Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Connemara Hostel Cloverfox Letterfrack Connemara

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 263 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.7
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 263 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.7

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Wrz 2017
10.0

We were very content in this location. The proximity to the national park was extremely convenient. The food in the pub was excellent. The town is quaint. There is a grocery store across the street and several restaurants for fresh seafood. Vincent was very welcoming and communicated all we needed to know to feel right at home. Oh, they have a great gift shop too.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Sie 2017
8.0

Nous avons apprécié notre court séjour dans cette auberge de jeunesse qui est en grande proximité du parc national du Connemara. Les chambres ne sont pas très spacieuses mais l'essentiel est là, la literie est bonne et propre. Le pub adossé à l'auberge propose une restauration de qualité pour un prix raisonnable et le personnel y est très aimable.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
21 Sie 2017
8.6

Auberge très correcte avec tout à disposition. Petit déjeuner efficace. Bien situé.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Sie 2017
8.3

We stayed 6 nights at the Cloverfox. We had booked a double room. Our room was cramped with 3 beds which made moving around rather hard. The ensuite bathroom was clean. The shower was great. The faucets at the sink were in desperate need of replacement. The room was cleaned everyday but it was hard to get the dampness of the shower out of the room so our room smelled moldy after a couple of days. The breakfast area and kitchen smelled a little but were clean altogether. Breakfast was great.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Sie 2017
10.0

El hostel limpio, agradable y bien ubicado. El trato exquisito.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Lip 2017
8.9

Schönes Zimmer mit zwei Doppelbetten, aber mit etwas kleinem Bad + Waschbecken. Schöner Aufenthaltsraum und Küche mit Kühlschrank, in dem auch selbstmitgebrachte Sachen gemacht werden können. Direkt gegenüber ist ein sehr günstiges indisches Restaurant mit Mitnahme-Service, ansonsten kann man auch bei Cloverfox oder einem anderen Seafood-Restaurant gegenüber gut essen. Sehr freundliches Personal!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
24 Lip 2017
8.3

Very nice staff and perfect Location right beside the National Park. The rooms might need a little bit of updating at some point but the atmosphere makes up for most of it.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
20 Lip 2017
8.9

Nous avions pour nous deux une chambre à 6 places, très propre. L'endroit est calme, le seul bémol est la pompe qui se met en route quand quelqu'un tire de l'eau. Malgré cela, j'y retournerais sans problème.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, dwójka, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Lip 2017
9.1

endroit très sympa bien situé dans le Connemara, à 2 minutes à pieds du grand parc du Connémara, près du chateau de Kylemore, dWesportHouse, de fjord, de lacs etc... Personnel très sympathique. Goûtez à la soupe de poissons: excellente

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
15 Kwi 2017
9.1

Really nice place with a great atmosphere and an amazing host. She gave us a warm welcome and great advice on where to hike.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×