Hostelworld.com

Cityherberge

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 555 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 9.8
  • Udogodnienia 8.7
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 555 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 9.8
  • Udogodnienia 8.7
Cityherberge Located at Lingnerallee 3, 01069 Dresden, Dresden.
Cityherberge
Germany
Dresden Saxony 01069 Lingnerallee 3, 01069 Dresden
89% 555
51.0465069 13.7451624
Cityherberge
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
16 Kwi 2016
10.0

Everything was simply PERFECT!! The rooms are clean, large and comfortable, as if you were in a hotel. Breakfast is super, too!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
12 Kwi 2016
8.6

Great service, friendly staff. The 24-hour reception was a plus... The only thing I wud recommend would be a better internet connection. Would definitely recommend this place to others visiting the area (:

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Słowacja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Kwi 2016
9.1

A was very satysfied. Good luck!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Mar 2016
9.7

Es war echt super.Ganz tolle freundliche holfrberete MitarbeterInnen. Ein dickes Lob!! Es war auch sehr sauber.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Lut 2016
6.6

The hostel is very clean and the location is excellent. Still, I wouldn`t recommend it further, as I think the atmosphere was very poor.In my opinion, it`s not suitable for young people, as I prefer lively places with common room.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
8 Lut 2016
10.0
Przetłumaczone przez Google

Pokój śniadaniowy i cena jest super! Więcej informacji na temat dnia i chciał ... Widziałem wiele osób starszych znajomych wiszą w schronisku zgiełku tętniącego jakbyś kto jest ildeut dużo!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • wltn0630
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
16 Sty 2016
9.4
Przetłumaczone przez Google

Byłem dwa dni w pokoju jednoosobowym jest raz za złe przez kaustycznej Villa Hostel w Dreźnie ... Hotel onjul się zbyt realne. Śniadanie jest również zalecany różnych dni .. Drezno Meissen dni (Drezno przedmieście) Jak to o co najmniej raz To powinno być w porządku pobyt w hotelgeup. Jednak! Wi-Fi niewiarygodnie powolny. Wezmę 30 sekund, gdy aktualizowany jest również Naver podejmowanie ㅋㅋ yijeongdo Like Like

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Gru 2015
9.1
Przetłumaczone przez Google

Bardzo dobra lokalizacja, pracownicy byli pomocni, ale były naprawdę bardzo niegrzeczne od chwili przyjechaliśmy, ja przypadkowo zarezerwowane wspólną łazienkę akademiku, a nie prywatnym pokoju łazienka i kobieta czuję się jak idiota dokonywania tego błędu, a następnego dnia czuliśmy się w ten sam sposób, kiedy z prośbą o pomoc z kluczowych zasnąć. Wszystko było w porządku, inne niż to,

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Gru 2015
10.0

Felt like a five star hotel at regular hostel price. Definitely the best hostel I've ever stayed at.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Lis 2015
9.1
Przetłumaczone przez Google

Jest bardzo ładny, czysty i dobrze położony, w odległości zaledwie 5 minut spacerem do centrum starego miasta. Latem to musi być wspaniałe.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.