Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Costa Rica Backpackers

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.8
Bardzo dobry 827 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 7.7
  • Personel 7.9
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 6.9
  • Udogodnienia 7.6
ZAREZERWUJ
7.8
Bardzo dobry 827 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 7.7
  • Personel 7.9
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 6.9
  • Udogodnienia 7.6

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • chiaragallow101
  • Belgia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Sie 2017
6.3

Nous avons séjourné en couple au Backpackers Hostel du 18 au 20 aout 2017. Notre première déception a été de ne pas avoir notre chambre double alors que celle-ci ait été réservée et ainsi devoir, après un vol de 17h, dormir dans des lits superposés. La chambre était sommaire : lit et armoire. Pas de fenêtre vers l'extérieure, seulement sur le couloir, et des murs en "carton" ne filtrant pas le bruit. La propreté des sanitaires est très limite aussi. Petit dej et repas proposes

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
11 Sie 2017
6.9

Hier geweest voor een overnachting na mijn vlucht. Je kan zien dat het al redelijk verouderd is en niet heel modern is. en zag er af en toe wat smerig uit. Voorde rest prima qua sfeer en personeel.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

De architectuur is oud omdat het werd gemaakt in de jaren '50, maar onze prioriteit is netheid, hebben we ook de meest moderne bedden in Midden-Amerika.

  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
9 Sie 2017
7.4

Bon hôstel mais klaxons du train intempestifs!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • cristian1987
  • Honduras, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
9 Sie 2017
10.0

Muy buena experiencia... gran atención

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Muchas gracias por su comentario. ¡Nos alegra que la haya pasado muy bien!

30 Lip 2017
3.4

Die Mitarbeiter waren sehr unfreundlich, beim Buchen einer Tour wurde ich komplett abgezockt und die Atmosphäre ist auch nicht gut

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Lip 2017
8.9

Friendly staff and clean lavatories: the two most important things. The earplugs provided at reception are needed because San Jose council allows trains to hoot late at night and early in the morning.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Lip 2017
6.3

Je n'ai pas vraiment aimé mon séjour dans cette auberge, le lieu en lui même est beau mais le personnel était très désagréable, à la limite de l'impolitesse (à part une des filles sur les 3-4 personnes qui s'occupe de la réception). La 1ere nuit j'ai été mise dans un dortoir datant de la seconde guerre, sans aucune prise (ds toute la chambre), ni lampe personnelle, j'ai ensuite demandé à changer (les dortoirs près de la réception sont beaucoup mieux avec même un rideau pour plus de confort).

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
21 Lip 2017
10.0

Excelente lugar muy recomendable

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Muchas gracias, nos alegra saber que disfrutó su estadía en nuestro hostel.

  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Lip 2017
6.9

Stayed in the 10 bed dorm. When booking it was not obvious that what is billed as deluxe doesn't apply to all the dorm rooms, was disappointed to arrive and find no USB, large locker or curtain. We also ended up killing approx 7 baby cockroaches in our dorm right by our bunks. Dorm was very loud with road noise which hostel can't help. Food and drink at hostel was very good and reasonably priced. Laundry service was cheap and efficient.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

You have stayed in 10 bed dorms, which is our low cost dorm. Low costs dorms don t feat deluxe bunk beds. As a cleaning process, we fumigate our installations every 3 months, we have just done it that´s why some cockroaches might try to escape the poison. ;-)

  • Meksyk, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Lip 2017
10.0

Sólo estuve una noche, pero me parecido muy bien, todo estaba limpio y tenía buen ambiente. La TV del lobby tenía HBO y la cocina estaba bien equipada.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.