Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Cowgate Tourist Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.5
Bardzo dobry 3,113 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.4
  • Bezpieczeństwo 7.6
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 8.1
  • Atmosfera 6.7
  • Czystość 7.3
  • Udogodnienia 6.8
ZAREZERWUJ
7.5
Bardzo dobry 3,113 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.4
  • Bezpieczeństwo 7.6
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 8.1
  • Atmosfera 6.7
  • Czystość 7.3
  • Udogodnienia 6.8
Cowgate Tourist Hostel Located at 96 Cowgate, , Edinburgh.
Cowgate Tourist Hostel
Scotland
Edinburgh EH1 1JN 96 Cowgate
75% 3113
55.9485029 -3.1907129
Cowgate Tourist Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Grecja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Wrz 2016
8.9

Keep it real -.- \m/

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
21 Wrz 2016
7.1

Basic but fairly priced. Great location for walking around the city! Very noisy at night as theres pubs across the road that are open until early hours of the morning & theres only single glazed windows, but a set of ear plugs & your fine! Standard Hostel Bunk beds & cleanish bathrooms. Separated areas gave it little atmosphere. We had a car & the closet parking building was 20pounds per night so we parked at St James Mall Parking building & it was on 17ponuds for 2nights. (10-15min walk).

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
17 Wrz 2016
10.0

accomodation was well classed, everything was clean, looked nice, location is practically next to the Royal Mile, silence during night is fine as well as comfortable beds

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Wrz 2016
4.0

Hostel nada recomendado. Al estar por el centro por la noche hace mucho ruido. El personal no se entera de nada. Reservas una habitacion con 4 camas para 4 personas y te meten a gente en la habitación que habías reservado con tus 4 amigos, porque no dejaste un comentario en la reserva. Si reservo una habitación de 4 camas para 4 personas en una misma reserva, no será para el mismo grupo de gente? Un sin sentido. Camas viejas e incómodas. Los baños pequeños y no estaban muy limpios. No repetiría.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Wrz 2016
6.0

Lage top, mitten drin in EDI. DAS Haus, alle Wandel kahl, gestrichen mit blauer oder grüner Oel Farbe die richt wie die Toiletten in ner Americansicher Kaserne. Zahlenschloss an der Haustür aber immer offen. Hatten 2 Zimmer mit Dusche (immer unsauber) und WC am Gang. Nix ausser 2 Betten und eine Komode. Beides alt und fertig. Fenster nur 10cm zum hochschieben. Wenns brennt kommst da nicht raus und die Tür lüftet das Zimmer dann mit Rauch weil undicht. Frühstück, eine Papiertüte mit wenig drin

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
12 Wrz 2016
8.0

I was only there for one night. The staff were extremely helpful, especially the fellow Australian, who brought out my heavy bag for me at 6 am.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
11 Wrz 2016
4.9

Bra läge men inte så mycket mer! Extremt lyhört, våningssängen kändes som den höll på att ramla isär så vi drog mer madrassen på golvet. Duschen luktade gammalt avlopp och trapphuset va hemskt!

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
10 Wrz 2016
10.0

Really loved this hostel! Right near the center of Everything! The grass market, shopping, bars and pubs! It is right next to a lot of popular bars which is something I like in a hostel so there will be noise but that's only because you'll be staying right where the fun is! It's a basic hostel with a clean place to sleep and a clean shower right in the middle of everything. I'd stay again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
9 Wrz 2016
7.7

바로 앞에 클럽이 있어서 시끄러울 수 있어요 위치가 찾아가는데 어려움이 있을 수 있지만 그거 빼곤 괜찮습니다

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
9 Wrz 2016
9.4

Excellent location! Really clean, there was always someone checking the common areas to see if everything was in order. Nice staff!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.