Hostelworld.com

Cool & Chic Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
8.1
Fantastyczny 871 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 7.9
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 7.2
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 8.1
ZAREZERWUJ
8.1
Fantastyczny 871 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 7.9
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 7.2
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 8.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
6 Lut 2017
9.4

Clean and new, confortable!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Indie, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Lut 2017
10.0

This is a very good hostel to stay with all modern amenities available. The staff are cordial and helpful. The room is a large and spacious room to stay in. I stayed in a 4 in 1 room and my stay was extremely comfortable. All modern facilities are provided and this place is bang on the buck for the money. I will definitely recommend this place to all my friends and acquaintances from India. The hostel is also located very close to the Collblanc metro station and very convenient for travel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Sty 2017
8.9

Good: location (easily reachable with metro), although from airport not 15 mins as claimed, but rather 40. Staff is friendly, place is generally clean, very reasonable price. Kitchen and bathrooms all fine. Bad: furniture in room was in bad shape, curtain is moldy.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
29 Gru 2016
8.0

Stayed there as it was the cheapest option for New Years. I guess on a regular night it would be a decent hostel. It's a hostel so don't expect something super fancy. It's a place to sleep when on a budget. Staff was very friendly and helpful.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Dominikana, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Lis 2016
8.6

Falta de mantenimiento en las duchas. Les recomendaria agregar un cuarto donde vestirse y un espejo en las habitaciones.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Lis 2016
4.9

Non c'era niente di pulito. Ne un asciugamano, ne un copriletto, ne un lenzuolo, una coperta o un cuscino! Anche il pavimento era sporco, pieno di chiazze, palle di pelo. Uno scempio!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Paź 2016
8.6

Great place, a little far out from central, but super convenient Metro to get around.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szkocja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
28 Paź 2016
10.0

Still the best hostel i've ever been in. the staff make this place great. if you have any problems, if you need any advice, the staff go out of their way to help you.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Paź 2016
7.1

Passé 2 nuits dans cette auberge, donc juste en coup de vent, mais le personnel est sympa, les douches communes propre, les accès à la clientèle correct. je n'ai pas apprécié le fait de ne pas avoir de clés pour verrouiller la porte de ma chambre, chambre sommaire.... bonne séjour dans l'ensemble

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Paź 2016
4.9

Came to check in half an hour early and was told i had to wait til 1 exactly. My bed was not ready until approximately 2:10. No blanket was provided and the sheets weren't even put on the bed. Not very much atmosphere in the hostel but that can be expected as there wasnt very much communal space to mingle. All in all i would not choose this hostel again.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.