Hostelworld.com

Colors Budapest Hostel & Apartment

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 1,079 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 7.5
  • Udogodnienia 7.9
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 1,079 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 7.5
  • Udogodnienia 7.9
Colors Budapest Hostel & Apartment Located at Veres Pálné utca 14, , Budapest.
Colors Budapest Hostel & Apartment
Hungary
Budapest 1053 Veres Pálné utca 14
86% 1079
47.4914496 19.0559296
Colors Budapest Hostel & Apartment
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Maj 2016
8.9

Bon dans l'ensemble, dommage que la literie soit vieillotte.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • mummy_vampir9289
  • Tajwan, Grupy mieszane, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
11 Maj 2016
6.9

The location is great! The price of this hostel is quite ok.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Peru, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Maj 2016
10.0

Awesome hostel!!!!great people, not just the staff but the other travelers... I really enjoyed my stay at Colors . Besides , it is so close and perfectly located to all the places you should go. Additionally, since the very beginning I felt treated very nicely and all the help you need, you can get it by just asking. 100% recommended . Thank you so much from PERU!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Maj 2016
7.7

It's an appartment converted in a hostel. The toilettes are right beside the desk of the reception and to get to the shower you need to cross the intire breakfast, reception and kitchen areas. But, if you don't mind to cross the reception on your pijamas, that's a good place to stay, really cheap, with great location, decent breakfast and decent beds.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
6 Maj 2016
9.4

A very nice hostel ... thank you to all the staff! The 10pm quiet time isn't always observed, but it's a hostel so I wouldn't expect it to be!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
29 Kwi 2016
9.7

Awesome place to stay!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
28 Kwi 2016
8.9

Muy buen personal, siempre dispuestos a ayudar y el chico de la recepcion muy simpatico desde que llegas. Recomiendo para pasar unos dias en Budapest.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
27 Kwi 2016
9.1

The hostel was really cool, I stayed there for 3 nights with two friends. The location was perfect, close to everything by walk and also close to the public transport. The atmosphere was very nice and the staff was amazing! Always in a good mood and helping with everything (questions, advise and tips for the city, etc). The room was very spacious and cozy and with a table in the middle to socialize with new people! The common area with the kitchen was always active and with a good atmosphere :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
25 Kwi 2016
9.1

Muy buen Lugar y el personal que estaba en la Recepción nos trataron excelente! Ya que perdimos el autobús y nos dejaron estar unas horas esperando el siguiente, muy atentos! 100% recomendado! :D

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Indie, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Kwi 2016
9.7

One of the best locations to stay in Budapest. Everything is at a walking distance. The staff is amazingly helpful and will guide you even if you came totally unprepared for the trip.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.