Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Connemara National Park Hostel - Letterfrack Lodge

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 520 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 9.0
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 520 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 9.0

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Hongkong, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Maj 2017
9.7

Thank you so much especially Matt and Janet who have been so incredibly lovely and informative and welcoming! Would love to come back and visit - stayed for 3 days 2 nights but definitely not enough.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Belgia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
18 Maj 2017
8.3

Le personnel est juste adorable, le petit déjeuner nickel et l'auberge très bien placée. Néanmoins un petit coup de neuf serait le bienvenu :) un peu cher mais je recommande

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
18 Maj 2017
8.9

Great place to stay. Everyone was super friendly plus an amazing breakfast

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Maj 2017
9.4

We had a lovely stay! Staff was super helpful & kind. Great location. Wish we could have stayed longer!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Maj 2017
10.0

Amazing. Very clean, perfect location, amazing staff.... the best hostel I've ever stayed in.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • AgusBS90
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
14 Maj 2017
9.7

It is an excellent place to stay from every point of view. I totally recommend it.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta grupy, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
11 Maj 2017
10.0

Our staying in was incredible, the lady was so nice and let us do our laundry for free. The room was really ridy as well as the kitchen and the living room. Would definetly recomand to friends.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Maj 2017
8.9

Located just a short walk from the national park, pubs, bus stop, grocery market, and kylemore abbey, the location of the hostel couldn't be better. Clean rooms and bathrooms, an expansive and well-equipped kitchen, and a nice breakfast. The hot water wasn't working one of the days I stayed, otherwise everything was great.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Maj 2017
10.0

Personnel très sympathique Grand parking Nous avons passé un agréable séjour magnifique région

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Maj 2017
6.9

Molto bello, nuovo e pulito. Personale cordiale. Atmosfera da hotel più che da ostello. Posto silenzioso. Soggiornato 2 notti.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.