Hostelworld.com

Cool & Chic Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 777 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 8.1
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 777 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 8.1
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.3
Cool & Chic Hostel Located at Travessera de Collblanc, 5, , Barcelona.
Cool & Chic Hostel
Spain
Barcelona Barcelona 08904 Travessera de Collblanc, 5
85% 777
41.3750420 2.1165224
Cool & Chic Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Kwi 2016
10.0

GREAT staff. Incredibly helpful.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • sachiasson
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
11 Kwi 2016
9.4

I travel a great deal. I am paid to quietly review various hostels and hotels. Therefore, I am sure you can imagine that I have been many places. Yet this hostel truly amazed me. It is not located in downtown Barcelona, but is the real Barca.! The owner is an utterly charming guy. The rooms are clean and quiet. Nearby is a local park (watch the kids play), an Aldi, and the Metro is just a five minute walk away. I cannot enough recommend this place, if you want to be both a tourist and a guest

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Kwi 2016
8.0

Bom lugar, ótimo pessoal e localização, porém podia estar mais limpo os quartos e o Wi-Fi só pega da sala, no quarto não conseguia usar.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Mar 2016
4.3

Es war schrecklich. Total herunter gekommenes Hostel. Für den Preis war es einfach zu "billig".

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Mar 2016
9.4

I only stayed one night, so I'm not able to critique the hostel very completely, but from what I did see it was a very nice place to stay!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, dwójka, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Mar 2016
8.0
Przetłumaczone przez Google

Wszystko dobre, bardzo przyjazny, posiada kuchnię do użycia, metro krok, wystarczy przynieść ręczniki.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Mar 2016
10.0

We had such a great time in this hostel. We were welcomed very friendly and it was very clean. The hostel was easy to find and there were all shops and cafés you needed close by. Also a metro (like 3 minutes away) that took you to the most important places in Barcelona and another train that took you directly to the airport. What we really liked about the hostel was, that there was everything you needed: kitchen, seperate bathrooms ( each 2 showers), place to watch TV, good wifi and a computer.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Lut 2016
9.7
Przetłumaczone przez Google

Bardzo zadowolony, głośno na zewnątrz, ale to było oczekiwać od Barcelony. Schronisko w środku był wielki

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Austria, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Lut 2016
8.6

The staff at Cool & Chic Hostel is very sympatic and helpful. In general not THE Hostel in the view of facilities, but for the price a very good value for money. Also the location of the hostel is great, a bit outside but by metro just 10 minutes to the center. Anyway, we had a good stay!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
14 Lut 2016
10.0
Przetłumaczone przez Google

świetna lokalizacja na dostęp do Camp Nou dla mnie,

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.