Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Cordial House Hostel

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
7.9
Bardzo dobry 937 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 7.5
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 7.8
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 7.1
  • Udogodnienia 7.4
ZAREZERWUJ
7.9
Bardzo dobry 937 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 7.5
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 7.8
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 7.1
  • Udogodnienia 7.4
Cordial House Hostel Located at Divanyolu Caddesi Peykane Sokak No:19, , Istanbul.
Cordial House Hostel
Turkey
Istanbul Peykhane St.19 Divanyolu Caddesi Peykane Sokak No:19
79% 937
41.0076253 28.9717841
Cordial House Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
17 Wrz 2015
8.9

staff is very helpful and nice ! and best location ! tramstop is in 2 min.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chiny, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Wrz 2015
8.3

很好的,位置好,性价比高。

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
15 Wrz 2015
6.3

Great location. The bathrooms are a little run down, but clean.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
4 Wrz 2015
7.4

Would have been great to have ACin the rooms and also have wifi work in the rooms. Apart from that it was a good hostel, nothing special but good value for money

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
31 Sie 2015
8.9

Lo recomiendo. Todo muy limpio y el hostel esta muy bien ubicado.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Sie 2015
8.9

A haven in the bustling city. Very supportive staff.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
19 Sie 2015
6.3
Przetłumaczone przez Google

Personel hostelu był żwawy i nie bardzo miły dla mnie, dopóki nie spieprzył moje pranie i czuł się źle, następnie próbował go naprawić. Krótko mówiąc, to kosztowało mnie szansę doświadczyć Stambułu muzyka / bar scenę na moim tylko wieczorem, a ja nie mam czyste / suche ubrania do wzięcia udziału w festiwalu muzyki z (w Belgii) następnego dnia.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
15 Sie 2015
8.3

Clean, friendly and very helpful. Big room with ensuite bathroom. Five minute walk from the Blue Mosque and other main sights.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Sie 2015
7.1

No encontraron mi reserva i me pusieron a unahabitacion aparada del resto donde no funcionava elventilador. Desayuno pobre.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
3 Sie 2015
6.9
Przetłumaczone przez Google

pralnia była bardzo drogie!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.