Hostelworld.com

Connemara National Park Hostel - Letterfrack Lodge

Ceny
mapa
Recenzje
9.5
Znakomity 389 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.2
ZAREZERWUJ
9.5
Znakomity 389 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.2
Connemara National Park Hostel - Letterfrack Lodge Located at Letterfrack, Co. Galway, Connemara.
Connemara National Park Hostel - Letterfrack Lodge
Ireland
Connemara Letterfrack, Co. Galway
95% 389
53.5538981 -9.9489354
Connemara National Park Hostel - Letterfrack Lodge
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
2 Maj 2016
10.0

adresse que je retiens et que je recommande

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Kwi 2016
9.7

Fantastic! Especially the food is unbelievable! Definitely recommend

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Kwi 2016
9.7

L'ostello è molto bello, con camere spaziose e bagni puliti. Il personale è davvero molto cordiale e consiglio vivamente la loro selezione di marmellate fatte in casa a colazione ;) se dovessi tornare in zona, sceglierei questo ostello di nuovo

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Kwi 2016
9.1

Nous avons passé deux nuits dans une chambre de 4 personnes en famille, c'était calme et très sympathique. Bon petit déjeuner et très bon conseils de balade. Le coin est magnifique.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Kwi 2016
10.0

Cet établissement est superbe. J'ai passé un excellent séjour. Il se situe au coeur du Connemara et à quelques mètres du Diaomond Hill à gravir pour une vue panoramique extra. L'établissement et les services sont de très bonnes qualité et l'accueil est très sympa. Si vous souhaitz découvrir le connemara, arrêtez vous ici!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
17 Kwi 2016
10.0

I absolutely loved my stay here. The location is excellent, the staff is delightful and the facilities great. Hope I can go back someday!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Kwi 2016
9.7

Très propre et spacieux, Bonne emplacement, personnel très agréable, wifi impeccable

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
12 Kwi 2016
8.6

Very friendly and helpful staff. The kitchen and common room were very nice. Best breakfast we had so far. Unfortunately the dorm was freezing cold and there were no lockers. You couldn't lock the bathroom door - not acceptable in a dorm

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Kwi 2016
10.0

What a great place ! very friendly staff, here to help us. the room was clean and the beds very comfortable. I recommend this place :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Kwi 2016
8.3

Très bien située par rapport au parc du connemara, personnel accueillant, petit dej très bien. Ce n'est pas une AJ à proprement parler plutot un petit hotel mais du coup le confort y est top et les autres clients plus posés et très agréables!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.