Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Costa Rica Love Apartments & rooms 2

  • sobre ruta 5,tibas neon nieto , 1km norte hasta el poli y 100 metros mas al este , San Jose, Kostaryka

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.0
Fantastyczny 136 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 6.9
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 7.3
  • Udogodnienia 7.3
ZAREZERWUJ
8.0
Fantastyczny 136 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 6.9
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 7.3
  • Udogodnienia 7.3
Costa Rica Love Apartments & rooms 2 Located at sobre ruta 5,tibas neon nieto , 1km norte hasta el poli y 100 metros mas al este , San Jose.
Costa Rica Love Apartments & rooms 2
Costa Rica
San Jose Heredia sobre ruta 5,tibas neon nieto , 1km norte hasta el poli y 100 metros mas al este
80% 136
9.9863699 -84.0884757
Costa Rica Love Apartments & rooms 2
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
14 Sty 2017
7.7

Très pratique si vous passez par San José le temps d'une nuit. La place est difficile à trouver mais le personnel est bien et les chambres privées ne sont pas cher et très propre.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
9 Sty 2017
8.9

Super auberge, parfait pour dormir juste une nuit entre 2 étapes, le personnel super sympa, toujours à l'écoute.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
7 Sty 2017
9.4

This place is not actually in San Jose, but it was still easy to get to using buses. The room was small, but sufficient for a couple nights. Nice TV/lounge area, kitchen, and hot showers.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Gru 2016
9.4

I really recommand this hostel, we had a really great time there and the staff was awesome!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
10 Gru 2016
2.0

When I arrived Manager called Police and police forced me out because of My Muslim Name. Unforgettable experience. I want my money back please.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, dwójka, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
24 Lis 2016
6.9

Really cheap, the staff were really friendly and the place is located in a nice area close to shops. Easy bus ride to main part of town. The main negatives could easily be fixed ...the kitchen and bathroom need a really good clean! It would also be great to have a top sheet on the bed.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
23 Lis 2016
6.9

El hostel está en realidad como a unos 8 km. del centro de San José (*). No es gran cosa, y está medianamente limpio, pero es muy barato; si quieres estar tranquilo y lejos de la ciudad desde luego tiene una buena relación calidad precio. La chica que está la mayor parte del tiempo es muy agradable. *Lo mejor para llegar es acordar el precio con el taxista, y dejar bien claro que no vas a pagar más del precio acordado.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Lis 2016
9.4

Fairly small, cozy and clean hostel in a good neighborhood. Very friendly and helpful staff. Pancakes in the morning and WiFi are included. Not a luxury hotel, but for the price it is completely 100% worth it. Located slightly outside the inner-city of San Jose, luckily the bus to the center stops 30 seconds from the hostel and takes only ~20 min.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

thanks, we apreciate

  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
3 Lis 2016
9.1

Je ne suis pas déçu avec le bus on est proche du centre pour 0,5 euro. Le personnel est parfait, les rencontres sont bien et diverses. Tout proche de l'arrêt de bus on est de suite au centre de San José. J'ai passé un très bon séjour à San José au centre tout est trop bruyant. Allez-y .. sans regret .

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

merci!

  • aldajm8873
  • Czechy, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Lis 2016
6.0

Pokoj velmi malý bez možnosti pohybu a uloženi věci.Lozni prádlo použité, což vidíme jako největší problém.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Zaplatili nejnižší sazbu ve výši 14 $ na menší místnosti s manželskou postelí v soukromém pokoji ložní prádlo a úklid se provádí každý den

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.