Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Columba Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.4
Bardzo dobry 53 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.6
  • Bezpieczeństwo 7.2
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 6.1
  • Udogodnienia 7.2
ZAREZERWUJ
7.4
Bardzo dobry 53 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.6
  • Bezpieczeństwo 7.2
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 6.1
  • Udogodnienia 7.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
25 Lut 2017
8.9

Mejor ubicación imposible, en pleno centro de viña !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Lut 2017
8.3

Bit of a party hostel. Not so easy to get some sleep. Not bad overall

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
14 Lut 2017
8.0

nice breakfast. the price is ok. in vina del mar the prices are more or less everywhere higher than the standart. in general it was a nice stay for a short visit in Vina. enjoy it guys

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Lut 2017
8.0

Centralissimo a pochi passi da tutto. Acqua della doccia sempre fredda. Sicuramente da consigliare

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
5 Lut 2017
6.9

Boa localização, mas o número de funcionários não é suficiente para o tamanho do Hostel. Os hóspedes eram muito relaxados e o lugar não era muito limpo (principalmente as duchas compartilhadas, onde havia uma ralo para três chuveiros...).

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
4 Lut 2017
5.4

El punto más crítico es la limpieza, el baño de damas estaba hecho un verdadero asco, yo no soy obsesiva con la limpieza pero desde el sábado en la tarde que ingresé hasta el domingo en la mañana que hice el check out no lo limpiaron ni una sola vez. El desayuno es bastante simple (tostadas, cereal y café o té), piso, camas y puertas de madera así que inevitablemente se escuchan muchos ruidos. Hostel con buena ubicación y los chicos del staff son bastante colaboradores pero igual no volveré.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Sty 2017
4.9

Estuvimos 2 noches en el hostel y ninguna pudimos dormir bien. Los pisos son ruidosos (los pasos se escuchan muy fuerte), no hay control de ruidos molestos, música, ni de la gente que entra al lugar. Los baños estaban sucios, sin papel y la ducha a veces no tenía agua caliente. Pocas cosas positivas rescatamos del lugar, entre ellas su ubicación. Pero tienen mucho que mejorar si quieren ofrecer un buen servicio.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
28 Sty 2017
2.0

Absolute worst hostel i have ever stayed in. Aftrr checkin at 5 pm, i repeatedly had to ask staff to change my dirty bed sheets. They were too incompetent to do it but aftet 2 hours i had no choice but to leave. The staff refused to give me money back. The hostel is smelly and is located in the main street with loud music and noises. Easily the worst hostel in south america and please people DO NOT STAT THERE. The staff and terrible and ignorant to cusomters requests. 👎👎👎👎👎👎

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
28 Sty 2017
3.4

Terrible breakfast. Disgusting bathrooms. Tried to pay the stay by card and the guys sighed and said that is probibly would not work. Taking out cash costs me 8000 chp and i asked that they would stand for that cost since my card works perfectly everywhere else. The staff member agreed after some arguing and i went and took out the money. At that point he took back what he said & told me that it was not their problem.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Chrischrischris
  • Szwajcaria, dwójka, 25-30
  • Obieżyświat
  • 25 Recenzje
28 Sty 2017
7.7

Cool location and pretty good facilities. Toilette are very dirty. Breakfast area and living room messy. No one cares to clean up a bit.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.