Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Cool & Bed

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 1,889 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 7.9
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 1,889 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 7.9
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.6
Cool & Bed Located at 32 quai Arloing, , Lyon.
Cool & Bed
France
Lyon 69009 32 quai Arloing
86% 1889
45.7709155 4.8118299
Cool & Bed
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • fromagenicolas3975
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Gru 2016
9.7

Très bon rapport qualité prix. Auberge de jeunesse très pratique et agréable. Propre. Rien à redire.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Lis 2016
8.9

Accueil très sympa et efficace, grande cuisine parfaitement équipée, literie nickel

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Lis 2016
8.0

I was in Room with 16 bed and is impossible to don't have as little foot smell, but after this the guys at the reception was very kind, cool place free breakfast nice shower and cheap, not in center but just 10 minutes by bike. I suggest it

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Lis 2016
9.1

endroit agréable,personnel sympa et disponible,bien situé,bon rapport qualité/prix

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Paź 2016
10.0

This place was great! Very clean, and the atmosphere was very friendly and relaxed. Loved the lounge, the music, and the free breakfast. The bathrooms were very clean as well, and the rooms.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
26 Paź 2016
10.0

No me hospede en el hostal, puntuación no confiable. Sin embargo al cancelar fueron bastante accesibles :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Paź 2016
9.7

가격대비 최고에요 호스텔에서 처음 숙박했는데 완전 만족했어요! 위치는 좀 멀긴하지만 삭스감바타나 기요메뜨쪽은 할렘가라 위험한데 차라리 안전한 이쪽이 훨씬 낫고 교통편이 잘되어있어 편하게 다녔어요. 16인실 혼성임에도 불구하고 방을 두개로 터놓은 곳이라 널찍하고 좋았어요. 무엇보다 청결했고 스텝분들도 친절하셨어요. 화장실 샤워실도 넉넉해서 혼잡하지 않게 사용가능했어요 간단한 조식도 제공됩니다. 처음 혼성써서 걱정 많이했는데 코고는 아저씨가 계시긴했지만 편안하게 잘 쉬다 왔어요~

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
21 Paź 2016
9.1

Great hostel, a little far for walking but we knew that beforehand. There is a bike station right near the hostel though that is only 1,50 for 24 hours--very enjoyable and makes the distance not an issue at all.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Paź 2016
8.0

Staff agreable, auberge tres bien situee.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Paź 2016
9.7

Une très bonne auberge de jeunesse, un rapport qualité prix imbattable! Le personnel est très accueillant. Je conseille!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.