Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Cool & Chic Hostel

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 818 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 818 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.4
Cool & Chic Hostel Located at Travessera de Collblanc, 5, , Barcelona.
Cool & Chic Hostel
Spain
Barcelona Barcelona 08904 Travessera de Collblanc, 5
87% 818
41.3750420 2.1165224
Cool & Chic Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Kolumbia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Lip 2016
10.0

Excelente lugar! Excelente atención! Excelente precio! Gracias..

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Wietnam, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
15 Lip 2016
10.0

Cool place, I was a bit messed up to find the way there, but it was quite simple. From the airport, you can take directly the Metro Line 9 to Collblanc (that was the way I took to go back from the hostel) Staff are nice and friendly, they can help you with whatever question you have. The area are quite and calm, with a park you can see the normal daily living of people in Barcelona!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Lip 2016
10.0

Great hostel, very clean and had a really nice atmosphere. The staff were really friendly and helpful

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Lip 2016
9.1

Esta muy bien el hoste.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
7 Lip 2016
7.1

I only stayed for one night so can only comment from a particular perspective. It did the job as I wanted to visit things in that part of town the next day. The staff were helpful and accomodating. The facilities were very clean and well kept. Because of the cleanliness the rooms felt spacious and comfortable. Was a good enough stay.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
7 Lip 2016
9.1

Excelente el personal y la limpieza. Como sugerencia dejo que pongan alguna cama matrimonial en lugar de unir dos camitas. Limpian todo el tiempo y el dueño trata de. solucionarte los problemas. Super recomendable

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Lip 2016
10.0

A simple and gloriously clean hostel just a block from the metro. The staff is fantastic, helpful, and accommodating. I'd say the single drawback is the distance from the city center, but for the €1 metro, I won't complain. =D

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Cze 2016
8.3

Friendly staff, clean place, but noisy at night. Beware: they don't have double-size bed private rooms but double bed room, so no way of having a one big bed :/

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
25 Cze 2016
7.4

Overall decent hostel. I found it very expensive for the place. The location was poor and without the metro it would have been impossible. Beds were uncomfortable and there was no atmosphere

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Grupy mieszane, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Cze 2016
8.3

juste une remarque "negative" pour les facilités qui concerne l'accés au petit dejeuner.... connu de ma part lors de la réservation... mais qui pourrait être un plus ... surtout après une soirée au camp nou.. Mais sinon bravo et merci à votre équipe charmante serviable et conviviale , prête à rendre service. GRACIAS A TODOS POR LA QUALITAD DE LA EMPREGA Y HASTA PRONTO MERCI A TOUS

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.