Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Cowgate Tourist Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.4
Bardzo dobry 3176 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.4
  • Bezpieczeństwo 7.4
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 6.5
  • Czystość 6.7
  • Udogodnienia 6.4
ZAREZERWUJ
7.4
Bardzo dobry 3176 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.4
  • Bezpieczeństwo 7.4
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 6.5
  • Czystość 6.7
  • Udogodnienia 6.4

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Irlandia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Mar 2017
3.7

Very dirty and unsafe. Would not recommend

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
11 Mar 2017
7.1

Demasiado ruidoso! Está justo al frente de una de las principales discotecas de Edimburgo lo cual es bueno si quieres ir de fiesta pero terrible si pretendes quedarte dormido antes de las 3 de las mañana. En cuanto a la limpieza, tuve la mala suerte que las personas con quienes me tocó compartir el baño eran realmente sucias y desconsideradas. Lo que más destacó del hostal es la ubicación, muy cerca de las principales atracciones de Edimburgo. Cabe agregar que las camas estaban bastantes viejas.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
24 Lut 2017
9.1

The facilities were nice and clean, kitchen and bathroom on the same level, which i really liked. Staff was super friendly, especially Matĕj was awesome & super funny! :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
24 Lut 2017
7.4

Convient sans doute mieux à un groupe qui remplit un appartement. Pour une personne voyageant seul, la convivialité n'est pas facilitée: pas salle, de cuisine communes.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Sty 2017
6.9

Para los 13 euros que nos costó la noche mucho más no se podía pedir, pero también es verdad que me he alojado en más albergues por el mismo precio en otros países y han sido considerablemente mejor. Llegamos mas tarde de las 11 de la noche y por ello se quedaron mi DNI metido en una bolsita de plástico, lo que te deja sin documento de identidad hasta el día siguiente que pagues o que cambies el DNI por 10 l. Me llamó la atención la suciedad en los 6 días limpiaron 1 vez. Pero bueno...

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Sty 2017
6.6

It was far too dirty, but except for that our stay was very good.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
2 Sty 2017
4.6

Stayed here with a tour and it was fine bedsides having 1 shower pwr floor. Had to extend my stay one night after the tour finished as I couldn't get flights to my next destination. Had to check out at 11am and then had to wait until 5pm to check in again when check in was 2pm!!! The cleaners were very slow and there was a hue line of people waiting to check in when I was waiting for 6 hours! Wasn't happy as I could have stayed in my original room for one more night! Poor organization

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Sty 2017
9.1

My friends and I stayed at the Cowgate tourists hostel for a couple of days after New Year. The hostel is right in the city centre, you can reach everything in a 15 minutes walk. No need to take any public transports, which makes the stay even more convenient. The room as the duvets free provided were really warm, so don't worry of freezing at night. Both room and toilets/showers were really clean, taking into consideration the accomodation.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, dwójka, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
29 Gru 2016
8.0

Best location to be in Edinburgh. Weird toilet facilities but every dorm has its own kitchen which is awesome

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
29 Gru 2016
4.3

Instalaciones malas, habitaciones pequeñas. Muy oscuro. Huele mal. Poca seguridad. No volvería.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.