Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Cordoba Bed and Be

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.5
Znakomity 1713 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.2
ZAREZERWUJ
9.5
Znakomity 1713 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
19 Cze 2017
8.3

Really nice and clean! The staff were really helpful and chill and the free breakfast was the best we had in the trip. Definitely recommend this place

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
14 Cze 2017
8.3

Lovely host. I would definitely recommend this place

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Cze 2017
10.0

We really enjoyed our stay here - Jose and Be were super welcoming and helpful for suggesting the best things to see, do and eat in town - we wish we could have stayed longer!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Cze 2017
10.0

The pub crawl was really good. It was done by the owner of the hostel. Also the balcony was so beautiful, love hanging out at the balcony.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Cze 2017
10.0

Awesome hostel! Staff are friendly and location is perfect.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Cze 2017
8.9

Super endroit, le personnel est très gentil, avenant. Il y a des activités organisées tous les soirs. L'endroit est propre. Mais surtout c'est à quinze minutes de tout.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
6 Cze 2017
10.0

This place has fantastic staff! They go out of their way to help with anything and everything! The atmosphere is amazing, everyone is friendly! This place is a must! Very, very clean rooms and amazing AC! And big lockers and great showers !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
6 Cze 2017
6.6

Dans le centre ville, côté commerce (pas super si vous êtes là pour visiter), dans un vieil immeuble sans ascenseur avec escalier étroit (heureusement que le staff très sympa nous a aidé à porter la valise). Notre chambre n'avait pas de climatisation et les douches communes peu nombreuses entraînant pas mal d'attente le matin.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Salut! Je vous remercie votre commentaire, il nous aide à améliorer. Tous les chambres dans notre hostel ont de l'air conditionné, mais peut être que nous n'avons pas expliqué bien le fonctionnement. C'était notre erreur, nous nous excusons! En ce moment nous avons inauguré un nouveau système très silencieux et effectif! Vous devriez venir pour le tester 😊 À propos de l'emplacement... Il n'ya pas une rue plus en centre-ville à Córdoba! C'est la zone la plus appréciée, très proche de les sites touristiques et de la gare. On vous attend!

5 Cze 2017
8.0

Really comfortable beds, friendly staff, and nice atmosphere. Unfortunately there was a plumbing issue during my stay but the staff were great when dealing with it. The hostel is split over 4 floors in an apartment building so it was confusing at first a bit but overall a really good value.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Azerbejdżan, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
4 Cze 2017
9.7

Will stay again with big pleasure

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.