Hostelworld.com

Columba Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
7.5
Bardzo dobry 22 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.3
  • Bezpieczeństwo 7.4
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 6.3
  • Udogodnienia 7.0
ZAREZERWUJ
7.5
Bardzo dobry 22 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.3
  • Bezpieczeństwo 7.4
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 6.3
  • Udogodnienia 7.0
Columba Hostel Located at Valparaiso 618, , Vina del Mar.
Columba Hostel
Chile
Vina del Mar Vina del Mar Valparaiso 618
75% 22
-33.0248567 -71.5538263
Columba Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Mar 2016
4.3

Un baño sucio, huéspedes que montan fiestas hasta muy entrada la madrugada sin que nadie del hostel diga nada. La cama incómoda. El desayuno salva un poco pero tampoco es de lo mejor. En mi opinion: no recomendaria este hostel nunca

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kostaryka, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Mar 2016
8.9

Nice people and very helpful staff , room was clean and comfortable

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
26 Lut 2016
3.7

I didn't feel safe when I was staying there. I know this is not expected, but none of the staff spoke english when I checked in. Furthermore, the atmosphere was terrible, and the customers this place attracts where terrible. Woken up by music played by the staff and also by alot of people in my room. Breakfast was average

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Thierry96
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
20 Lut 2016
6.3

Rooms are to small and only one bath for the whole hostel (maybe 70 beds) but a very friendly stuff good nightlife and great atmosphere

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
19 Sty 2016
9.1

Gostei muito de ficar no Columba. Os funcionarios sao amigáveis, a localização é otima. Só a limpeza dos banheiros e da cozinha que deixam a desejar.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
18 Sty 2016
7.4

Good in general, but way too noisy.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
11 Sty 2016
9.7

Es un hostel ubicado en el centro de Viña ideal para ir con amigos de fiesta. Los chicos encargados del hostel nos trataron de primera y se generaba el mejor ambiente para hacer previas y afters. A pesar de armarse juntadas el hostel siempre estuvo limpio y ordenado. Muy recomendable para ir de fiesta.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
5 Sty 2016
8.6

Awesome place located right in the main street of the city, the hosts were very helpfull, good enviroment. I wish I could stay more!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Sty 2016
8.0

Muy buena onda, excelente ubicación. Baños no tan limpios e incómodos. Lo recomiendo y volveria pero mejor si solucionan esto.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Gru 2015
7.4

Pessoal muito receptivo, ótima localização e limpo. Café da manhã muito simples, falta uma proteína; um pouco de barulho até altas horas da noite;

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.