Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Comics Guesthouse

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 524 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.2
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 524 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Japonia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
11 Wrz 2017
9.4

アニメコミックスの世界に入り込んだような宿。日本人から見てもすごい宿。おまけに安宿でバチカン市国にも近い。ほんとにおすすめ。

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
9 Wrz 2017
9.7

This hostel was perfect for us. Small, quiet, clean, good location. Our room even had a rv/dvd player! Would definitely stay here again

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Sie 2017
9.1

Easy access to all the sights only,short walk to metro. Good sized room with air con. Small communal kitchen. Owner helpful in arranging 4am taxi.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
25 Sie 2017
9.1

Great and cool hostel

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • CalebOlsen
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
23 Sie 2017
9.4

Very cool theme of comics. It is like one person's big apartment has been converted to an Airbnb, so it's pretty nice and cozy and small. There aren't too many people there at one time so socializing is limited but there is a room for hanging out that IS used if the people are cool. Very close to the Vatican, and there's a little breakfast place at the first floor. I was given a king bed! Recommended especially if you want to hit the Vatican early in the day.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • pakoespino
  • Meksyk, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
17 Sie 2017
10.0

Excelente lugar y muy buen servicio

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Sie 2017
8.3

Very good location. The price is fair for what it is. I would definitely recommend it

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • bobombmike
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
16 Sie 2017
7.7

The hostel was good. Except..... The shower was awful. Like... Really bad. Def the worst shower I've had in my entire trip. Seriously, can't stress how bad the shower was. The water pressure was terrible. And the wifi was mediocre, and I'm being generous with that statement. Other than that, the hostel was nice.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
1 Sie 2017
8.9

Wasn't sure what to expect from the pictures but it was a great place! Kinda hard to find, but close to Vatican and metro/buses. Staff was super helpful about where to go/how to get there and everything was pretty clean. It was nice to have a kitchen too!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • veronicamanrn7254
  • Chiny, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Lip 2017
10.0

是為了去看演唱會訂的這個青旅 老闆很nice 交通也很方便 環境不錯乾淨整潔 遇到的室友也超有禮貌 就很棒!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×