Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

City Hostel Seattle

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 3774 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 3774 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.4

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Japonia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Wrz 2017
6.6

It would be better if there was shampoo and bodysoap.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • annikarinaldi9461
  • Szwecja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Wrz 2017
6.6

Bra läge men skulle inte spendera mer än en natt där. Frukosten var på deras andra hostel och ingick ej. Ej rent på toaletterna/duschen/golven. Sängar ok.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
21 Wrz 2017
8.6

房間wifi 有點弱,浴室太少,其他都很棒。

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • zayed_curumtally3131
  • Anglia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
21 Wrz 2017
9.7

Great place to meet travellers and hear cool travelling stories. Typical busy backpackers place, near to interesting stuff, lovely facade, free breakfast. A bit noisy at night, not just coz there were two snorers in my 6 bed dorm 😏

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • kjj07345388
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Wrz 2017
9.7

Nice staff, good location. But interio of Hostel was cripy 🤦🏼‍♀️

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Japonia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Wrz 2017
5.7

1 朝食時間が 8時から ホステル として恥じで考えられない。旅立ちの時間を考慮すべき 世界50か国は訪れていますが 高級ホテルでも8時は ありません。 2 ロッカーに 鍵を施錠し 自分のミスで キーを荷物と一緒に中に入れてしまい。開放不可能に フロントに依頼し 大型ペンチで開放して 頂くと 10ドル請求され  10ドル支払いました。9月19日午後9時ごろでした。2Fで開放された女性に言われ フロントにいる女性に渡しました。翌朝納得できず 英語の出来る日本人に依頼  私の申し出に 女性と男性のフロントの係男性が 10ドル返却してくださいました。あくどい行為と思います。 3 9月18日19日泊り2F 女性1名男性5名同部屋で 肥満女性 睡眠時間になっても 窓口開放ままで 外部の3・4台クーラー機器の騒音で眠れない 閉ざすと   起きてきて 開放 室内温度20℃以下 なのに 再々 トラブル 挙句の果て 2発 パンチ食らう 相手が女性なので 相手しませんでしたが 再度の時は ポリス 呼ぶと   言いました。翌日 フロントに申し出て 部屋を変更して頂きました。この女性肥満のためか 半ヌード状態

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
18 Wrz 2017
8.0

I stayed in a private room. The wifi was terrible and the shower pressure couldn't be controlled but the facilities were otherwise great. Good location, most attractions are in walking distance or can be reached by bus.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Wrz 2017
9.7

It was awesome!! This hostel has great staffs and clean amenities as well as location was perfect. If I have chance to go Seattle again, I will stay this hostel again. :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
16 Wrz 2017
8.6

City Hostel is a great location for visiting Seattle - nestled right in downtown and close the the light rail and buses makes it super convenient. The outside isn't very prominently labeled so you'll need to keep a sharp eye out when you arrive - my Lyft driver and I had to go around the block once to find it. The staff was courteous but could have been more helpful - I did not receive any explanation of breakfast, kitchen facilities available, or check out procedure upon arrival.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
16 Wrz 2017
8.3

Nice hostel, good breakfast, super nice staff, big bathrooms. The only thing I could complain about is that it can be noisy at night as the windows and walls are thin. The bunk beds were ok.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×