Hostelworld.com

Colonial House Quito

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 362 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 362 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.4
Colonial House Quito Located at Olmedo E 432, Vicente Len, Quito.
Colonial House Quito
Ecuador
Quito Olmedo E 432, Vicente Le�n
89% 362
-0.2217001 -78.5052967
Colonial House Quito
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
20 Cze 2016
9.7

Very well equiped, athmospherical, quiet hostal, at times feels a bit empty though, internet not exactly stable

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Cze 2016
9.4

Very helpful staff at all hours. Chill vibe in old town. Free coffee and tea. The breakfast (for and extra 3.50) was great also.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Maj 2016
9.7

Great Hostel, very friendly staff who were more than happy to help us with anything that we needed. I would stay here again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Maj 2016
8.9

Wir waren 3 Nächte dort und würden es jederzeit weiterempfehlen! Es arbeiten nur freundliche und sehr sehr hilfsbereite Mitarbeiter / Volunteers im Hostal die sich jederzeit um alles kümmern! Kaffee zum selber mahlen und entspannen im hauseigenen Garten.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
22 Maj 2016
9.1

Very friendly staff, excellent garden, pool table and comfortable rooms and beds. Kitchens very useful but not enough cutlery and pots and pans. Great view from the balcony.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
22 Maj 2016
6.9

Noisy room, the door of my private room just a timber board. can not fully cover the opening. no privacy at all. From the airport to old town by official taxi only 25usd, book with the hostel cost 30usd.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
16 Maj 2016
8.3

The colonial house was a great place to stay in old town, good location, good value for money, and great additional facilities. Free (real) coffee, tea and water, nice hangout room and outdoor garden with hammocks and additional seating. It's a pretty full hostel though so it could get a bit loud at times. Only real complaint is that all the staff are volunteers, which is great and they are friendly, but they weren't able to answer any of our questions about the city: food, bus times, security.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
5 Maj 2016
6.3

It costed $60 for the airport port transfer arranged by the hostel. I found out today it could be $45 if you use the same taxi back. Do not fly to Quito unless you have a cheap transportation.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
1 Maj 2016
9.7

Sehr freundliche und hilfsbereite Gastgeber. Das Frühstück ist üppig, gesund und preiswert. Die Atmosphäre ist angenehm, auch im sonnigen Garten mit Ententeich.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
29 Kwi 2016
8.0

Cool building cool location close to the historical centre rather then the tourist centre of Mariscol, only a $4 taxi ride away though, cool pub/brewhouse 100m from the hostel, staff are friendly seem to be all volunteers good facilities. Hostal does lack a bit of atmosphere was really quiet when we were there but the wifi!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.