Hostelworld.com

Clink261

Ceny
mapa
Recenzje
7.9
Bardzo dobry 1,803 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 7.3
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 7.4
ZAREZERWUJ
7.9
Bardzo dobry 1,803 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 7.3
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 7.4
Clink261 Located at 261-265 Grays Inn Road, Kings Cross, London.
Clink261
England
London WC1X 8QT 261-265 Grays Inn Road, Kings Cross
79% 1803
51.5289176 -0.1200771
Clink261
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Maj 2016
6.3

Atmosphere was kind of gloomy in the Clink261. I thought I could meet good international friends. But all facilities were bad than I thought. But Free breakfast and location were perfect!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
22 Maj 2016
6.6

I chose this hostel for the location, which is next to the Kings cross train station, which is always nice. However, the room was really small and there was 2 outlets on the wall for the whole 18 beds dorm. At least the staff was helpful and gave us an extension. The lockers in the room were too small for a laptop, but you could store your stuff in a bigger locker at the reception. Free breakfast, with some choice of cereal and bread (but you can't cook your own food until 1 PM)

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
21 Maj 2016
10.0

Good location, close to tube station, train and convenion store.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Maj 2016
4.6

Los baños eran pequeños e incómodos y con mala higiene, la habitación tenía mucho olor a humedad y para nosotros no era el mejor ambiente, como apreciación personal, el Lugar no nos gustó. La ubicación relativamente buena por estar cerca del metro y con bicicletas alrededor.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
19 Maj 2016
6.3

Bueno pero no tiene lockers para dejar tu valija y tmp tiene enchufes para cargar el celular...salvo q bajes a la cocina...eso me molesto ya q es algo basico para un viajante...

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Grupy mieszane, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
19 Maj 2016
7.7

Pretty good in comparison to other hostels I have tried in London. Small rooms, but that is normal. However, it was the worst wifi connection I've had at a hostel anywhere in years. Time to upgrade to handle demand!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
18 Maj 2016
8.0

Pasé una noche. Muy buena onda. Fiesta entre argentinos y toda la gente q se sumó jaja

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • kimhb2748
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
17 Maj 2016
9.4

Kings cross 주변이여서 너무 좋았어요 유로스타 탈때도 좋고 지하철 노선도 많이 있어서 엄청 편하게 다녔어요 어짜피 런던에선 걸어다닐수만은 없으니까요! 직원들도 친절하고 청소도 매일매일 하는거 봤어요! 조식도 뭐 그냥저냥 괜찬구요 ㅋㅋ 보안은 전부 카드키 이용해서 좋았어요 24시간 이구요 10시 체크아웃은 좀 빡셌네요 ㅋㅋㅋ

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
17 Maj 2016
7.1

Great location. Rooms are small and becomes stuffy. The walls are paper thin so you can hear doors slamming and people talking throughout the night. Beds come with plenty of power points.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
15 Maj 2016
8.3

Clink was a great hostel to visit. Only a short walk from Kings Cross Station. There walkers lots of tours and activities that the hostel helped out with. The wifi was a bit of a nuisance, but that's about it.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.