Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Cool & Bed

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 1,825 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 7.4
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 1,825 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 7.4
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.6
Cool & Bed Located at 32 quai Arloing, , Lyon.
Cool & Bed
France
Lyon 69009 32 quai Arloing
84% 1825
45.7709155 4.8118299
Cool & Bed
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
25 Sie 2016
10.0

It was Great!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Sie 2016
8.3

Hostel Cool&Bed was a good deal for our two nights stay in Lyon. I have never been to Europe, so I was a bit uneasy to book a 10 bed room but I ended up enjoying my time. They have a bar open 24/7 and were one of the few Hostels that provided breakfast (it's just bread/cereal/fruit/coffee but it did the job). The staff and guests were welcoming, even though I didn't speak a lick of French, and give you a tour when you first arrive. My one complaint is that the bathrooms are not near the bedrooms

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
12 Sie 2016
4.0

L'auberge est loin du centre-ville ce qui explique le peu de monde. L'ambiance est austère et la propreté n'est pas au rendez-vous. Le prix est surévalué par rapport à la qualité des prestations.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Sie 2016
8.0

Endroit très agréable, je recommande !

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
6 Sie 2016
9.7

Great place, really nice location next to the Saône river close to the metro. Great people and has breakfast. 👍

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
1 Sie 2016
9.1

clean big dorm room, big lockers, cozy common area and 24 reception those things which I liked it.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • arguinyano
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Lip 2016
8.9

They are awesome, and the beds were very comfortable. I enjoyed my time there.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • KateDAR
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Lip 2016
9.7

The staff was very friendly and helpful, and the hostel had a bar and restaurant and a well-equipped kitchen. The hostel had a bus stop right outside and was ca. 15-20min walk away from the city centre. The social atmosphere is good! Only downside: no lock on any doors, but they give you big lockers to make up for that. Would definitely recommend staying here!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Lip 2016
9.4

The hostel is very clean and totally worth the money! Staffs are very nice and helpful.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Polska, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Lip 2016
8.6

Everything was perfect exept WiFi, which was rater weak at times

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.