Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Citystay Mitte

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 3,381 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 7.7
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 3,381 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 7.7
Citystay Mitte Located at Rosenstrasse 16, , Berlin.
Citystay Mitte
Germany
Berlin Berlin 10178 Rosenstrasse 16
83% 3381
52.5216003 13.4047150
Citystay Mitte
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Lis 2016
8.9

Friendly staff, close to s-bahn and Main trainstation and in the middle of the Centre

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Lis 2016
8.9

Really cool place to stay for a weekend. I really enjoyed my stay and the location is phenomenal. The staff was really helpful and assisted me with charging my phone whenever I needed assistance. Also, I was able to rent a towel and other supplies for free (just had to pay a deposit).

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
19 Lis 2016
8.6

A vert good hostel in a perfect location, nearby everything and connected to many public transportation's options. The staff was't so helpful as I expected, they make me questioning myself about many informations, so I had to trust on Google only. The room was one the best that I have had and the security is spot on.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Lis 2016
8.6

Ich bin auch rundum sehr zufrieden und das Bett war sehr gemütlich das ist für mich das Wichtigste.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Lis 2016
8.0

Good overall experience, although the soundproofing is very bad

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Lis 2016
9.4

역도가깝고 샤워기가 랜덤인거빼면 다니기 좋음 특히 쇼핑하기 좋은것같다.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
9 Lis 2016
8.9

Excellent stay, perfect base for Berlin and home to some very peculiar characters.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
5 Lis 2016
7.1

El lugar es bueno, pero no excelente. Para un par de noches funciona. Pero cabe mencionar que las duchas son un poco sucias y molestas de usar, por otro lado las camas rechinan mucho .

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
3 Lis 2016
6.6

The hostel was ok, well located and with all the services you need but it didnt hve much of hostel vibe as you dont have a common space or a kitchen where to chill and just talk with people from all over. Except from the two guys that worked in the bar, the recepcionist where not really nice or kind (specially a blond girl!).

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
3 Lis 2016
4.0

La ubicación es lo único bueno, al medio de todo. Uno de los chicos de cuarto fumaba todo el tiempo (en la habitación), la gente del hostal nunca se enteró obviamente porque nunca controlan las habitaciones. A la noche hizo entrar a una chica a la habitación (nadie controla) y tuve q aguantar que tengan relaciones al frente mío (me hacía el dormido obvio). La habitación estaba sucia, los baños también, el sistema de la ducha es incomodo, el desayuno caro y básico.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.