Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 319 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.8
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 9.1
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 319 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.8
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 9.1
Coroleuhouse-BCN Located at Coroleu 33 Bis, , Barcelona.
Coroleuhouse-BCN
Spain
Barcelona Catalonia 08030 Coroleu 33 Bis
92% 319
41.4328494 2.1873950
Coroleuhouse-BCN
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
21 Lip 2016
10.0

It was a very nice expirience this stay..I felt like home every single moment..thank you Jose maria..Its gona be the first place to check when i m back in Bcn..

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Norwegia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Lip 2016
9.7

I loved my stay here. Jose Maria, the owner of the establishment, took very good care of us. The location is a bit at the outskirts of town, but after this stay I wouldn't have it any other way. It felt like we lived in the true Spain because we weren't surrounded by the typical tourist nagging. Jose made personal recommendations for resturants in the area and I ate the best breakfast and dinner because of it. He was easy to reach and always eager to help. Will definitely stay here again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Cze 2016
7.7

It was OK. The bed and pillow were kind of unconfortable and Im pretty sure there qere some kind of bugs on it. To get to the dorm you have to climb a very small stairs, kind of dangerous too.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Cze 2016
10.0

After traveling more than 14 countries and staying in countless hostels, Coreleuhouse was the best place I've stayed in the 6 months I've been backpacking around Europe. Jose María (the owner) two days in advance gave me his personal phone number just in case I needed anything, Guadalupe (Jose María's mother) was one of the most charming and sweetest woman I've ever met in my life. This place doesn't feel like a hostel. After being 6 months away, this place made me feel I arrived home. ¡

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Belgia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Cze 2016
8.3

La maison est vraiment belle et le gérant est très sympa, explique bien la ville à chaque arrivée

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
6 Maj 2016
5.7

Bueno, pues cuando elegí este hostal lo hice por la puntuación y por los comentarios que tenía pero en realidad no es tan bueno, primero la ubicación no es nada buena, no queda cerca de nada siempre toca coger metro hacia el centro en cuál tarda como 25 min a 30 min. Segundo es una casa, lo cual no tiene nada de malo, pero al ser una casa no hay recepción y no hay nadie que esté pendiente del lugar por lo cual algunos huéspedes fuman dentro, lo cual es muy molesto para mí, también tiraban las pu

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szkocja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
20 Kwi 2016
10.0

Lovely place really enjoyed my stay here

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Kwi 2016
8.9

Very nice place and Jose Maria is very welcoming!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
5 Kwi 2016
10.0

5 stars all the way-- very friendly and relaxed atmosphere. A home away from home--a very unique hostel ---highly recommended!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
31 Mar 2016
10.0

Sensacional Dono super simpatico Super gentil Nos atendeu super bem sempre Mandou mensagem whatss com todad informacoes Chegando la passou todos detalhes Nos ajudou com tudo 100%

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.