Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Cordoba Bed and Be

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.5
Znakomity 1625 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.3
ZAREZERWUJ
9.5
Znakomity 1625 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.3

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Mar 2017
8.9

Very comfortable clean and accommodation well thought out. Staff made a special effort to be friendly and offered activities to explore cordoba and socialise with other guests. Breakfast poor.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Mar 2017
8.9

It´s a really nice hostel, which has everything you need. Also the dorms are huge! But its a big house and so the atmosphere isnt really like a hostel, had days when I just saw a few people and I always cooked alone. But anyway it was a nice stay.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Mar 2017
10.0

They are great people, very helpful and make you feel at home! A wonderful terrace to take and amazing breakfas!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Mar 2017
10.0

I had an amazing stay at Cordoba bed and be, the beds were comfy and everything was very clean. Staff were all very friendly and helpful, couldn't recommend more!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Mar 2017
10.0

Great location, funky decor, clean, comfortable, helpful friendly and welcoming staff to an oldie who has only started travelling/ visiting historic cities late in life. Keep up the good work.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
11 Mar 2017
9.4

Hostel bellissimo, ho soggiornato due volte nell'ultimo anno sempre nel dormitorio misto da otto. Camere sempre pulite e profumate, personale giovane e cordiale, colazione discreta e variegata, posizione buona e wifi da migliorare. Bellissimo!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Japonia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
8 Mar 2017
8.9

とても雰囲気がよかったです。タパスツアーが毎日開かれていて楽しめました!街の情報もしっかり教えてくれます。少し水圧が弱めでしたが、立地もかなり良く、全体的にとても良いホステルでした。

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
4 Mar 2017
9.7

This hostel is in a fantastic location. Right in the centre of the new area of Cordoba. Around 15-20 minutes walk to anywhere you'd want to go: sights, train station etc. The hostel itself is very shabby chic. Very typical Andalucian style which tends to not be overly fancy but is nicely decorated and manages to feel homey. The breakfast room and roof terrace are both really nice. Incredible to sit on the roof terrace and watch the sun go down! Free breakfast too, definitely would stay again

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
2 Mar 2017
9.4

위치도 좋고 오래된 건물이라 엘리베이터가 없지만 깔끔하다. 스페인 가정집 느낌이고 수건도 제공해준다. 그리고 직원들도 영어를 잘하고 친절했다. 특히 한국인 직원이 도움을 많이 줬다. 덕분에 1박이지만 재미있는 여행이었고, 엘리베이터는 없지만 스페인 로컬 가정집 같아서 분위기도 넘좋았다.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
27 Lut 2017
10.0

Lovely hostel with friendly and welcoming staff! Comfy beds and nice bathrooms. Really nice roof terrace ! Free breakfast was good

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.