Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Cool & Chic Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.2
Fantastyczny 888 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.7
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 7.8
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.2
Fantastyczny 888 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.7
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 7.8
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.3

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Kwi 2017
9.1

Everything good but be careful because they probably will ask you to pay again as happened to me. When you pay is not so clear that they take all the money you need to pay, because they take 16 pounds first and give you the feedback onthis, and then they take all the rest without advising you. So check on your bank account before going there. Fortunately I did it and when I went there and I was asked to pay I replied properly :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Kwi 2017
9.7

The staff was really nice and we enjoyed the stay:)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Kwi 2017
4.6

Not a nice place to stay in. Nice staff

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
7 Kwi 2017
8.3

I would stay here again in a private room, the dorm was a dorm. The place is nice and quiet and clean. Not a place for making friends but a great place to feel secure and have a clean shower. The staff was kind.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • antonellatange
  • Argentyna, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Kwi 2017
6.0

Llega gente a cualquier hora, el recepcionista entra en la habitación hablando, prenden la luz, dejan la puerta abierta. Durante mi estadía le dijeron a gente que llego que no había camas disponibles cuando en realidad tenían y en cambio les ofrecieron una habitación privada por el doble de dinero. El personal es amable y está muy limpio.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
2 Kwi 2017
9.1

Muito bom hostel. Quarto grande com lugares pra colocar a mala com segurança. Banheiros separados do quarto mas bons. Localização muito boa. Recomendo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
10 Mar 2017
7.7

The cleanest hostel I've been to and it offers all the facilities a traveller may need for a comfortable stay. It felt a bit depressing being though. No one really talked to each other but the staff were nice. The location is okay if you are fine with walking quite a distance to all the major tourist spots but if you just need supermarkets, bars, and restaurants then you'll love it. RED FLAG: The locker key you get can open any locker. I found this out by accidentally using my friend's key.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
7 Mar 2017
8.3

The hostel staff are really nice people and helpful. Some days the hot water doesn't work good in he shower, but they ask me to take a shower in the women bathroom. It is a good hostel for the price.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Mar 2017
8.0

Yo como chica opino que en las duchas que hay espacio, se podría poner un estante ó mesita, porque no sólo llevamos toalla sino, ropa, geles ..etc que no me quedaba otra que ponerlos en el suelo, habiendo espacio sería posible tener en cuenta este detalle? Otro punto importante, al abrir las puertas hacen un ruido desastroso que el resto de compañeros y yo nos espantaba el sueño, necesitan engrasar ... Por lo demás muy bien mil gracias!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Bułgaria, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Mar 2017
8.3

It's a good place to stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.