Hostelworld.com

Connemara National Park Hostel - Letterfrack Lodge

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 488 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.2
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 488 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Lut 2017
10.0

Very nice place :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Lut 2017
10.0

Superbe séjour dans cette auberge ! Le personnel est très accueillant, de très bon conseil sur les activités a faire à Letterfrack (rando, etc). Une auberge ou on se sent "comme a la maison". Cest très convivial ! Je la recommande !! Merci pour ce sejour !!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Sty 2017
10.0

This was the most comfortable hostel I've ever stayed in. The staff was extremely friendly and helpful. Breakfast was included in the morning and there is a restaurant for later meals attached to the hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Sty 2017
8.9

A really nice Hostel, with great facilities, close to the Connemara National Park. It was clean, had a good breakfast and friendly staff.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Sty 2017
9.7

This is a real cozy hostel. With the nice oven in the living room we almost felt at home. The staff was really helpful and friendly and everything was clean. We got a room for two woth a private bathroom and shower which was awesome. The hostel is a bit in the nowhere and as we had no car it was a bit difficult to get somewhere. The national park however is just a 5 minutes walk away so for hiking it is the perfect place to stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Sty 2017
10.0

Friendly and clean hostel. Our stay was quiet and breakfast was good.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Sty 2017
9.1

Very nice hostel and good breakfast. You have to pay in cash (there is an ATM in the nearby shop). There is a big kitchen with everything you need to cook. The entrance to the Connemara National Park is very close.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chorwacja, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
13 Gru 2016
6.0

In the middle of a shower, full of soap, the place runs out of water.. i try to ask for som help but at 3pm there is no one working at the hostel. So i call for help and they arrive over an hour later.. Needless to say that thay is a situation you want to find yourself after a day hiking.. not even a simple "we are sorry" from the stuff.. not cool..

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
4 Gru 2016
9.7

Walking up Diamond Hill from here is lovely

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Lis 2016
9.4

Really lovely hostel right next to the Connemara National Park. I showed up and they were slow due to the time of year, so instead of putting me in the dorm room I had booked, they were nice enough to let me stay in one of their lodge rooms which was a REALLY nice treat seeing as I've been hosteling around for a while now. The only thing was, the staff that I met seemed like they were all new with very little training. And the breakfast was a bit overpriced. But overall a LOVELY place. 10/10

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.