Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 201 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 9.5
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 201 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 9.5
Coral Beach Lodge Located at 7 Craven Close, , Port Douglas.
Coral Beach Lodge
Australia
Port Douglas Queensland QLD 4877 7 Craven Close
92% 201
-16.4925301 145.4628252
Coral Beach Lodge
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Singapur, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
28 Gru 2016
9.7

Had 2 nights stay at the Coral Beach Lodge and it was a very good experience. The staff is very helpful and never fails to give you tips on your trips. The hostel is very generous with towels and cleanliness is top notch. I would definitely come back if I have a chance

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • specterina1266
  • Portugalia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
21 Gru 2016
8.9

Excellent hostel with all conditions and facilities you might need.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • victorialvernon452
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Obieżyświat
  • 28 Recenzje
14 Gru 2016
9.7

Really nice hostel, great location and has plenty of parking, awesome

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Gru 2016
9.4

Coral Beach Lodge ist ein tolles Hostel, eher ruhig von der Atmosphäre her. Aber ich wollte auch kein Party Hostel. Die Ausstattung der Zimmer und der Küche ist super. Fußläufig erreicht man aber auch schnell einen Supermarkt und viele Restaurants. Tom und das Team sind super hilfsbereit und haben gute Tipps für Trips in der Umgebung.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Gru 2016
10.0

Fantastic hostel. Very clean, brilliant facilities and helpful staff.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Gru 2016
8.9

Absolutely loved this hostel! Great staff, great vibe. A must if you're visiting Port Douglas!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
26 Lis 2016
8.6

Lovely place. Had a great private room, good location and lovely staff. Well worth staying in!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Lis 2016
8.6

This hostel is in a great location in Port Douglas - close to downtown, the marina and 4 mile beach. The property has nice facilities and is well maintained. The staff are responsive and helpful. I would definitely stay here again if given the opportunity.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Lis 2016
9.7

I had a short but a great time here! The rooms are super clean, the stuff very nice and friendly and the location is good to go to the beach. However, not so close to the main road with all the bars and restaurants.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
25 Paź 2016
9.7

Sehr gepflegtes Hostel und freundliche Angestellte. Die Atmosphäre ist sehr gemütlich, da der Aussenbereich gut ausgestattet ist. Neben Poolanlage, Fernsehzimmer, Grill, Bar mit Billardtisch gibt es viele Sitzgelegenheiten um zu entspannen. Coral Beach Lodge ist etwas ausserhalb, doch in 15 Minuten schafft man es bis ins Zentrum. Die Zimmer, die dazugehörigen Bäder und die Küche sind sehr sauber. Grosser Pluspunkt ist der kleine Hinterhof mit einem Tischchen, Stühlen und einer Hängematte.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.