean?.. I am sure it was.. the shower room.. well I get its a cheap place to sleep.. but like no water pressure.. it just was not well lit in the bathrooom or toliet. The beds.. super squeaky.. nut a bargain to lay your head down.. be aware. A very loud club or whatever its called is across the street and its LOUD...bring ear plugs.. will I go back.. probably not.. but the price was good....

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you for taking the time to review your stay with us. We are sorry to hear you didn't fully enjoy your stay and we will use your feedback along with our other guests to make improvements where necessary. Thank you again for giving us your feedback.

  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Kwi 2016
9.4

EXCELENTE HOSTEL....LIMPO,LOCALIZADO,INTERNET OTIMA,FACILIDADES BOAS...ENFIM GOSTEI MUITO E SUPER RECOMENDO A TODOS

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Malezja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
9 Kwi 2016
10.0

Very nice place to spend a night or two in Edinburgh Very friendly staff and well located Clean beds, exceeds expectations for price paid

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.