Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 88 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.0
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 88 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.0

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Republika Południowej Afryki, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
14 Lip 2017
8.3

Coffee Shack is a great place to stay. It is just such a pity that there is so much aggressive begging and harrassment from the locals, that was not there 5 years ago. I did not feel safe on the beach as a female alone. Community needs to work this out, as Coffee bay is such a magical place.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Lip 2017
10.0

Highly recommended. Friendly staff who are good at learning your name very quickly, good food, good vibes. Girls' dorm was clean and comfortable, but make sure you fully close the door to lock it. The area is beautiful (go explore!) and the waves are perfect for beginners! I miss it already.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Cze 2017
10.0

Super Hostel in toller Umgebung! Bieten super Touren an und man hat eine Menge Spaß!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Maj 2017
10.0

The best! I really enjoyed my stay there.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Republika Południowej Afryki, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Maj 2017
9.1

I enjoyed my stay however when I made the booking I had searched for a room for two people. And the price of the room didn't say it was only for one person but for the room. I had clearly stated that the booking was for two people when I searched originally. When I arrived however I was told it would be double the quoted price because there were two people. I was extremely disappointed and said that I had been told it would be R350 on the website but now had to pay double.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Maj 2017
10.0

Классический бэкпекерский приют. Но разделенный на молодежную и взрослую части. Я жил в шикарном круглом хатце во взрослой части. Во взрослой части тишина, все веселье в молодежной. Питание, спиртное, экскурсии - все на приличном уровне и недорого. Я остался доволен полностью. Простил персоналу даже то, что обратно до Умтаты отправили на минибасе с местными жителями, не было трансфера в этот день.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Kwi 2017
9.4

Mega Stimmung im Hostel. Jeden Abend wird Dinner für 75 Rand angeboten.. Es ist günstig und lohnt sich total! Sehr lecker und frisch zubereitet.. Für veggies gibt es auch was :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
21 Mar 2017
8.9

Its a really nice place. Its very green and close to a nice beach. They got good activities (surf lessons for 60 ZAR...) One night is to less. The way is very far.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
13 Mar 2017
9.1

O hostel é bem alternativo, o clima é muito bom! Tudo bem limpo e organizado, o único porém é que as huts fican do outro lado do rio e não tem wifi la. Ebtao vc tem q atravessar esse rio toda vez para ficar do lado onde tem o bar, wifi, mas ficaria lá novamente, o lugar é bem bonito.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.