Hostelworld.com

City Walls Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
9.3
Znakomity 1,386 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 8.8
ZAREZERWUJ
9.3
Znakomity 1,386 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 8.8
City Walls Hostel Located at Svetog Simuna 15, Old Town, Dubrovnik.
City Walls Hostel
Croatia
Dubrovnik 20000 Svetog Simuna 15, Old Town
93% 1386
42.6394679 18.1081509
City Walls Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
17 Maj 2016
10.0

Fantastic place to stay in heart of Dubrovnik old town. Everything was wonderful couldn't be happier. Great place for solo traveller like myself to meet people and really felt welcome!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
17 Maj 2016
9.7

Really nice hostel with helpful staff. I met some amazing people there.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Maj 2016
7.4

The hostel is in a good location, inside the walled city. The facilities were pretty old though, everything squeaked a lot (beds, floor, doors) and the lockers didn't all shut properly. Also, the website says they have an age restriction, but I stayed in a mixed dorm and there was like a 50 year old man in my room one night. When I mentioned something to the girl at the reception, she said the age restriction wasn't really strict and as long as people looked okay, age didn't really matter.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
14 Maj 2016
9.1

Great place to stay. Staff was very friendly. Super central location.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Maj 2016
9.4

Hostel dentro da Cidade Antiga, não poderia ter uma localização melhor. A funcionária Mariana é excelente, nos mostrou a cidade toda, nos deu dicas de lugares pra comer e visitar.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Maj 2016
10.0

The hostel is great. The staff are so friendly and helpful.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Maj 2016
8.6

Decent price for pricey Dubrovnik. Neutral atmosphere - there is a common room, though. Great location, helpful and nice staff. Good bathrooms, nice standard - although it seems like the floors have different layouts. My 1st floor dorm was good.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
12 Maj 2016
9.7

Staff is awesome. Rela and Mariana are really kind, great information given. Clean hostel, Perfect location, big rooms. Small kitchen and common area, but is ok to hang out

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
8 Maj 2016
8.6

Right in the old town. Clean and small hostel. Good bathroom although there is only one per level. Nice to have a thick pillow. Breakfast is only one type of cereal. No bread or spreads. Not really a proper kitchen. Only a small electric stove and small bar fridge. Just fyi for those that want to cook A good atmosphere. Would recommend for those that want to be central and don't want to cook.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • andykarl87
  • Egipt, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Maj 2016
9.4

it's unique experience, to be in the heart of the old city , nice place,stuff, good cleaning, about the location it's super just few steps to everything around , never enjoy Dubrovnick without staying there, as I was the first Egyptian 🇾🇪, Andrew

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.