Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Cowgate Tourist Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.4
Bardzo dobry 3,141 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.4
  • Bezpieczeństwo 7.5
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 6.5
  • Czystość 7.1
  • Udogodnienia 6.5
ZAREZERWUJ
7.4
Bardzo dobry 3,141 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.4
  • Bezpieczeństwo 7.5
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 6.5
  • Czystość 7.1
  • Udogodnienia 6.5
Cowgate Tourist Hostel Located at 96 Cowgate, , Edinburgh.
Cowgate Tourist Hostel
Scotland
Edinburgh EH1 1JN 96 Cowgate
74% 3141
55.9485029 -3.1907129
Cowgate Tourist Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Hiszpania, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Lis 2016
7.1

the toilettes and shower weren't very clean

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Paź 2016
9.1

Great location, clean room and beds, friendly staff and lively atmosphere.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
14 Paź 2016
8.9

Abbiamo soggiornato in 5 in una camerata mista da 6. La stanza conteneva 3 letti a castello con federe e piumoni puliti e un piccolo spazio per appoggiare i propri effetti personali. I bagni erano piccoli ma con tutto il necessario.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Paź 2016
8.3

We moved from a more expensive hostel to here, and it was much better value - great kitchen facilities, good shower, good security, friendly and helpful staff - can't remember his name, but the guy with dreadlocks and the girl he was working with looked after us and were really friendly.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
8 Paź 2016
8.3

Esta bien ubicado y los servicios bien, pero no fue la mejor estancia fue algo normal.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
8 Paź 2016
5.1

This hostel was ok, it was a bit souless, there were no lockers in the rooms, but I am glad they had recycling!

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Paź 2016
9.1

Nice clean hostel, friendly staff centrally located, our only negative was the group in the next room being so loud early on a Sunday morning and lack of tea...

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Paź 2016
3.7

Das hostel war ungemütlich und lieblos eingerichtet. Es war überall alles abgenutzt und kaputt. In der Küche war es dreckig. Im Bad war es dreckig.Im zimmer war es dreckig. Außer stockbetten gab es nichts im zimmer.Es waren keine lichter am Bett und es gab nicht genügend Steckdosen!Im 6er zimmer waren 3 Steckdosen, die nur für die Person nutzbar waren,die unten geschlafen haben. Es gab keine ablagemöglichkeit im zimmer und/oder am Bett.Es gab keine Möglichkeit Wertsachen einzuschließen.schlecht!

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
4 Paź 2016
3.7

Was the worst place where I ever slept...No security at all there isn't lockers...The door as password that can be share by everyone...The room was dirty day after day..Ok, it is cheaper than other hostels in Edinburgh but for a little bit more per night you can have other kind of experience..The staff was nice especially the Canadian Girl..£20 quid as deposit for the keys is ridiculous should be operating by car as the majority of the hostels nowadays..

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Wrz 2016
6.9

La habitación un poco cutre, y la calle ruidosa. Lo mejor que tiene la ubicación.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.