Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Come to Vilnius Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 213 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 213 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.0

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
23 Lip 2017
7.4

Enklet men priswärd. Dusch och toa ren men gamla.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • FlaviaTaynara
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Lip 2017
10.0

I loved, it was quite and clean everything that I need. The breakfast for 2€ was okay. Definitely I will be back. The staff was very friendly and helpful.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • pbennett2137563
  • Anglia, Mężczyzna, 41+
  • Obieżyświat
  • 77 Recenzje
20 Maj 2017
7.7

Located in city centre.Is on lower ground floor,so is a little dark.Reception hours limited,but I was able to arrange for an out of hours arrival by contacting hostel.Small, neat kitchen.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
19 Maj 2017
5.4

It would have been better if there was 24 hour service for security reasons. The location was close to bus station but in a dingy part of town.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
8 Maj 2017
7.1

Хостел расположен в удобном месте, одновременно близко к авто и ж/д вокзалу, а также к старому городу. Чисто и аккуратненько. Но полуподвальное помещение дает о себе знать, в комнатах холодно и сыро, ремонта давно не было, света мало+ из окон дует. А кухня уютная со всем необходимым. Два туалета и два душа находятся вместе и разделены тонкой перегородкой, что не всегда удобно. Главное разочарование : заранее просили вызвать такси на 3 ночи, в итоге ни такси, ни фидбэка от сотрудников, обидно.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Mar 2017
8.6

We had a very nice stay. The staff was kind and the space clean. We didn't have the occasion to use the kitchen but seemed as clean and cozy as the room was. The hostel is also not very distant from the bus station, making it easy to reach.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Mar 2017
9.7

Perfect location to reach Old Town, also bus station, railway station. Absolutely worth of money paid!! Very nice staff with answers to all questions.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • kisoon1106
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
14 Mar 2017
9.7

버스터미널에서 위치 가깝고, 올드타운까지 걸어서 갈수 있고, 특히 스텝분들의 친절함! 늦게까지 짐도 보관해주시고 너무 좋았습니다.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Mar 2017
10.0

Very cozy and good atmosphere,

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.