Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Comics Guesthouse

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 450 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 450 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.4
Comics Guesthouse Located at viale G. Cesare 38, , Rome.
Comics Guesthouse
Italy
Rome Lazio 00192 viale G. Cesare 38
85% 450
41.9119979 12.4682090
Comics Guesthouse
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
26 Sie 2016
5.4

Didn't have a great experience at this hostel. We arrived for check in (albeit earlier than we intended during reservation) and my wife and I and another tenant we locked outside for awhile. A tenant was leaving and let us in only to find no one at reception. We waited for an hour and no one showed up, we had to find a contact number behind the information desk. The building had nice decorations that covered the old and somewhat dilapidated facilities.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Arabia Saudyjska, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
26 Sie 2016
4.6

The staff uses a paper to check people in! They have no idea if there are new reservations! Despite the heat only Windows were open! No AC

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Sie 2016
8.0

Me quedé una noche más, el lugar es agradable y limpio, llegando me explicaron donde están los lugares para visitar, pero todos son muy callados.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
24 Sie 2016
7.4

Pequeño pero comodo. Bien ubicado en las cercanias del Vaticano.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
13 Sie 2016
9.7

Ótima localização. Metrô fica quase na porta. Pode -se ir à pé a vários pontos turísticos como o Vaticano, Castelo Sant'Ângelo, praça Navona, dentre outros. Fica também em uma área ótima para compras e restaurantes.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Sie 2016
9.4

El lugar es muy bueno!! Para los que vienen viajando en hostels incomodos este es un respiro para el viaje . Habitaciones espaciosas , cómodas y perfectamente ordenadas . Muy recomendable para descansar . Si quieren amigos y fiesta quizás haya q buscar otro lugar. Aunque yo conocí gente acá también .

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Sie 2016
7.7

Easy to get from the metro they let us check in early with no dramas the room was big so overall pretty happy

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Lip 2016
7.7

Stefano fue muy amable y siempre tenia la atención y el interés de ayudar, sin embargo los siguientes dias hubo un recepcionista diferente y no era muy amalable (no supe su nombre). El hostel es pequeño y por lo mismo no hay ambiente, pero la ubicacion es magnifica y la limpieza e instalaciones son muy buenas. Un punto de atención es que a veces todas las puertas de hostal estaban abiertas, es decir, la entrada de la calle, la entrada del hostel y la entrada a mi habitacion. CUIDADO

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szkocja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Lip 2016
9.7

Great place to stay. Friendly, fun and staff helpfully. Need to sort out internet tho. Easy access to metro in Rome with plenty of suggestions for free walking tours. Kitchen available for cooking g and owner brings in fresh breads and croissants for guests. PlayStation and sky also available and all rooms have air con which was great as Rome very hot. Would recommend this guesthouse to all who love travelling and want something a bit quirky.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
13 Lip 2016
9.4

Fue una perfecta estadia. El lugar es seguro y hay lockers.Stefano muy simpático y dispuesto a ayudar. Se puede cocinar tu propia comida, lavar ropa, buen internet y hay facilidades como dejar tu maleta después del check out, usar la plancha, cafetera, tostadora y microondas. Está a 15 minutos del Vaticano caminando y 3 minutos del metro. Volvería nuevamente!!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.