Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Colors Budapest Hostel & Apartment

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 1,109 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 7.4
  • Udogodnienia 7.8
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 1,109 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 7.4
  • Udogodnienia 7.8
Colors Budapest Hostel & Apartment Located at Veres Pálné utca 14, , Budapest.
Colors Budapest Hostel & Apartment
Hungary
Budapest 1053 Veres Pálné utca 14
86% 1109
47.4914496 19.0559296
Colors Budapest Hostel & Apartment
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
19 Lip 2016
8.6

The staff here is fun and helpful. The room is large and comfortable. The location is very close to major attractions and a metro station, which is the best thing of the hostel. Would recommend the hostel to my friends.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
19 Lip 2016
9.7

Great bunch of people and really helpful.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Lip 2016
10.0

I love Colors Hostel! This is my second time staying there and I'm glad I chose it again. The staff is so welcoming and the atmosphere is relaxed. Breakfast is included, the common area is a great place to meet people and it's close to a metro stop and the river. Highly recommended.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
11 Lip 2016
9.7

Superbe surprise. Le logement était impeccable, grand et bien situé.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
11 Lip 2016
10.0

La atención y amabilidad de los staff hace muy agradable la estadía !! La ubicación es genial, en realidad me gusto mucho

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
10 Lip 2016
8.6

The bathroom flooded every time someone took a shower, and the toilets weren't very clean. The rest was very nice.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
10 Lip 2016
9.1

I would definitely recommend to stay at this hostel! The Staff was super nice and helpful. Even before check-in and after check-out, we were still allowed to use all facilities like the Kitchen and shower. They gave us good advices what to do and the breakfast (Bread, Jam, cereals) was super!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • hj68582361
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
10 Lip 2016
7.1

위치는 정말 짱이에요. 마트에서 10미터 거리에 슈퍼마켓도 있구요. 직원들이 친절하긴 한데 발코니에서 담배를 손님들보다 더피워서 종종 손님들이 직원 어디갔냐고 찾을 정도구요ㅎㅎ 호스텔 자체가 되게 좁아요 ㅎㅎ 저렴한 가격에 자는곳 굳이 안따지시는 분들에겐 추천입니다!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
6 Lip 2016
8.9

We had a great stay here. We would definitely recommend it!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Egipt, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
4 Lip 2016
9.1

Loved the location the most, very walkable for most of the popular attraction. Close to buda side. Just wished for better beds and more options for breakfast!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.