Hostelworld.com
Ceny
mapa
Recenzje
9.5
Znakomity 158 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.7
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.6
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.7
ZAREZERWUJ
9.5
Znakomity 158 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.7
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.6
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.7
Coral Beach Lodge Located at 7 Craven Close, , Port Douglas.
Coral Beach Lodge
Australia
Port Douglas Queensland QLD 4877 7 Craven Close
95% 158
-16.4925301 145.4628252
Coral Beach Lodge
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
3 Kwi 2016
9.7

Great place. Friendly staff, helped me get setup with all the tours I wanted to be on. It's located a short walk away from the heart of the town, has a well-stocked kitchen, good Wi-Fi, and a pool that's open 24/7.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Mar 2016
9.7

Coral Beach Lodge was our favourite hostel/hotel which we stayed in in Australia - it was perfectly located, the facilities were incredible (much more like a hotel than a hostel) and there was great off-road parking (we were able to park right outside our room door). The staff were so helpful - including coming out immediately after hours when we accidentally locked ourselves out of our room! So friendly. We would fully recommend staying here!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Mar 2016
10.0

So nice - I never wanted to leave. Port Douglas is such a special place and the Coral Reef Lodge made the trip that much better!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Mar 2016
10.0

Excellent hostel. Stayed in a deluxe twin and it was massive (one double and one single bed) with lots of storage and an ensuite. Great value at only $69. Staff were super friendly too.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Mar 2016
10.0

Un hostel con i servizi, il conforto e la pulizia di un grand hotel! La camera doppia con bagno è lussuosa, arredata perfettamente, con veranda e tavolino esterno. Consiglio assolutamente questa struttura che ha un rapporto qualità prezzo eccezionale!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Lut 2016
10.0

Awsome stay. Really nice amd friendly Staff!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Sty 2016
9.1

One of the best overnight stays on my more than a month tour around Australia. Highly recommended.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Sty 2016
10.0

Best hostel! Amazing helpful staff, great pool, comfy dorms with decent lockers and ac. Great location. Overall awesome stay!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Gru 2015
10.0

Ostello veramente molto carino, il personale molto accogliente e molto disponibile! La stanza era davvero molto carina!! Consigliatissimo

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
21 Gru 2015
9.1

Stayed over the Christmas period - couldn't have been better. Great staff in a well equipped hostel. Would stay again in a heartbeat and really recommend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.