Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Cool & Chic Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 864 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 8.0
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 864 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 8.0
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.3
Cool & Chic Hostel Located at Travessera de Collblanc, 5, , Barcelona.
Cool & Chic Hostel
Spain
Barcelona Barcelona 08904 Travessera de Collblanc, 5
84% 864
41.3750420 2.1165224
Cool & Chic Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Dominikana, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Lis 2016
8.6

Falta de mantenimiento en las duchas. Les recomendaria agregar un cuarto donde vestirse y un espejo en las habitaciones.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Lis 2016
4.9

Non c'era niente di pulito. Ne un asciugamano, ne un copriletto, ne un lenzuolo, una coperta o un cuscino! Anche il pavimento era sporco, pieno di chiazze, palle di pelo. Uno scempio!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Paź 2016
8.6

Great place, a little far out from central, but super convenient Metro to get around.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szkocja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
28 Paź 2016
10.0

Still the best hostel i've ever been in. the staff make this place great. if you have any problems, if you need any advice, the staff go out of their way to help you.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Paź 2016
7.1

Passé 2 nuits dans cette auberge, donc juste en coup de vent, mais le personnel est sympa, les douches communes propre, les accès à la clientèle correct. je n'ai pas apprécié le fait de ne pas avoir de clés pour verrouiller la porte de ma chambre, chambre sommaire.... bonne séjour dans l'ensemble

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Paź 2016
4.9

Came to check in half an hour early and was told i had to wait til 1 exactly. My bed was not ready until approximately 2:10. No blanket was provided and the sheets weren't even put on the bed. Not very much atmosphere in the hostel but that can be expected as there wasnt very much communal space to mingle. All in all i would not choose this hostel again.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
21 Paź 2016
6.6

Hostel tem uma equipe atenciosa, localizado próximo ao metrô, que você vai usar bastante, lá perto apenas o estádio do Barcelona. Tem uma cozinha boa e limpa, o banheiro com torneiras que tem que ficar apertando, precisa de peq.manutenção. O que é ruim mesmo são os beliches pequenos, sem privacidade, colchão de mola encaroçado,piso e armários de ferro muito barulhentos. E a iluminação não tem hora para apagar. Muita circulação no quarto, de dia e noite, bem desconfortável.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Rosja, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
14 Paź 2016
7.7

Good place, friendly staff, pretty nice place. But if you're gonna sleep at night, this place isn't for you. I had 3 nights there and every night someone checked in at night. And it's usual situation when about 1am someone comes, turns the light on and everybody wake up. Last night was even worse, few italian guys came 2:30, turn on light and talked like they were on market. Yeah, there guys are morons, but I think staff should watch for keeping silence at night, but they don't care.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
11 Paź 2016
7.1

Our double room was two single beds in a windowless room. It was clean, though, with great air conditioning. The hostel wasnt a social atmosphere if that's what you're looking for, one night it was just the guy working and his friends sprawled out on the couches. The kitchen is clean and well equipped. The bathrooms were ok, one of the girls shower drains was plugged and the nozzle sprayed haphazardly. Location is 20 min to downtown on the metro. Overall, it was okay.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Paź 2016
5.7

Las sábanas estaban sucias y los colchones incomodísimos.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.