Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Cool & Chic Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 905 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 8.1
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 905 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 8.1
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.3

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • FranciscoJavierRochaEstrada
  • Meksyk, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Cze 2017
10.0

Buen lugar para pasar unos días, instalaciones nuevas.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Cze 2017
10.0

Show de bola ! Se um dia voltar pra barcelona será para aqui mesmo

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Maj 2017
8.9

Un hostal pequeño y tranquilo con una cocina muy bien equipada y la posibilidad de hacer una lavadora. Baños limpios y duchas con gel de ducha a disposición. Personal muy amable y disponible. Un poco lejos del centro pero con parada de metro y bus a 2 minutos!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Maj 2017
10.0

100% recomendable!!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
15 Maj 2017
10.0

Estuve una semana , estuvo todo más que bien!! Súper limpio , clima agradable personal idóneo y dispuesto al buen servicio!! A 1 cuadra de metro ( subte) q llega a gran parte de ciudad ( haciendo combinación) Relación calidad/ precio : lo mejor de Barcelona!!! 100 % recomendable!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Maj 2017
6.6

El lugar esta decente, pero nada muy especial. El personal estaba bien, pero el señor detras de la recepción en la mañana al parecer tiene problemas para controlar su enojo. Solo traten de que no se moleste y estaran bien. Todo lo demas estaba bien, para mi

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
5 Maj 2017
8.9

It's a little far from the city center being near Camp Nou but still many things nearby and a metro so it's easy to get around. It's a very clean and good hostel for the price.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
1 Maj 2017
8.9

Muy recomendado. La habitacion de 12 es amplia y con lockers para cada huesped. Todo muy limpio y comodo. El staff es muy agradable. Si bien esta lejos de las atracciones principales, esta a 1 cuadra del metro lo que lo hace super comodo. Tiene cocina equipada hasta las 23hs con varios supermercados cerca. Me quedaria dd nuevo sin dudas!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Kwi 2017
10.0

Ottima location, personale splendido molto gentile e disponibile, a 2 passi dalla metropolitana e molto ben fornito . Consiglio a tutti

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Kwi 2017
4.0

It is really overpriced for what it offers. Its only convenient for the Camp Nou visits. The hostel itself is not with a good atmosphere. Our room wasn't very clean when we arrived and was very smelly with a scent of a mold everywhere that couldn't be vented. The bed sheets had black hair all over. Toilets and showers were dirty and moldy. Only the kitchen was decent and clean. The stuff is polite but not very useful, always seem moody. I don't recommend this place!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.