Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Cool & Chic Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 846 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.8
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 846 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.8
Cool & Chic Hostel Located at Travessera de Collblanc, 5, , Barcelona.
Cool & Chic Hostel
Spain
Barcelona Barcelona 08904 Travessera de Collblanc, 5
89% 846
41.3750420 2.1165224
Cool & Chic Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
20 Wrz 2016
9.1

Es un hostel cool y chic, las piezas safan y hay lugar para los bolsos. A una cuadra del metro, no esta ubicado en el centro pero si vas unos dias a haces algo particular esta bien!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Wrz 2016
8.0

Good hostel. Close access to the metro.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Ekwador, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Wrz 2016
9.1

Muy buena atención

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Wrz 2016
10.0

Très bon accueil ,personnel très disponible. Très bien situé,métro,commerces,pour les fêtards il y a 2 bars sympas en face, les nuits sont calmes pour les couche tôt ,la clim fonctionne... Le ménage est fait tous les jours. Je recommande

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Wrz 2016
9.7

De los mejores hostales que estuve durante mi viaje por Europa. El lugar es muy agradable, muy limpio hay lockers para guardar tus pertenencias, supermercado a la vuelta de la esquina, cocina muy bien equipada, baños y regaderas súper limpios, el personal muy amable. Volvería a hospedarme ahí definitivamente.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Wrz 2016
10.0

Hostel limpio, tranquilo y confortable. Repetiremos.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Wrz 2016
7.4

Perfect place to stay if you need to be at the airport early in the morning. However, there was blood/hair on the sheets, the AC didn't work and it's super loud because it's right off a main street. Stay here for a quick rest, not for an extended stay.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
2 Wrz 2016
9.1

We really liked the place, easy to find and very secure. Rooms had nice big lockers and comfy beds and air con. Showers were separate according to gender and were clean and fully functioning. Location wise, it's a bit out of the way so we had to get the metro everywhere which is quite expensive compared to other cities and especially once it builds up. People were lovely and welcoming.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
1 Wrz 2016
10.0

Mi hospedaje fue increible. Llegue mas tarde de lo acordado, y simplemente envie un e-mail y me respondieron al instante. Es mas, sobre la marcha decidi quedarme un dia mas y no tenian lugar y se ofrecieron a ponerme una cama extra en un cuarto para que no tenga que irme. Asique mas que contenta. Si tendria que elegir en barcelona donde hospedarme no habria dudas de que volveria!!!! Gracias

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Sie 2016
9.4

gerçekten çok güzel bir yer. banyo ve tuvalette sürekli bir sauna kokusu beni benden aldı

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.