Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Connemara National Park Hostel - Letterfrack Lodge

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 560 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 560 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.6

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Wrz 2017
8.6

Personal ist sehr nett und das Hostel hat eine super Lage für alle Wanderfreunde!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
21 Wrz 2017
10.0

Great value for money. Encountered no problems. Clean room and pleasant staff.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • matteoturchetti239938
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
17 Wrz 2017
8.3

Sebra piu un albergo che un ostello è molto pulito sia bagno che camera. La posizione è ottima per visitare il national park. Il personale è disponibilissimo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Wrz 2017
8.9

L'établissement est très bien situé et l'accueil y est chaleureuse. La salle commune est très pratique et complète bien que les chambre manquent un peu d'équipement.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
8 Wrz 2017
10.0

Just in the heart of Connemara National Park hostel is situated standing side by side with amazing restaurant/pub. I'm giving staff 12/10 rating. Amazing and easy going people. You feel special and very welcomed. There is big carpark outside and good few benches if you wish enjoy outdoor. Rooms are spacious and bathrooms clean. Beds are big and comfy. There is board where you can find all info about surrounding attractions.They have fast wifi too. Diamond hill view. Really nice place to stay :*

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Wrz 2017
8.6

Beautiful place to stay. Lovely location for exploring Connemara and the surrounding area. Facilities were lovely and clean

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Wrz 2017
8.0

Cool et posée, cette auberge de jeunesse dispose d'une chouette cuisine conviviale. Toutefois, le petit-déjeuner n'est pas compris dans le prix, et je le trouve un peu cher (7€).

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
3 Wrz 2017
10.0

Thoroughly enjoyed my stay. Good location in Letterfrack with plenty of parking. Well equipped kitchen. Comfortable bunk in ensuite room. Good shower. Friendly welcome from receptionist, Hilda. Looking forward to returning.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Wrz 2017
10.0

Amazing time there ! Really nice atmosphere, super cosy place (felt like home) and good staff. Was in a 5 beds dorm with interesting people (solo travelers) and ended up going with 2 of them to the next stop. Loved it !!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
1 Wrz 2017
8.6

L'auberge est sympa, nous avons réserver une chambre double, le seul hic c'était qu'elle se trouvait en face de l'accueil du coup il y avait pas mal de pris. Le restaurant tres bon mais un peu cher.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×