Hostelworld.com

Cool & Chic Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 787 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 8.1
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 787 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 8.1
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.4
Cool & Chic Hostel Located at Travessera de Collblanc, 5, , Barcelona.
Cool & Chic Hostel
Spain
Barcelona Barcelona 08904 Travessera de Collblanc, 5
86% 787
41.3750420 2.1165224
Cool & Chic Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
20 Maj 2016
9.4

Not close to much important stuff, but it's across the street from a metro station, so it's close to everything. We stayed in a private room and had no complaints. Showers were a bit weird because they auto shut off every 20 seconds or so, but they were hot and very clean.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Maj 2016
9.4

There is a flight of steps when you enter but if you have a small bag it is no problem. There is a buzzer to get inside but they give you the code at reception. The place was clean, bright and the room I stayed in was big. The lockers are ok. The place was pretty quiet the whole night. The wifi worked well! The staff was friendly and helpful. I went to the park to relax which is next to the hostel and it was great! I would definitely stay in this hostel again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
12 Maj 2016
10.0

Es un hostel muy tranquilo, comodo, y 100% recomendable para disfrutar de una buena estancia de barcelona, es muy facil llegar desde el aeropuerto, con el metro. Y el personal es muy bueno, la atencion es personalizada y sus dueños encantadores! buena gente, buen hostel, buena vibra! Sin duda es el mejor hostel que yo he estado en barcelona.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Maj 2016
8.9

Great hostel! The staff are very friendly and helpful. Good kitchen with everything you'll need provided. Quiet, not a party hostel but only a quick metro trip into main town. Would recommend and stay again!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
30 Kwi 2016
9.7

Es un lugar limpio, seguro, tiene la cocina al servicio y el metro esta a un par de cuadras.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Kwi 2016
6.6

Habitación sin ventanas, aire muy cargado, muchos ruidos y las paredes de papel. Necesitan una mano de pintura y limpiar mejor las habitaciones para no encontrar insectos.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
20 Kwi 2016
9.4

Can't say too much. Spent first night after traveling for a day from the states. Went to FC Barcelona. Kind of far walk from gothic area and beach. Got a private room to sleep and it was the closest hostel to the airport. Had to leave day of

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Kwi 2016
10.0

GREAT staff. Incredibly helpful.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • sachiasson
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
11 Kwi 2016
9.4

I travel a great deal. I am paid to quietly review various hostels and hotels. Therefore, I am sure you can imagine that I have been many places. Yet this hostel truly amazed me. It is not located in downtown Barcelona, but is the real Barca.! The owner is an utterly charming guy. The rooms are clean and quiet. Nearby is a local park (watch the kids play), an Aldi, and the Metro is just a five minute walk away. I cannot enough recommend this place, if you want to be both a tourist and a guest

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Kwi 2016
8.0

Bom lugar, ótimo pessoal e localização, porém podia estar mais limpo os quartos e o Wi-Fi só pega da sala, no quarto não conseguia usar.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.