Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Costa Rica Guesthouse

  • Avenida 6 Calle 21, de la esquina noreste de la corte suprema,100 metr, San Jose, Kostaryka

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 175 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.8
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 9.1
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 175 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.8
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 9.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
14 Wrz 2017
9.1

Everything was great and I would have given a higher rating if it wasn't for the fact that the wifi wasn't working in our room and we had to be in the common area to use it. Seemed like a problem for multiple rooms, but it was also while they were getting some construction done, so maybe not a usual problem. The good: location is walkable distance to downtown; hot showers; clean room; great breakfast; receptionists were all nice and provided recommendations when we asked; calm atmosphere.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • allyward18747
  • Australia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
7 Wrz 2017
7.1

This hostel was ok. The rooms seemed very old & outdated but had everything you needed. Breakfast was ok aswell, you got to choose your items but average tasting. The staff were polite but not overly outgoing. The common area isn't set up great for meeting people. The courtyard is cute but has uncomfortable chairs. It's in a good location with a few restaurants near by & only a 10 minute walk to the centre of the city with shopping & museums. They offer laundry. Nothing special really.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Sie 2017
9.4

Estancia muy agradable en este albergue cuyo personal es muy simpático y da consejos de calidad. Habitaciones muy grandes, precios muy razonables (no nos cobraron por nuestros hijos de 3 y 5 años), una carta de desayunos y bebidas calientes disponibles las 24h del día...

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Sie 2017
9.1

Un lugar súper familiar, el desayuno es rico, es un lugar tranquilo, aunque la ubicación no es la mejor, si vale la pena hospedarse ahí.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
13 Sie 2017
10.0

Beautiful hotel

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Lip 2017
7.7

Personale molto disponibile, ci ha aiutato a noleggiare un'auto rapidamente e con ottimo servizio. Non lo sapevamo, ma ci sarebbe stata una navetta gratuita a chiamata dall'aeroporto. Unico neo: rumore sotto le finestre fino a notte inoltrata.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Lip 2017
10.0

Perfect to enjoy your stay in San Jose. Very clean! The staff is helpfull and professional. I would definitely recommend this hostel!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
19 Maj 2017
9.7

Great place, breakfast is good and everything is clean. There are few bathrooms per floor but since we went during low season we had no problems with that

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×