Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Columba Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.4
Bardzo dobry 35 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.5
  • Bezpieczeństwo 7.1
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 5.8
  • Udogodnienia 7.1
ZAREZERWUJ
7.4
Bardzo dobry 35 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.5
  • Bezpieczeństwo 7.1
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 5.8
  • Udogodnienia 7.1
Columba Hostel Located at Valparaiso 618, , Vina del Mar.
Columba Hostel
Chile
Vina del Mar Vina del Mar Valparaiso 618
74% 35
-33.0248567 -71.5538263
Columba Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
18 Sty 2017
6.3

The bathrooms are absolutely disgusting; in the mornings they are littered with toilet paper and paper towels. The staff is pretty cool but it is a party hostel. If you're planning on actually getting some sleep, think again.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Sty 2017
7.4

Bom hostel, porém peca na limpeza dos banheiros e da cozinha!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
10 Sty 2017
8.6

very nice, relaxed people. clean kitchen and bathrooms. hostel is very close to a lot of restaurants and shops but like 15 minutes from the sea.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
6 Sty 2017
8.3

La pasamos muy lindo..la gente muy calida, aunque soy medio obse y la verdad no encontre para nada la limpieza que me gusta, pero bue son demasiados huespedes

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
4 Sty 2017
10.0

muy lindo, volvería definitivamente.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
30 Gru 2016
8.0

Keep in mind that this is a very big hostel.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Gru 2016
9.1

The best atmosphere in a hostel I have ever stayed in! Columba Hostel was like family. I loved it so much I left and came straight back! Will miss the environment and location. Muchas gracias!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
30 Gru 2016
7.1

Esta bueno.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • fontanads
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
1 Paź 2016
7.4

A estadia foi tranquila, as instalações são exatamente como estão apresentadas no site. Entretanto as camas superiores das beliches não tem tomada, o que foi um pouco incoveniente. A limpeza do banheiro masculino também não é muito eficiente (talvez seja mais culpa dos viajantes mal educados do que do hostel, mas faltou mais frequência para manter limpo). O staff é muito tranquilo e simpático. A localização é perfeita, a uma quadra do metro e de diversas paradas de ônibus para Valparaíso.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Paź 2016
3.4

Tuvimos una pésima experiencia, al llegar nuestra reserva no estaba validada, esperamos largo tiempo para poder pasar a nuestro dormitorio, el cuál estaba sucio, mal ventilado, sin lockers para guardar nuestras cosas. Durante la noche, mucho ruido, encendido de luces constate. No pensamos volver jamás.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.