Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Costa Rica Backpackers

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
7.9
Bardzo dobry 552 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 7.8
  • Personel 7.8
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 7.5
  • Udogodnienia 7.8
ZAREZERWUJ
7.9
Bardzo dobry 552 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 7.8
  • Personel 7.8
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 7.5
  • Udogodnienia 7.8
Costa Rica Backpackers Located at Avenida 6, calle 21/25, , San Jose.
Costa Rica Backpackers
Costa Rica
San Jose apartado 12 991 Avenida 6, calle 21/25
79% 552
9.9310507 -84.0684770
Costa Rica Backpackers
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Cze 2016
8.9

Staff was amazing! Very helpful!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
13 Cze 2016
8.3

Good place for a night or two, the pool is great and the staff are helpful. San Jose just isn't a great place to be in general but this hostel was pretty good, close to the cinema so you can go catch a movie!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Maj 2016
9.1

Great Place to stay!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Maj 2016
6.3

I stayed here for one night when I flew into San Jose before I continued on to my next destination, which is what i would recommend it for. I wouldn't want to stay here long term. It doesn't seem to be in a safe area of San Jose (if those even exist) and it could've been cleaner but it had everything I needed and I enjoyed the outdoor hammocks by the pool.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Maj 2016
9.1

Très bel hostel ! La cours arrière est géniale ! 👌

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Grupy mieszane, 18-24
  • Obieżyświat
  • 22 Recenzje
2 Maj 2016
7.4

Do not book tours etc through this hostel as they over charge to gain a ridiculous commission. Other than that hostel was fine and practical

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
1 Maj 2016
7.4

Good dorms; our biggest issue is that only one person was manning reception at check out and check in, when there were several people needing attention, so the process took a long time. It would be nice to have more people at the front desk since they're such a busy hostel.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
29 Kwi 2016
8.3

Basic hostel that works fine for a night or two on your way in or out of San Jose. Staff is friendly and helpful. I would recommend it.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • abg
  • Szwajcaria, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
28 Kwi 2016
8.6

Ein toller ort für den besuch von san jose - ich komme immer gerne wieder

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
27 Kwi 2016
10.0

Second time here and there have been some good upgrades to the kitchen since my first stay. It's much nicer to cook and eat in now! Nice pool area with nice chairs to relax in. And good location with a less than 10 or so minute walk to the centre. Highly recommended!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.