Hostelworld.com

Colors Budapest Hostel & Apartment

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 1,063 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 7.3
  • Udogodnienia 7.9
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 1,063 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 7.3
  • Udogodnienia 7.9
Colors Budapest Hostel & Apartment Located at Veres Pálné utca 14, , Budapest.
Colors Budapest Hostel & Apartment
Hungary
Budapest 1053 Veres Pálné utca 14
85% 1063
47.4914496 19.0559296
Colors Budapest Hostel & Apartment
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
25 Kwi 2016
9.1

Muy buen Lugar y el personal que estaba en la Recepción nos trataron excelente! Ya que perdimos el autobús y nos dejaron estar unas horas esperando el siguiente, muy atentos! 100% recomendado! :D

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Indie, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Kwi 2016
9.7

One of the best locations to stay in Budapest. Everything is at a walking distance. The staff is amazingly helpful and will guide you even if you came totally unprepared for the trip.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
22 Kwi 2016
9.7

We had the double room which is a good price Just few minutes from the hostel in another building but with kitchen and living room for 3 rooms Nice place to recommend Just a good explanation about the door lock necessary for those coming back late

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Kwi 2016
9.1

Muy buen ambiente, localización perfecta. El staff muy atento con nosotros, nos ayudaron mucho en nuestra visita a Budapest, con valiosos consejos.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Kwi 2016
9.4

It was an amazing stay in Colors Hostel. The atmosphere was really great there, and the Danube is just a few steps from there. Thanks for everything and see you next time!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Kwi 2016
9.7

Nice friendly hostel. Good sized lockers, nice (if small) kitchen, free breakfast. The location is good and the staff are lovely.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • h_abduch
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Kwi 2016
6.0

Muita bagunça, os banheiros estavam sempre sujos, a cozinha sempre bagunçada e os 3 dias que fiquei não limparam meu quarto. Boa localização!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
30 Mar 2016
9.7

We had an amazing experience at this hostel. Friendly and helpful staff and good location. Being a couple, it was even better to stay in an apartment separated from the main building (but not too far from it), where we could enjoy a more relaxed and private stay. Ps: the only thing that they could improve is the breakfast. Better enjoying the cheap and great Hungarian food at the streets :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
30 Mar 2016
8.9

Breakfeast could be better because they have only bread,jam and cereal. heese, tomatoes, it could have been. we paid bed and breakfast but after the breakfast i was still hungry:/

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Mar 2016
8.6

Great location, good breakfast and large rooms. Sometimes a little bit loud, but still acceptable.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.