Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Costa Rica Backpackers

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.8
Bardzo dobry 781 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 7.6
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 6.9
  • Udogodnienia 7.5
ZAREZERWUJ
7.8
Bardzo dobry 781 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 7.6
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 6.9
  • Udogodnienia 7.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
21 Cze 2017
7.7

Pros: 1)the pool area and common space were great 2) good food 3)easy to organize and cost effective shuttle Cons: 1)very basic rooms, make your own bed etc. 2) VERY small lockers, had difficulty fitting all valuables in the locker provided. 3) the train is as loud but earplugs made for a good night's sleep. 4) organization isn't the best, emailed the hostel 1 month before arriving with a change (2 person to 1 and a different room) but change hadn't been processed when I arrived.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Cze 2017
10.0

Un lieu que je recommande à tous voyageurs pour la convivialité de son personnel et la qualité des installations. A real slice of paradise :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Cze 2017
10.0

Réceptionniste très accueillante , un staff à l'écoute . L'hôtel est près de l'avenue à central ce qui est tres pratique ! La barmaid crée une super ambiance au bar Agréable séjour à San Jose .

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Cze 2017
10.0

J'ai passé une nuit dans cette hostel, très bien placé au cœur de San jose. Commerces et banques très proches ! L'hostel dispose d'une piscine et d'un jardin très agréables. Très bonne ambiance au bar le soir de qui permet de faire de bonnes rencontres. Les chambres sont propres et bien équipées. Je recommande vivement cet hostel, PURA VIDA !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Cze 2017
5.7

While the hostel itself looked like the pictures, the location was right by the passenger train tracks so if you were in the back building (like us) you were woken up by trains startingg at 5:30am and running all day. Also in our room there were no plugs or usb ports like is listed here

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Cze 2017
9.1

Airport shuttle was easy! No outlets in the room itself. San Jose wasn't my favorite place compared to the more outdoorsy adventurous places elsewhere in Costa Rica, but I felt comfortable at this hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
10 Cze 2017
6.6

Good location , not far from the city center but rooms not really clean. No hot water and really noisy during the night.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
9 Cze 2017
5.7

Notre réservation était déjà prise par quelqu'un d'autre à notre arrivée. Les toilettes n'étaient pas propres. Personnel pas vraiment souriant, manques d'explications. Le personnel nous a mal informé plus d'une fois. Propreté laisse à desirer. Emplacement dans un endroit pas très beau de la ville, très bruyant. Mais l'hôtel en soi est très joli, cour très bien aménagée et beaucoup de place. Il y a meme un petit restaurant local dans la place.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
5 Cze 2017
7.4

on a eu de la difficulté à trouver l'hostel, par contre le personel est bien, côté propreté, ce les salles de bains n'étaient pas très propre et il n'y a pas de la lumière partout

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • El Salvador, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Cze 2017
7.1

Cleanliness could be improved. The restrooms and shower rooms are inconveniently located. The hostel is very close to downtown which is nice, but keep in mind that it's near the train railways which makes too much noise early in the morning. I also disliked the fact that the maintenance staff was mowing the lawn at around 8am,making an unbearable noise.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.