Hostelworld.com

Cool & Bed

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 1,747 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 7.5
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 1,747 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 7.5
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.6
Cool & Bed Located at 32 quai Arloing, , Lyon.
Cool & Bed
France
Lyon 69009 32 quai Arloing
85% 1747
45.7709155 4.8118299
Cool & Bed
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Maj 2016
8.6

메트로 내려서 조금 걸어야하지만 이만한 가격은 리옹에 없는거같아요! 16베드 썻는데 방도 넓고 개인 라이트,선반,사물함있습니다 아침에 빵이랑 시리얼,요플레 나오구요 깨끗해요 ㅎㅎ

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
25 Maj 2016
9.4

The people who work there are really nice. The room and the beds were really clean. Maybe the only thing to improve is the fact that you can't regulate the temperature of the water in the shower.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hongkong, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Maj 2016
8.0

Friendly staff. Places are clean and tidy. It is not close to the city center but it takes around 7 minutes to it by bicycle. Yet, the laundry was awful, that my clothes being washed are full of dust.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
24 Maj 2016
9.4

J'ai adoré mon séjour dans cet hostel, l'ambiant est dynamique et très sympa, et l'equipe très accueillant.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
22 Maj 2016
8.3

Very pleasant staff. Bit out of the main city centre but quite close to the old town of Lyon. Bring your own padlock for the lockers.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Maj 2016
7.1

Great hostel. The only thing that I didn't like it is that the bedroom's door don't lock, they are always open...

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
20 Maj 2016
3.7

This is the worst hostel among the places I ever booked in HOSTELWORLD.COM. There are many problems: 1. The location is bad. It is far from the center of Lyon, and even far from the nearest metro station. 2. It is not safe. There is no key for all the guests, and all the room cannot be locked. 3. The wifi is not stable. In the room the signal is very weak. 4. The management is very bad. When I want to check out, they even do not know which room I lived in. If there is more space, I can say more

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Singapur, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
20 Maj 2016
10.0

Very clean and nice! I would definitely stay in this hostel again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Singapur, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
19 Maj 2016
8.0

No key to enter door, but there is a personal locker for each person. The lock requires a 5euro deposit

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
17 Maj 2016
9.7

Propre et personnel acceuillant, je recommande :) Les espaces communs sont bien faits! Un peu loin du Vieux-Lyon, mais ça se fait bien (20 min à pied).

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.