Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Cityherberge

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.3
Znakomity 598 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 10.0
  • Udogodnienia 9.5
ZAREZERWUJ
9.3
Znakomity 598 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 10.0
  • Udogodnienia 9.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
10 Sie 2017
10.0

The perfect mix between an hotel and an hostel. The room is comfy, there is a lot of very clean shared bathrooms (i've never waited), and the breakfast is AMAZING ! (So many different things : impossible to taste everything) Super location very close to the old Town (2 min walk).

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
30 Lip 2017
9.7

Nos quedamos solo una noche. La ubicación perfecta y todo muy limpio. La habitación amplia y luminosa. Hay baños privados y compartidos y completando nuevos.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Lip 2017
9.4

Eine Nachtruhe wäre angebracht. Zumindest ab Mitternacht könnte den Gästen in der "Bar" draußen gesagt werden, dass andere Gäste vielleicht schlafen wollen. Insgesamt ist das gebäude sehr hellhörig, besonders die Fenster. Ansonsten absolut empfehlenswert. Auch der Fahrradverleih war super. Das Frühstück könnte manch Sterne Hotel schlagen.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Lip 2017
6.9

Die Sicherheit war schlecht, weil jeder an der Rezeption deinen Zimmerschlüssel abholen konnte, es wurde nicht kontrolliert. Die Mitarbeiter haben uns nicht so viel/gut beraten.. bei der Abreise wurde nicht mal richtig Tschüss gesagt. Keine so gut Atmosphäre, weil es so ein großes Hostel ist und man kaum Leute trifft. W-LAN war sehr sehr schlecht! Egal wo, es gab keine Stelle mit gutem W-LAN, sagten selbst die Mitarbeiter. Was gut war: Frühstück, Saubarkeit, Lage.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Lip 2017
9.1

Very clean and safe. I felt very well during my stay. Breakfast is super good! Highly recommend!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Norwegia, Grupy mieszane, 41+
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
1 Lip 2017
10.0

This is a hostel located just e 3 minute walk (if you are lucky with the tragic lights ;) ) from the start of the historical center of town. The rooms have high standard. So does the bath rooms. And we experienced no ques when needing shower or toilet. It is a quiet area, but close to restaurants and bars. You get a descent breakfast. All in all good value for the money :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Maj 2017
9.7

Excelente lugar!!! Lo unico que no me gusto es que te cobraran extra por la fruta en el desayuno buffet.....se supone que es buffet....bueno por lo demas super lindo!!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Maj 2017
8.6

Très chouette et pas cher! Le personnel est bête comme ses pieds, maisles chambres et les douches sont vraiment super et confortable. Proche du centre ville, ça se fait très bien a pied !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Maj 2017
10.0

Es war rundum perfekt. Alle sehr freundlich, alles blitzsauber, das Frühstück super. Die Lage ideal. Ganz herzlichen Dank an das ganze Team! Anne und Rudi Seger

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
24 Mar 2017
9.7

너무 좋았어요!!!! 다음에 가도 또 가고싶은 곳이에요 너무 청결하고 수건도 갯수 제한없이 다 쓸 수 있어서 좋았어요 그리고 조식이 정말 짱짱짱

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.