Hostelworld.com

Citystay Mitte

Ceny
mapa
Recenzje
8.1
Fantastyczny 3434 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.1
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 7.5
  • Udogodnienia 7.5
ZAREZERWUJ
8.1
Fantastyczny 3434 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.1
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 7.5
  • Udogodnienia 7.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
11 Lut 2017
4.3

La limpieza de los baños es terrible. Para bañarte, las duchas tienen el sistema de regulación de agua que se corta en 3segundos, por lo que tenes que mantener apretado el botón con tu mano. Son horribles las duchas, parecen de una prision. El wi-fi se corta, funciona mal. LO ÚNICO BUENO: la ubicación. No volvería!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
9 Lut 2017
8.9

The bathrooms/showers need updated. Other than that it was a good place over all

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Lut 2017
7.1

The hostel and the people traveling were great! Location was also amazing for what we wanted to do! Only down side was some of the staff. Very rude, sang while we asked questions, or yelled at us because we had five minutes to check out. Staff set the vibe, and these few were killing ours.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
27 Sty 2017
9.1

Although I only stayed there for a night, I really enjoyed it there! The hostel was located very Close to the City centre- you could walk by feet. The beds were comfortable- maybe a bit old already. But I only paid 14€ for a night- so I didn´t expect more ;) The breakfast wasn´t included. but for 5,50€ you could get a buffet there. I liked the atmosphere of the Hostel, the stuff and also the People who stayed there. All in all a very nice place to stay in Berlin :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Sty 2017
9.4

Buena ubicación. Mi vuelo llego muy tarde y es muy conveniente el hostal ya que la recepción es 24h. Habitación de dos personas sin baño, pequeña pero suficiente. Único inconveniente es que estaba cerca de la puerta de entrada al pasillo y se escucha el ruido cada vez que alguien entraba. Limpieza muy buena. Muy contenta. Repetiría.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Peru, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
27 Sty 2017
9.4

Great location. The main atractions are at walking distance. Friendly and helpful staff, especially the Spanish guy.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
19 Sty 2017
7.1

Posto molto centrale questo è senz'altro il gran punto a favore...bar molto accogliente e non costoso...l'unica pecca è un po' la pulizia dei bagni ...che la sera diventavano veramente sporchi...per il resto è ok

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
18 Sty 2017
7.1

Lo mejor (y lo único que tiene) es la ubicación. El resto no merece la pena: duchas que dejan mucho que desear, camas que no te podes mover ni un poquito de ruido que hacen. Sala común con muuuy poca onda y música para dormirse, mas q interactuar. Parte del personal es bueno, pero solo lo justo (con lo que les corresponde hacer). El WiFi que tienen es super precario, se corta muy seguido. Lo siento, pero no volvería.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
17 Sty 2017
7.7

Sin duda la ubicación del hostal es lo mejor que tiene, a menos de 5 minutos caminando de Alexanderplazt. Las habitaciones son correctas, nosotras estuvimos en una de 6 camas mixta con baño propio. Las camas son muy incómodas, no lo recomendamos para mas de 4 o 5 días. El resto del hostal bien. Las personas de recepción a excepción de dos chicos el resto muy bordes y parecían que no les gustan los turistas. Volveríamos a este lugar por su ubicación.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Rumunia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Sty 2017
9.4

Location super close to much of the center highlights: Alexanderplatz, TV tower, Berliner Dom, Unter den Linden, Brandenburg Gate, etc. Clean comfy rooms, good breakfast all you can eat, chill facility, good music around reception area, very helpful and friendly staff. Special thanks to Michael (Misa) and the staff lady who had a forenoon shift on 14.01 (I forgot her name) and has great tastes in music (La Femme - Où Va Le Monde :) - both were super friendly and provided great customer service!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.