Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Costa Rica Love Apartments & rooms 2

  • sobre ruta 5,tibas neon nieto , 1km norte hasta el poli y 100 metros mas al este , San Jose, Kostaryka

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.9
Bardzo dobry 154 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 6.3
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 7.3
  • Udogodnienia 7.5
ZAREZERWUJ
7.9
Bardzo dobry 154 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 6.3
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 7.3
  • Udogodnienia 7.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
24 Kwi 2017
10.0

This is my first time out of the States and my first time staying in a hostel so I don't really have much to compare it to but I definitely give Costa Rica Love Hostel a five star rating based on their service and quaint accommodations alone. The hostel is very simple yet beautiful and has a very relaxed vibe about it. Manny and his lady friend are incredibly helpful and kind people. They gave us very helpful directions and suggestions and also even provide rides to and from the airport.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Kwi 2017
9.1

Really nice place with a homelike feeling but far from city centre. Arrived late and left early, didn't spend much time here. Coffee and pancakes for breakfast. Only one shower.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Kwi 2017
9.4

Great atmosphere and wonderful staff. Dorms lack lockers.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • JimmyJ90
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
18 Kwi 2017
9.1

Nice and chilled out little Hostel, friendly and helpful staff.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
10 Kwi 2017
8.6

Je suis arrivée à San José vers 10pm. Pour arrivée à l'hostel j'ai pris le services transports proposé. Chauffeur sympa et à l'heure ! L'hostel est très simple, une très jolie terrasse avec des centaines de plantes, sympa d'y boire son café le matin ! Après, c'est un endroit où on y dort qu'une nuit, de passage. pas proche du centre mais arrêt de bus proche. Supermarché à proximité. Personnels sympathiques !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szkocja, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
2 Kwi 2017
6.0

For the price it is this is a fine hostel for a night's stay. It feels quite homely - I think you are literally staying in someone's home. 6 bed dorm is quite cramped and we were 2 young girls staying in the room with 2 over-50 year old men which was strange. Kitchen is ok - not the cleanest but does the job. Pancakes for breakfast were great and the staff were helpful and attentive if we had questions. Bus into town was only $1 but if arriving at night expect to pay $30 cab from bus station.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
1 Kwi 2017
3.7

Pas propre!! Très mal situé et très mauvaises indications pour se rendre à l'hôtel.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
22 Mar 2017
3.7

La propreté dans cet établissement est déplorable (le toilette, douche et chambre). On a du changer d'hostel au milieu de notre séjour sans remboursement, tant pis ... Le chambre consistait de deux matelas pas confortable posées par terre, avec une place de 2m2 pour circuler (on était nous deux dans un "chambre pout deux personnes"). Le hostel est loin du centre, c'est compliqué pour y arriver depuis l'aéroport ou se rendre pour la première fois. Points forts : prix

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
18 Mar 2017
6.3

Courte nuit dans une chambre seule. Pas de fenêtre mais tous les bruits... ordinaire mais j'ai vue pire!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
15 Mar 2017
9.1

Très accueilles de belle famille, J'ai adoré pleins de planter en vert

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.