Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Costa Rica Love Apartments & rooms 2

  • sobre ruta 5,tibas neon nieto , 1km norte hasta el poli y 100 metros mas al este , San Jose, Kostaryka

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 143 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 7.3
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 7.8
  • Udogodnienia 7.9
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 143 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 7.3
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 7.8
  • Udogodnienia 7.9

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
18 Mar 2017
6.3

Courte nuit dans une chambre seule. Pas de fenêtre mais tous les bruits... ordinaire mais j'ai vue pire!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
15 Mar 2017
9.1

Très accueilles de belle famille, J'ai adoré pleins de planter en vert

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
14 Mar 2017
9.4

Excellent staff. Special thanks to Maylin ( sorry for the spelling :/ )

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Japonia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Lut 2017
9.7

Great hostel for money. Very friendly stuff, good Wi-Fi, clean and quiet. You need to take a bus to go to the city center but bus stop is only in 30 sec. 安全で静かな住宅街にあるコスパ抜群のホステルです。スタッフはとてもフレンドリーで、夜中に到着しましたが朗らかに迎え入れてくれました。 Los clientes son muy amigable y me ayudaba mucho. Está en una zona segura y tranquila. Cuando regreso a San José, alojaré aquí.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Boolga
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Sty 2017
9.7

This hostel is out of San José so it's quiet and you can go there easily with a bus (530 colones or 1$). Owners are extremely nice! They took us at the airport for 17$ instead of 30/35$ for a taxi, they are always happy to teach you a bit of Spanish, correct you and inform you about what to do and what to avoid in Costa Rica. They helped us to rent a car by calling many agencies. It's rustic but so cheap that you can't complain and you have free coffee and free pancakes every morning!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Sty 2017
9.1

Great hostel for the money. It is a good resting spot for before or after flights from SJO. Family ran business and very friendly people. Free pancakes from 8-9 and free coffee and tea. We paid $16 for a room with a safe and had a community bathroom. Hot showers, great wifi. Nothing fancy though. Not the typical "hostel" environment as there isn't really a "hangout" spot.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Sty 2017
7.7

Très pratique si vous passez par San José le temps d'une nuit. La place est difficile à trouver mais le personnel est bien et les chambres privées ne sont pas cher et très propre.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
9 Sty 2017
8.9

Super auberge, parfait pour dormir juste une nuit entre 2 étapes, le personnel super sympa, toujours à l'écoute.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
7 Sty 2017
9.4

This place is not actually in San Jose, but it was still easy to get to using buses. The room was small, but sufficient for a couple nights. Nice TV/lounge area, kitchen, and hot showers.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Gru 2016
9.4

I really recommand this hostel, we had a really great time there and the staff was awesome!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.