Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Colors Budapest Hostel & Apartment

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 1,214 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 7.6
  • Udogodnienia 7.6
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 1,214 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 7.6
  • Udogodnienia 7.6
Colors Budapest Hostel & Apartment Located at Veres Pálné utca 14, , Budapest.
Colors Budapest Hostel & Apartment
Hungary
Budapest 1053 Veres Pálné utca 14
84% 1214
47.4914496 19.0559296
Colors Budapest Hostel & Apartment
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Sty 2017
9.7

The Hostel is well located, the staff were so kind with us and the atmosphere was pretty cool! We would repeat :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Obieżyświat
  • 28 Recenzje
16 Sty 2017
3.4

Pésimo. Lo único bueno es la ubicación. Sucio. Pocos baños (2 duchas para 30personas). Sala común muy chica. Las camas se mueven mucho y hacen ruido. Ambiente malo. Había un señor mayor que intento acosae a una chica joven. Hablé con la recepción y nadie hizo nada. Puertas sin llave. Es muy raro y sospechoso que este hostel tenga una puntuación elevada.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Sty 2017
8.3

Chico pero agradable. La gente de la recepción siempre amable y buen dispuesta a ayudar

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
7 Sty 2017
7.1

No es como aparece en fotos. Es feo, oscuro, hay que subir varias escaleras oscuras para llegar al hostal y la limpieza tampoco era muy buena. El personal muy simpático pero todo el resto hace que no lo recomiende.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
2 Sty 2017
6.6

Personal amable y simpatico. Limpieza pesima, baños sucios y piezas no muy limpias. Recomendado solo 1 noche

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
31 Gru 2016
10.0

I had a great stay at Colors. As a solo traveller, I was able to meet plenty of people. The staff was friendly, everything was clean, and I would recommend anyone to stay here!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
30 Gru 2016
9.7

Incredible staff and a pretty cool atmosphere, totally recommended!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Gru 2016
10.0

I booked a private room. This room is located in a different apartment and building the reception and shared rooms are (but it's close to it). The apartment and room is very clean and good looking. I had a good time there with my love. I will miss it for my whole life.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Gru 2016
6.0

A huge disappointment was that everyone in our room apparently has never stayed at a hostel before and each person would turn the light on in the middle f the night. One man knocked before coming in each time (it was his room and also woke us up at 4am to tell us a man had taken photos of us?! These were obviously not the hostels fault, although I get the complaints about middle aged guess now. Overnight staff was sleeping and had to wake her to check out. You can find a better hostel for the $

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Indie, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Gru 2016
3.1

It was horrible expereince to be honest. The place is not cleaned and give you an atmosphere of entering a gangsters place. My friend was scared of sleeping there so we came late night. 1. The rooms were not clean and worn out bed sheets were given. 2. The toilets were so dirty 3. The beds were shaking and I feared i may break my back.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.