Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Costa Rica Love Apartments & rooms 2

  • sobre ruta 5,tibas neon nieto , 1km norte hasta el poli y 100 metros mas al este , San Jose, Kostaryka

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.1
Fantastyczny 130 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 7.2
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 7.5
  • Udogodnienia 7.2
ZAREZERWUJ
8.1
Fantastyczny 130 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 7.2
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 7.5
  • Udogodnienia 7.2
Costa Rica Love Apartments & rooms 2 Located at sobre ruta 5,tibas neon nieto , 1km norte hasta el poli y 100 metros mas al este , San Jose.
Costa Rica Love Apartments & rooms 2
Costa Rica
San Jose Heredia sobre ruta 5,tibas neon nieto , 1km norte hasta el poli y 100 metros mas al este
81% 130
9.9863699 -84.0884757
Costa Rica Love Apartments & rooms 2
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Australia, dwójka, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
24 Lis 2016
6.9

Really cheap, the staff were really friendly and the place is located in a nice area close to shops. Easy bus ride to main part of town. The main negatives could easily be fixed ...the kitchen and bathroom need a really good clean! It would also be great to have a top sheet on the bed.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
23 Lis 2016
6.9

El hostel está en realidad como a unos 8 km. del centro de San José (*). No es gran cosa, y está medianamente limpio, pero es muy barato; si quieres estar tranquilo y lejos de la ciudad desde luego tiene una buena relación calidad precio. La chica que está la mayor parte del tiempo es muy agradable. *Lo mejor para llegar es acordar el precio con el taxista, y dejar bien claro que no vas a pagar más del precio acordado.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Lis 2016
9.4

Fairly small, cozy and clean hostel in a good neighborhood. Very friendly and helpful staff. Pancakes in the morning and WiFi are included. Not a luxury hotel, but for the price it is completely 100% worth it. Located slightly outside the inner-city of San Jose, luckily the bus to the center stops 30 seconds from the hostel and takes only ~20 min.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

thanks, we apreciate

  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
3 Lis 2016
9.1

Je ne suis pas déçu avec le bus on est proche du centre pour 0,5 euro. Le personnel est parfait, les rencontres sont bien et diverses. Tout proche de l'arrêt de bus on est de suite au centre de San José. J'ai passé un très bon séjour à San José au centre tout est trop bruyant. Allez-y .. sans regret .

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

merci!

  • aldajm8873
  • Czechy, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Lis 2016
6.0

Pokoj velmi malý bez možnosti pohybu a uloženi věci.Lozni prádlo použité, což vidíme jako největší problém.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Zaplatili nejnižší sazbu ve výši 14 $ na menší místnosti s manželskou postelí v soukromém pokoji ložní prádlo a úklid se provádí každý den

22 Paź 2016
8.0

This hostel was OK, for the price you pay its not bad. The front door is securely locked and the neighbourhood seems safe. There is only 1 bathroom downstairs which is a downer. But we only stayed one night. The arranged drop off and pick up from the bus station and to the airport were a bonus. Kitchen was decently equipped.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

thanks for the review we have 3 bath for difernet areas

18 Paź 2016
10.0

Wonderful small hostel. Quiet at nights and very helpful staff. It is clean and secure as well. Definitely get your money worth, I ended up extending my stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

thaks for the review see you next time my friend

  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
7 Paź 2016
10.0

Was super:))

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

gracias amigo saludos cordiales

  • ramialbert333
  • Meksyk, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Paź 2016
8.3

Excelente lugar para evitar el centro de San José, súper amables todos el desayuno es bueno es un BUeno bonito barato si lo que quieres es solo llegar a dormir, hay wifi gratis y computadoras y ellos también te dicen de los tours y te van guiando, en definitiva me volvería a quedar ahí.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

estoimado. gracias por estar con nostros te esperamos pronto

28 Wrz 2016
8.6

Truly we have no complaints. I will definitely stay there again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

you are welcome all the time

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.