Hostelworld.com

Colors Budapest Hostel & Apartment

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 1229 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 7.4
  • Udogodnienia 7.6
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 1229 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 7.4
  • Udogodnienia 7.6

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
9 Lut 2017
10.0

Hermoso hostel, y hermosa gente!! Estamos muy felices de haber ido, lo recomendamos y repetiremos!! En resumen, se puede dejar el equipaje antes y despues de checkear, se puede cocinar, hay dos baños y dos duchas para mujeres, e igual para hombres, el desayuno es suficiente, y los cuartos son muy cómodos y lindos. Excelente ambiente :) y un servicio de recepción muy amable y completo

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Lut 2017
6.9

L'auberge est vraiment bien placée, les prix sont vraiment attractifs et le personnel est hyper chaleureux. Le séjour aurait été parfait si je ne m'étais pas réveillée recouverte de boutons rouges dus à des punaises de lit... alors attention inspectez bien les chambres

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
1 Lut 2017
9.1

Very nice location and amazing for the price. Know that because it's so cheap, that it's not a high quality hotel. But it's a nice place to just sleep and the staff are quite lovely people. They had great suggestions of things to do in Budapest.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Lut 2017
10.0

Colours hostel is an amazing place to stay. When we arrived at the hostel the staff we so lovely and helped us so much. They have 24 hour reception, so whenever you need advice someone was always there to help. The radiators were fantastic!! I managed to drench my socks and shoes in the snowy puddles and they were dry in less than 2 hours, which made my trip so much easier. The breakfast was good, The beds were really comfy and the lockers were a great size and security was great.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
31 Sty 2017
4.6

great location. Only two bathrooms very small. No private areas to change. The worst part are the staff who don't respect the quiet time they put in place. Reception is right beside all the rooms, so you could hear loud music and then talking loudly late into the night. Very, very disrespectful. Breakfast is cereal and toast.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
27 Sty 2017
8.9

Is a cozy hostel. Could be more clean. The staff is firendly and is perfect for a solo trip or a couple. not the best one for groups.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Izrael, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Sty 2017
4.0

I ordered a private double room with a private bath room. To my surprise the bathroom is not attached to the room. The shower had YELLOW LIQUID on the floor that smelled like urine!!!!!! It was disgusting The room was tiny and the bed was a bunk bed. There was a leek in the room so the floor had a wet patch at all times. The heating was working very well and everything in the apartment was new from ikea:) if it wasn't for the bathroom and bunk bed it would have been very nice

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Sty 2017
9.7

The Hostel is well located, the staff were so kind with us and the atmosphere was pretty cool! We would repeat :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Obieżyświat
  • 34 Recenzje
16 Sty 2017
3.4

Pésimo. Lo único bueno es la ubicación. Sucio. Pocos baños (2 duchas para 30personas). Sala común muy chica. Las camas se mueven mucho y hacen ruido. Ambiente malo. Había un señor mayor que intento acosae a una chica joven. Hablé con la recepción y nadie hizo nada. Puertas sin llave. Es muy raro y sospechoso que este hostel tenga una puntuación elevada.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Sty 2017
8.3

Chico pero agradable. La gente de la recepción siempre amable y buen dispuesta a ayudar

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.