Hostelworld.com

City Hostel Seattle

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 2,578 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.7
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 2,578 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.7
City Hostel Seattle Located at 2327 2nd ave., Seattle, Seattle.
City Hostel Seattle
USA
Seattle Washington WA 98121 2327 2nd ave., Seattle
91% 2578
47.6146257 -122.3464536
City Hostel Seattle
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
23 Kwi 2016
8.3

우선 각 층마다 샤워실, 화장실이 많은 건 좋아요. 그런데 불편하고 뭔가 불안한. 로비 들어가기 전에 항상 문열려 있어서 그냥 들어가면 무조건 카드 확인해요. 아, 헤어드라이기 빌려주는 거 좋아요. 조식도 맛있어요. 대신 침대가 너무 자유분방해서 막 움직여요. 시애틀 날씨 탓인가 방에 조금만 문닫아와도 냄새가 나요. 근데 뭐 창문 열면 바로 빠져요.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
22 Kwi 2016
6.9

Хорошее месторасположение рядом с центром и в приличном районе. Но сам отель уже потрёпанный, в мрачных тонах, покрашен изнутри в черный цвет(( В номерах душно( Душевной и интересной атмосферы - не замечено.переночевать пару дней - нормально, но не больше

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Kwi 2016
9.4

Excellent staff, perfect location. Clean and very safe. The halls are a little gloomy and the sink in our room was so small that I couldn't wash my face without getting the floor wet.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Kwi 2016
8.0

Clean, friendly hostel in a good location. Staff very welcoming and helpful.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Kwi 2016
10.0

Great central location. Staff all very frendly. Hostel clean and veey little noise. Well none where my room was.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Kwi 2016
10.0

This was my first stay at a hostel in the States, and it exceeded expectations. Such a wonderful place. Great location, people, set up, and very clean. The water pressure in the showers was great. Highly recommend this hostel to everyone.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Kwi 2016
10.0

I stayed at both HotelHotel and City Hostel and they're both fantastic hostels. The staff was super friendly and they all seemed to enjoy working there. Breakfast was good: a buffet of cornflakes, toast and spread, fruit, coffee and tea. There's only one toilet/shower per bathroom, and I always found a free bathroom. Pretty awesome for a travellers' hostel! Downtown location perfect for exploring the Market, visiting the Waterfront or partying in Belltown. Bit few power sockets.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • megangallagher82680
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Kwi 2016
9.4

This is a really great location and the staff are helpful. The cons are that the WiFi is terrible (there is a Starbucks one street over you can go to) and the breakfast consisted of brown bananas, toast, and Raisin Bran cereal (but there are really great breakfast options at nearby Pike Place Market). The pros of location and cleanliness outweighed the cons for me BUT if WiFi and Breakfast are important to you consider a different location.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Kwi 2016
9.4

Super freundliche Mitarbeiter und alles ist sehr sauber, da regelmässig geputzt wird. Duschtücher kann man mieten, ebenso Schlösser. In den Zimmern hat es Schliessfächer. Frühstück ist inbegriffen: Corn Flakes, Früchte, Toast, Kaffee und Tee (mehr braucht es für mich gar nicht). Die Lage ist auch gut, da man schnell zu Fuss im Zentrum ist. Das Hostel hat eigentlich alles, was ein Hostel so braucht.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Kwi 2016
10.0

The way all hostels should be Staff who care about customers; an owner who cares about staff. Superb location; lovely building with 'history' and excellent facilities

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.