Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Comics Guesthouse

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 453 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 453 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.3
Comics Guesthouse Located at viale G. Cesare 38, , Rome.
Comics Guesthouse
Italy
Rome Lazio 00192 viale G. Cesare 38
84% 453
41.9119979 12.4682090
Comics Guesthouse
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
11 Wrz 2016
7.1

El hostel pequeño y tranquilo, no está en la mejor zona de Roma pero bastante cerca de muchos lugares y a 50mts del metro. Durante el día hay mucho movimiento por la zona por las oficinas y es lindo para recorrer a pie, pero de noche no hay nada. No lo recomendaría para alguien que quiera conocer gente dado que tiene pocos espacios comunes. El personal bastante agradable.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 25 Recenzje
5 Wrz 2016
9.4

The hostel is smaller than seems to be in pictures, but is great place to be in. Kitchen is quite small but that was not a problem for me as nobody was really cooking. Close enough to Vatican City and beside a metro station. Helpful staff. I would recommend it.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Wrz 2016
10.0

Cleaning was superb. The location is extremely good. And they provide things like nourishing hand soap - Big Towel, and there is various leftovers like instant coffee etc. they also have a ps3 with a lot of games plus a lot of movies - really just great!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Sie 2016
5.4

Didn't have a great experience at this hostel. We arrived for check in (albeit earlier than we intended during reservation) and my wife and I and another tenant we locked outside for awhile. A tenant was leaving and let us in only to find no one at reception. We waited for an hour and no one showed up, we had to find a contact number behind the information desk. The building had nice decorations that covered the old and somewhat dilapidated facilities.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Arabia Saudyjska, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
26 Sie 2016
4.6

The staff uses a paper to check people in! They have no idea if there are new reservations! Despite the heat only Windows were open! No AC

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
25 Sie 2016
8.0

Me quedé una noche más, el lugar es agradable y limpio, llegando me explicaron donde están los lugares para visitar, pero todos son muy callados.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
24 Sie 2016
7.4

Pequeño pero comodo. Bien ubicado en las cercanias del Vaticano.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
13 Sie 2016
9.7

Ótima localização. Metrô fica quase na porta. Pode -se ir à pé a vários pontos turísticos como o Vaticano, Castelo Sant'Ângelo, praça Navona, dentre outros. Fica também em uma área ótima para compras e restaurantes.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Sie 2016
9.4

El lugar es muy bueno!! Para los que vienen viajando en hostels incomodos este es un respiro para el viaje . Habitaciones espaciosas , cómodas y perfectamente ordenadas . Muy recomendable para descansar . Si quieren amigos y fiesta quizás haya q buscar otro lugar. Aunque yo conocí gente acá también .

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Sie 2016
7.7

Easy to get from the metro they let us check in early with no dramas the room was big so overall pretty happy

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.