Hostelworld.com

Comics Guesthouse

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 413 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.7
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 413 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.7
Comics Guesthouse Located at viale G. Cesare 38, , Rome.
Comics Guesthouse
Italy
Rome Lazio 00192 viale G. Cesare 38
87% 413
41.9119979 12.4682090
Comics Guesthouse
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Maj 2016
9.1

I only stayed for one night and was very comfortable. If you don't mind all the comics, this is a great place to stay at. Was a little pricey when I stayed.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Maj 2016
10.0

This was my first solo traveling experience and I couldn't of chosen a better hostel

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Maj 2016
8.6

Economico, c'è tutto quello che serve. Forse i letti sono un po' scomodi... In sostanza superok

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Maj 2016
10.0

Muy buen lugar, decoracion muy entretenida dedicada a los comics, cuenta con cocina equipada y sala de estar con cable y play station, tranquilo, muy buen acceso a estacion de metro, cerca de todo, posible llegar a pie a todos los lugares, baños limpios y comodos. Recomendable tanto para grupos y solitario

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Kwi 2016
10.0

We really enjoyed our stay at comics! We had a great room and the staff was very responsive and attentive.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
9 Kwi 2016
4.3

Para el que está acostumbrado a hostels como medio para conocer gente, fiesta y relacionados, NO elijan este hostel. Es un departamentito hecho hostel, que no cuenta con staff (despues de las 20 hs , nadie te puede recibir por ejemplo). Además, no cuenta con desayuno, y no está demasiado bien ubicado. Simplemente, es un hostel para zafar dormir una noche, pero nada mas.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • azharmokhtar916865
  • Malezja, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
28 Mar 2016
9.7

It is located very near to the metro station and it will take you about 10 minutes to go to the center. The hostel was great, very well-furnished comic concept. Room is comfortable and toilet is clean. Not to forget the hanging out area is cool. Thumbs up also to the staffs for their efficiency in replying our emails immediately and providing us the airport taxi service although we request it quite last minute.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Mar 2016
9.4

They had their own kitchen, free tea and coffee, small and cozy, I saved a lot of money going there and met a lot of people. The atmosphere is really important in any hostel you go to.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • byrned28070
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
21 Mar 2016
8.3

Quiet, clean hostel. Could use more obvious signage but once you find it,you'll appreciate it's location. Very quiet place to stay but that suited me just fine!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Mar 2016
10.0

Ottimo ostello economico

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.