Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 215 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 9.2
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 215 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 9.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Australia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Lut 2017
9.7

Helpful staff, great vibe and nice private room.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Walia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Lut 2017
10.0

Really helpful staff and good location. Have a great stay and would definitely stay again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Sty 2017
9.7

Great place to stay. Would 100% recommended it, more like a hotel

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
18 Sty 2017
8.0

Perfect place to stay, Nice atmosphere, people and place! Very clean and cosy. The kitchen is well equiped and the Pool is Amazing! . Thanks again we had à great time

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
16 Sty 2017
8.6

Hostel was nice, good kitchen facilities and nice pool. Very clean every where. Rooms have en suite bathrooms. Lovely staff. There was no shade around the pool but plenty of chill out spots around the hostel. There is a bar but in my two days I never saw it was never open. Very quiet hostel, not really good for socialising. The only people around are the ones that work there / in town.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Singapur, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
28 Gru 2016
9.7

Had 2 nights stay at the Coral Beach Lodge and it was a very good experience. The staff is very helpful and never fails to give you tips on your trips. The hostel is very generous with towels and cleanliness is top notch. I would definitely come back if I have a chance

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Gru 2016
7.1

It's a really lovely hostel with great staff and facilities. I didn't personally like the location as it was far from the Main Street where everything is and it's in a quiet area so it's not that nice having to walk back there late at night on your own.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • specterina1266
  • Portugalia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
21 Gru 2016
8.9

Excellent hostel with all conditions and facilities you might need.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • victorialvernon452
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Obieżyświat
  • 29 Recenzje
14 Gru 2016
9.7

Really nice hostel, great location and has plenty of parking, awesome

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
9 Gru 2016
9.4

Coral Beach Lodge ist ein tolles Hostel, eher ruhig von der Atmosphäre her. Aber ich wollte auch kein Party Hostel. Die Ausstattung der Zimmer und der Küche ist super. Fußläufig erreicht man aber auch schnell einen Supermarkt und viele Restaurants. Tom und das Team sind super hilfsbereit und haben gute Tipps für Trips in der Umgebung.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.