Hostelworld.com

Colonial House Quito

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 348 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 348 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.4
Colonial House Quito Located at Olmedo E 432, Vicente Len, Quito.
Colonial House Quito
Ecuador
Quito Olmedo E 432, Vicente Le�n
89% 348
-0.2217001 -78.5052967
Colonial House Quito
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
23 Kwi 2016
9.4

Destaco primeiro a boa localização: próximo ao centro histórico, à Basílica do Voto Nacional e à parada de ônibus (trolebus e metrobus) Marín Central (parada importantíssima para ir para Mitad del Mundo e Latacunga, se estiver nos seus planos). Achei bem organizado, bem limpo, atendentes muito simpáticos e prestativos (desde o irlandês que me atendeu no check-in e me levou ao meu quarto, ao belga que me forneceu boas informações sobre turismo e transporte na cidade e ao americano gente fina que

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • mathieublum6782
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
16 Kwi 2016
8.9

Great stay at colonial house! Staff was very helpful and the place was great :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Mar 2016
9.4

Really nice quiet hostel

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 20 Recenzje
27 Mar 2016
10.0

One of my favourite hostels! Location is great - 5 min walk to La Marin station for Trolebus and Ecovia buses across the city and onwards to Mindo, Banos, airport etc. Staff/volunters are so friendly and welcoming! Lots of helpful information and maps available for free (also free walking tour) and they help you out with reasonably priced tours. Facilities = everything you need: garden, bar/games room downstairs, chill living area upstairs, 3 well stocked kitchens. Very clean. Highly recommend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Mar 2016
10.0

Really enjoyed the area and the staff were very helpful with all of our questions. No doubt I would come back to Colonial House if I return to Quito.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Georg1994
  • Niemcy, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Obieżyświat
  • 30 Recenzje
14 Mar 2016
8.6

Für wenig Geld ein super Doppelzimmer mit zwei großen Betten und privatem Bad bekommen. Mitarbeiter waren immer freundlich und bemüht zu helfen. Einziger minus sind die gästeküchen die nichtmal 3 Teller haben und auch nur eine Pfanne und einen Topf wo hingegen die mitarbeiterküche vor Ausstattung überläuft

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, dwójka, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Mar 2016
9.1

Very nice staff and volunteers, and very helpful. Nice atmosphere.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
8 Mar 2016
9.7

We enjoyed our stay with colonial house. Only problem the first day was the kitchen had very little pots and dishes. Yet, we asked the staff and they have other kitchens and items we could use, just needed to ask. Great location! Felt safe. We're runners, and the park is close, just up the stairs for a great place to run. We will stay here again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
29 Lut 2016
9.4

Nous avons beaucoup aimé cet hostel, nous y sommes restées presque qu'une semaine et on s'y sentait comme chez nous. Les lits sont vraiment très confortables et le tour guidé de la ville est un plus dont il faut profiter. Il y a pleins d'astuces pour préparer la suite de votre voyage ou les visites que vous pouvez faire. Je le recommande chaudement!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Lut 2016
8.9

Great vibe for a chill spot to hang out and meet new people. The décor is amazing as well. Always opened the door in the middle of the night, really cool spot. Would stay again.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.