Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Cool & Bed

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 1932 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 7.9
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.8
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 1932 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 7.9
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • augermelany17553
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Mar 2017
7.4

Très sympa, petit déjeuner au top! Les chambres sont propres. Seul bémol, l'auberge est assez éloigné du centre (> 20 min vieux Lyon à pied)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
23 Mar 2017
9.7

It's a really nice hostel with a nice atmosphere, nice staff, good breakfast, clean, nice showers and a well equipped kitchen. Everything was fine.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Mar 2017
10.0

Excellent hostel de tous points de vue, je recommande

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Mar 2017
7.1

Me hospedé una sola nohe en Cool and Bed y fue muy difícil dormir. Constantemente había gente en el pasillo hablando y gritando y música. No me gustó que las habitaciones no tuvieran ni llave ni cerradura ni ningún tipo de cerrojo. El desayuno estaba bien y el hostel en sí es muy lindo, el ambiente también. Las duchas son las mejores de todos los hostels a los que he ido pero los baños no son muy limpios. El personal es buena onda.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Turcja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Mar 2017
3.4

* The staff always chancing everyday. So sone newcomers may not know guests. Especialy who's the thin and bald staff is very rude man. And he is unbalanced. The staffs always listen to music high tone. * Hostel says "breakfast including" but you can see all morning, breakfast mean; milk, cornflakes and bagette-bread.. * There were spider webs in the ceilings and very dirty toilets. And there was a lot of hair in the sheets. * Bad location, far away from centre and you cannot take the metro..

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Mar 2017
8.9

Auberge très sympa, bien située et propre. Le personnel est accueillant et arrangeant, je recommande !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
9 Mar 2017
8.9

Great hostel, had everything you need with a few nice surprises (like a shelf for your phone next to each bed). It was clean and offered a lot of services, travellers need. Fun staff and good atmosphere.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Mar 2017
10.0

Pour moi, la meilleure auberge visitée à ce jour. Vraiment impeccable sur toute la ligne. Merci pour tout :-)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
9 Mar 2017
10.0

Top spot, stayed here 2 years ago and returned again, service and staff brilliant highly recommend

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Mar 2017
9.7

Esta muy bueno el hostel, la atencion muy buena, cuartos limpios, baños igual.... en general todo bien

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.