Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Clifton Guesthouse

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 75 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 7.4
  • Personel 10.0
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.9
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 75 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 7.4
  • Personel 10.0
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.9
Clifton Guesthouse Located at Ennis Road, Limerick, Limerick.
Clifton Guesthouse
Ireland
Limerick Limerick Ennis Road, Limerick
87% 75
52.6686013 -8.6524629
Clifton Guesthouse
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Włochy, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Wrz 2016
10.0

Great place, Great Paul, Great dog

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • annekadistel1574
  • Niemcy, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
2 Wrz 2016
8.3

Sehr freundliche und hilfsbereite Gastgeber, interessante Lounge mit dem gotischen Kamin. Es läuft ein noch recht junger und nicht ganz stubenreiner Hund in der unteren Etage herum; das könnte manchen abschrecken, aber er war lieb.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
25 Sie 2016
9.4

Our stay at Clifton House made our trip to Ireland perfect. 1. If you are planing a trip to Ireland you should give Limerick a try. This city has a lot to offer! 2. You should stay at Clifton Guesthouse! It is a small, very friendly, charming and comortable family-run hotel, that I have been falling in love with.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Sie 2016
9.4

Most warming welcome in this very old but cosy hostel. Great price quality ratio.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Japonia, Kobieta grupy, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
18 Sie 2016
9.4

宿のご主人マイケルがとてもフレンドリー。 犬のプルートも一緒に出迎えてくれて、まずは犬の紹介から始まりました(笑) 近所の犬もお庭に遊びに来ていたり、犬好きにはたまらないと思います。 お部屋は16もあるそうで、私たちのほかにも何組か泊まっていましたが音も気にいならずゆったりと泊まれました。 泊まったお部屋はバスタブもあって浸かれたので良かったけどシャワーはちょっと弱くて、温度調節が難しかったです。

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Cze 2016
9.4

Limerick wasn't the most exciting town on our trip, but staying with Michael and Mary made it well worth the visit. The house was only a thirty minute walk from the City Centre, but Michael insisted on driving us wherever we wanted to go. The car rides were educational and very enjoyable. He and his wife also cooked us a homemade breakfast that we weren't expecting, and it was gorgeous. Bottomline, this B&N was worth every euro.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Maj 2016
8.0

Michael and Mary are two really nice and friendliy Persons. We had a really lovely room and the 25 minutes walk into the City was no Problem, Michael was so nice to drop us into the City. But its also no Problem to walk that way. We had nice talks and they do everything for you. So thanks for a really nice stay in your house. Michael und Mary sind 2 wunderbare Gastgeber. Die zu jederzeit auf die Wünsche und Bedürfnisse ihrer Gäste eingehen. Ich kann die Unterkunft nur jedem empfehlen.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Maj 2016
9.1

Great stay.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.