Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

City Hostel

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
9.5
Znakomity 136 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.8
  • Bezpieczeństwo 9.8
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 9.2
ZAREZERWUJ
9.5
Znakomity 136 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.8
  • Bezpieczeństwo 9.8
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 9.2
City Hostel Located at Radnicka 21, , Novi Sad.
City Hostel
Serbia
Novi Sad Vojvodina 21000 Radnicka 21
95% 136
45.2494223 19.8486042
City Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 24 Recenzje
21 Lip 2016
9.4

Sweet little hostel in the perfect location wih a nice garden area to relax in..

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Lip 2016
8.3

Everything was in order. Could have been a little cleaner. Strongly recommended!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
5 Lip 2016
10.0

Great and friendly staff

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Cze 2016
9.7

Great little hostel, we really enjoyed our stay. Marko who worked the night shift was extremely fun to hang with. Živeli!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
30 Kwi 2016
9.7

Loved my stay in this hostel in my favourite city in Serbia. The location is perfect, close to the city centre as well as the fortress. The staff was friendly and helpful, especially the owner Igor who went out of his way to chat over coffee, give interesting tips about the surrounding area and on my last day gave me a ride all the way to Belgrade! I wish him all the best for his future plans for the hostel :).

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
10 Kwi 2016
8.6

Wifi was really slow here. Other than that can't complain. Nice place, friendly staff and good location.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
9 Kwi 2016
9.7

Great hostel and great staff. We needed help to get from Vrsac to Novi Sad on a Saturday evening, the staff wrote us an email with bus and train schedules. The hostel is really well located, 5min walking from the historical center and direct bus from the main station. Very clean and great atmosphere!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Kwi 2016
9.4

I only stayed here for a night and it was pretty empty, but I really liked the hostel! Chill environment and the staff were super nice and helpful. The patio area is a nice. The shower leaked a bit and the fridge in the kitchen is small so I can imagine it might be hard to store food when it's busier. But overall I had a good experience here.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Iran, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Mar 2016
9.4

All a traveler need from a hostel can be found in this place! starting from clean & tidy environment till friendly & helpful staff!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
16 Mar 2016
10.0

Great Hostel. City is dirty ..

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.